Flyttefolk der flytter fra København til hele Danmark – til en skarp pris

Det bedste flyttefirma i København med totalløsning: Flyttebil med chauffør og flyttefolk

 

Hos Udflytningsgaranti har vi oplevet det utallige gange – den unge studerende, der skal flytte fra Aarhus til København for at læse – langdistanceparret, der nu er blevet enige om at slå sig ned i Nordsjælland – eller det middelalderende par der fraflytter deres bolig i Sydsjælland for at opleve deres anden ungdom i en lejlighed i hjertet af København.

Silas Holst fortæller om de vores gode flyttearbejde

En af vores glade kunder er Silas Holst, der efter at have fået hjælp af vores flyttefolk/flyttefirma i København, har anmeldt os på Trustpilot: 

Kæmpe anbefaling!!

Måske du kan genkende dig selv i et af ovenstående scenarier, eller måske du befinder dig i et helt fjerde, hvor du, eller nogen du kender, har brug for en hurtig, effektiv og sikker flytning, til en formidabel pris – naturligvis af det bedste flyttefolk fra det mest pålidelige flyttefirma?

Hvad end tilfældet er, står flyttefirmaet/flyttefolket hos Udflytningsgaranti klar med en hjælpende hånd – eller flyttebil.

Hos Udflytningsgaranti er istandsættelse af lejeboliger ved fraflytning vores spidskompetence. Her sørger vi for alt fra malerarbejde og gulvslibning til rengøring, MEN vi har mindst lige så dygtige flyttefolk fra dygtige flyttefirmaer, der hellere end gerne hjælper med den gode flytning. Kort sagt; hos Udflytningsgaranti hjælper vi dig trygt og sikkert fra A til B – eller fra København til Århus.

Istandsættelse og flytning i samme pakke

Vores flyttefirmaer/flyttefolk kører nemlig ikke kun i København men i hele Danmark. 

Vi hjælper også med afslibning af gulve ved fraflytning.

Hele Danmarks flyttefirma

“København, København,
der er klang af fest og glæde i dit navn!”

Husker vi ikke alle sangen: “København København” af Victor Cornelius?

Indrømmet, København, København, København – ja, vi elsker København, men….

– selvom Udflytningsgaranti har hovedsæde på Sjælland, i København, opererer vi – eller nærmere sagt; flytter vores flyttefirmaer/flyttefolk – som sagt med glæde i hele Danmark! Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis Københavnerdrømmen blev til en Århusdrøm, eller hvis svigermor har brug for hjælp fra et dygtigt flyttefolk fra et ordentligt flyttefirma (der skulle jo nødigt ske svigermors porcelænsfigurer noget, vel?). Du skal dog være opmærksom på, at vores flyttefolk/flyttefirma altid kører fra København.

Ikke kun vores flyttefolk/flyttefirma har erfaring

Med flere års erfaring, og udelukkende faglærte medarbejdere, har vi en bred ekspertise inden for;

Tilkøb af flytning – hvordan foregår det i praksis?

Flytning udført af Udflytningsgaranti kan både foregå som et tilkøb eller det kan stå alene, alt afhængig af vores enkelte kundes ønsker. Dvs. ønsker du alene hjælp af vores dygtige flyttefolk/flyttefirmaer, klarer vi dette, hurtigt og nemt, uden problemer.

Indflytningsgaranti har et tæt samarbejde med flere professionelle flyttefirmaer i Danmark. Fælles for disse flyttefirmaer er, at de består af flyttefolk, der har flyttet i mange år. Dvs. at vores flyttefolk alle er meget kompetente inden for deres felt – de kan klare alt fra den lille til den store flytning. Alle slags køretøjer og maskiner vil være til rådighed, lige fra lastbil til kranbil, og så har vi selvfølgelig utallige flyttekasser – hvis det ønskes af kunden. Du kan derfor trygt og sikkert overlade din flytning til vores flyttefirmaer!

Hvordan arbejder ”vores” flyttefolk/flyttefirmaer?

Hvis et af vores flyttefirmaer skal udføre din flytning sammen med, at vi klarer istandsættelsen, er det eneste du skal gøre, at give os nøglen, fortælle os, hvor og hvornår du ønsker at fraflytte samt hvorhen, vi skal levere dit indbo. Vi kan endda tage dit fraflytningssyn for dig, så du ikke behøver at tage tilbage til din fraflyttede lejebolig.

Hvis du alene ønsker hjælp af vores flyttefolk/flyttefirmaer, kontakter du os på samme måde, og vores flyttefolk giver dig et tilbud. Husk at det altid er uforpligtende at tage kontakt til Udflytningsgaranti.

Få dit depositum tilbage med Udflytningsgaranti.

Kontakt os for istandsættelse, udflytnings rengøring, malerarbejde, gulvarbejde m.m.

Istandsættelse og depositum

Har du ikke brug for hjælp af vores flyttefirmaer men kun til istandsættelse af dit lejemål, kan vi oplyse dig om følgende;

Hos Udflytningsgaranti har vi, erfaring med alle typer af lejemål, og vi har et godt kendskab til samtlige boligselskaber i København og omegn. Det betyder, at uanset hvor i København og omegn, du skal have foretaget en istandsættelse, har vi kendskab til reglementet som boligselskabet foreskriver. Modsat mange andre flyttefirmaer i København er vi din garanti for, at du får dit fulde depositum retur – sker dette, mod al forventning ikke, dækker vi differencen.

Hvorfor vælge vores flyttefirma/flyttefolk frem for et andet flyttefirma/flyttefolk i København?

