Flyttesyn – Udflytningskrav fra administratorer

Lejeregler og flytterapport: lejeloven fraflytning tilbagebetaling af depositum - istandsættelse

Når du skal fraflytte en lejebolig, er det vigtigt at huske at have et flyttesyn. Flyttesynet er en gennemgang af lejeboligen, der skal afdække eventuelle skader og mangler, så du ikke mister din depositum. 

Derfor er det en god idé at være forberedt på flyttesynet og vide, hvad du kan forvente fra din administrator. Alt det hjælper vi dig med.

Vi har derudover en advokat tilknyttet når du vælger os til istandsættelse.

Istandsættelse ved fraflytning

Istandsættelse ved fraflytning med Udflytningsgaranti gør det nemt, billigt og bekvemt at fraflytte sit lejemål. 

Vil du gerne flytte nemt og problemfrit ud af din lejebolig og få hele dit depositum tilbage? Fuld istandsættelse ved fraflytning af lejebolig, lejemål og lejligheder, er netop det, vi som firma, har specialiseret os i. 

Udlejer tager ofte tager hele depositummet og sender en regning udover, at de beholder depositummet.

Gå udenom udlejer og slip med en billigere regning samlet set for istandsættelse, gulvafslibningmalerarbejderengøring og flytning. Vi har de mest konkurrencedygtige priser når vi snakker depositumsgaranti og istandsættelse.

Kontakt Udflytningsgaranti her og betal først når du har depositummet på din konto.

Få 5% – 10% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal istandsættes. Kontakt os og hør mere. 

Vores advokat med speciale i lejeloven er tilknyttet enhver istandsættelsessag, så du er sikret advokathjælp overfor udlejer igennem Udflytningsgaranti.

Kundeanmeldelse:

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk arbejde – redder depositummet! Udflytningsgaranti vil være din redning, hvis du står til at flytte ud af en lejlighed med pengegriske virksomheder som ejer! Vi skulle flytte ud af en kun 2 år gammel (velholdt) lejlighed ejet af NEWSEC, og havde gruet for hvad vi skulle betale på baggrund af forfærdelige historier og trustpilot-anmeldelser derfra. Heldigvis opdager vi Udflytningsgaranti i 11. time, og får dem til at klare gulv/malearbejde/hovedrengøring med kort varsel. De har gjort et fantastisk stykke arbejde, og sikrede os 0 bemærkninger af fraflytningssynsmanden. Vi er super tilfredse og lettede. En klar anbefaling herfra! – Nina N.

HVAD SKAL JEG GØRE HVIS I SKAL TAGE FLYTTESYNET FOR MIG NÅR DER ER BLEVET ISTANDSAT?

Hvis det er tilfældet at Udflytningsgaranti skal tage flyttesynet for dig, skal du blot sende os en fuldmagt via mail eller udfylde den formular som din udlejer har hvis andre skal tage flyttesynet end lejer. Vi er altid klar til at renovere og istandsætte når du skal fraflytte.

EN MAIL SOM GIVER FULDMAGT KUNNE lyde SOM FØLGEr:

Jeg Anders Anders Cpr. nr. 120887-xxxx giver hermed Udflytningsgaranti Cvr: 41694947 fuldmagt og fuldt samtykke til at tage flyttesynet for mig ved den anmeldte dato D 1/12 2022 kl 10.30

Hvis udlejer har en standard fuldmagt der skal bruges er det dog denne der skal tilsendes i stedet for en skreven mail. Følgende link til de forskellige udlejere findes herunder:

HEIMSTADEN:

DEAS:

Det er ofte godt at tjekke efter om udlejer har en kontrakt og eller fuldmagt til hvis andre skal tage synet ved en istandsættelse til jeres fraflytning.

Hvad er et flyttesyn?

Et flyttesyn er en gennemgang af lejeboligen, der skal afdække eventuelle skader og mangler. Flyttesynet udføres typisk af en såkaldt fraflytningsinspektør, som er udpeget af udlejeren. Inspektøren går boligen grundigt igennem og noterer sig eventuelle skader og mangler.

Flyttesynet er ikke en egentlig reparation af boligen, men derimod en gennemgang af boligens tilstand. Det er derfor ikke nødvendigt at udføre store istandsættelser, inden flyttesynet finder sted.

Udflytningsgaranti er alt du behøver, for at være sikker på et veludført flyttesyn.

Hvornår finder flyttesynet sted?

Flyttesynet finder normalt sted i løbet af de sidste par uger, inden du forlader boligen. Det er en god idé at kontakte udlejeren eller fraflytningsinspektøren og aftale et tidspunkt for flyttesynet i god tid. På den måde kan du være sikker på, at der er god tid til at gennemgå boligen grundigt.

Hvad skal jeg huske ved flyttesynet?

Der er en række ting, du bør huske, når du skal have et flyttesyn. For det første er det en god idé at være forberedt på, at flyttesynet tager noget tid. Inspektøren skal gennemgå hele boligen, så det er en god idé at have god tid.

Men vælger du os, så klarer vi skærene for dig.

Normalistandsættelse ved fraflytning

Hvis du søger et firma til at lave din normalistandsættelse, istandsættelse eller opfriskning af din bolig, så bør du overveje Udflytningsgaranti. Vi tilbyder malerarbejde og istandsættelse af boliger, lejemål og andre hjem i København og på Sjælland.

Vi er specialiserede i istandsættelse, gulvafslibning og rengøring, og tilbyder vores tjenester i alle typer af boliger. Uanset om du flytter ind, flytter ud, eller ønsker at istandsætte din nuværende bolig, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også flytning af indbo, og kører i hele Danmark.

Med over 150 perfekte anmeldelser på Trustpilot, er vi et af de mest anerkendte istandsættelses- og malerfirmaer i København, Amager, Frederiksberg og Nordsjælland. Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud via vores kontaktformular eller på +45 7174 9567 eller info@udflytningsgaranti.dk.

Få et skinnende nyt gulv med vores gulvafslibning i København

Ring til os på 7174 9567 for at modtage et gratis og personligt tilbud.

Er du nervøs for ikke at få dit depositum tilbage ved fraflytning af din lejebolig på grund af slidte gulve? Fortvivl ikke – Udflytningsgaranti sørger for professionel gulvafslibning og hjælper dig med at aflevere et flot lejemål, som din udlejer vil godkende.

VENT MED AT BETALE

Du kan vente med at betale til du har fået dit depositum tilbage fra udlejer. Vores arbejde er dækket af vores garanti på istandsættelse af lejeboliger og vi prismatcher og er de billigste på markedet. Det er en Win Win-situation.

Vi udfører gulvafslibning og istandsætter dit lejemål, og du får hele dit depositum tilbage. Betal os først når du har depositummet på din konto.

Få 5-10% rabat på både din flyttebolig og den nye bolig, hvis begge skal have foretaget istandsættelse. Kontakt os for at høre mere.

OPFRISK DINE NUVÆRENDE GULVE

Vi hjælper også med at opfriske gulvene i dit nuværende hjem.

Vi ved præcis, hvilken lak, lud eller slibning dit gulv skal have for at komme igennem et flyttesyn.

Der tages forbehold for slåfejl.

Flyttefirma Sjælland