Hos Udflytningsgaranti er det ikke helt som hos andre flyttefirmaer/flyttefolk i København, idet vi hos Udflytningsgaranti tilbyder nyistandsættelse og flytning i ét pakketilbud.

Vi har oplevet flere sager i København, hvor vores kunder, ved fraflytning, har stået med en urimelig høj regning og et mindre samarbejdsvilligt boligselskab. Dette sker ikke, når Udflytningsgaranti er inde over. Hos Udflytningsgaranti står vi nemlig for hele korrespondancen med udlejer og hele ansvaret for istandsættelsen ved fraflytning samt selve flytningen – vores service omfatter derfor mere end blot hjælp fra vores flyttefolk fra et af vores flyttefirmaer.

Ønsker du blot at bruge vores ekspertise til flytning, har vi stadig det rigtige flyttefirma/de rigtige flyttefolk for dig. Hos Indflytningsgaranti er det nemlig en dyd for os at vælge de rigtige samarbejdspartnere. Vores flyttefirmaers flyttefolk har op mod 30+ års erfaring, og de sætter, hver og en, en lid til, at dine ejendele flyttes trygt og sikkert – i hele Danmark.

”Flyttefirma”, ”København”, ”Sjælland”, ”Flyttefolk pris”, ”Flyttefirmaer”, ”Nordsjælland”

Uanset hvordan dine lyder i Googles søgebjælke, kommer frem. Vores 110+ anmeldelser på Trustpilot taler sit klare sprog – vi har kontakt til de førende flyttefirmaer i Danmark.

Mere end 95% af vores kunder har på Trustpilot givet os vurderingen ”Fremragende”. Dette er af stor betydning for os, da vi er meget ærekære omkring vores arbejde og sætter vores kunder og deres mening før alt andet. 

4 andre kunder skriver følgende;

Kære trustpilot og anmeldere.

Renovering 149 m2 Sluseholmen

Jeg kan kun anbefale udflytningsservice

Virkelig alle pengene værd!

⭐⭐⭐⭐⭐

Vores priser

Du skal bemærke, at vores pakketilbud på istandsættelser ikke inkluderer flytning af indbo, da flytningen vil blive afregnet separat grundet den timebaserede pris på flytningen. Du kan også læse lidt omkring hvilke forbehold vi tager i vores salgs- og leveringsbetingelser. Se vores priser på istandsættelser her eller du kan kontakte os pr. telefon, e-mail eller via vores kontaktformular ved uddybende spørgsmål til pris.

Københavns – og resten af Danmarks – mest pålidelige flyttefolk/flyttefirmaer;

  • Vi har bred erfaring med istandsættelse af lejeboliger ved fraflytning i København og omegn
  • Vi kender alle boligselskaber (og deres reglementer ved udflytning) i København og omegn
  • Vi tilbyder en formidabel pris på istandsættelse af lejeboliger ved fraflytning i København og omegn
  • Vi tilbyder en god pris på flytning i hele Danmark
  • Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere, herunder flyttefirmaer, i hele Danmark

Læs også

FAQ – vores oftest spillede spørgsmål til vores flyttefolk/flyttefirmaer;

”Hvor flytter I fra og til?”

Vores flyttefolk/flyttefirmaer flytter i hele Danmark, vi vil blot informere om, at flyttefolkene/flyttefirmaerne altid kører fra København, da det er her, Udflytningsgaranti har hovedsæde. Der er dog ikke dét sted i Danmark, vores flyttefirma/flyttefolk ikke kommer.

Har du spørgsmål til flytning/vores flyttefolk/flyttefirma, kontakt os endelig.

”Hvad koster flytning af indbo?”

Flytning hos Udflytningsgaranti har en kostpris på 1000 kr., inkl. moms pr. time for følgende; 1 flyttebil med 2 flyttefolk inkluderet. Alle vores priser fremgår på vores hjemmeside.

”Er jeg fuldt forsikret ved at bruge jeres flyttefirma/flyttefolk til flytning af indbo?”

Alle vores flyttefolk har fuld forsikring – så hvis uheldet skulle være ude, vil i til hver en tid få det fulde beløb for jeres beskadigede ejendele refunderet.

”I hvor god tid skal jeg bestille min flytning af jeres flyttefolk/flyttefirmaer?”

Allerhelst ser vi, at du ved flytning kontakter os 3 uger før den forventede flytning, men vores flyttefirma/flyttefolk tager også gerne imod akutte opgaver – så tøv ikke med at kontakte os, og vores flyttefolk/flyttefirmaer vil gøre deres ypperste for at finde en løsning. Du kan kontakte os enten på telefon, e-mail eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside www.udflytningsgaranti.dk

”Er der andet, I skal vide, hvis jeg skal bruge flyttehjælp?”

Hvis I har andre spørgsmål til vores flyttefirma/flyttefolk, er I meget velkomne til at kontakte Udflytningsgaranti via vores kontaktformular, e-mail eller pr. telefon. Vores flyttefirmaer står med deres dygtige flyttefolk altid til rådighed for vores kunder, både til de korte ture, og til når turen går fra København til Århus – eller den anden vej rundt.

“Flyttefirma, flyttefirma, flyttefirma – ja, lad dette være en hyldest til vores uundværlige flyttefirmaer!

For at læse flere oftest stillede spørgsmål og svar, klik her

Vi kan med stor garanti fortælle at vi er billigere end udlejer og af udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum, i kan med vores garanti være sikker på at i ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på

Artikler