Gulvafslibning & slibning af gulve ved fraflytning nær København- priser inkl. moms

Rating på Trustpilot

Skal gulvet slibes? - Få et uforpligtende tilbud ønskes der en gulvslibning sammen med din istandsættelse er det altid noget udflytningsgaranti kan klare, gulvslibningen laves oftes med maling af vægge og lofte samt træværk og men en hovedrengøring og vinduespudsning

Skal du fraflytte din lejebolig og er du nervøs for at du ikke får dit depositum retur på grund af slidte gulve? Vi står for gulvafslibning eller gulvafhøvling og hjælper dig med at aflevere en lejlighed som udlejer kan godkende. Alt arbejde fra let til grov slibning af dit trægulv klarer vi uden problemer.

Kontakt os ved enhver form for arbejde med at afhøvle gulve.

Vi er førende specialister i at slibe gulve. Uanset om det drejer sig om en almen slibeopgave, flyttelejlighed, kontorflytning eller en indflytning, så sliber vi altid til den aftalte perfektion.

Hvad enten du står som et firma eller er privat lejer, så står vi klar til at hjælpe med gulvafslibning til en fair pris. Indhent et gratis og uforpligtende tilbud her på siden.

Få 5% – 10% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal have gulvafslibning og istandsættes. Kontakt os og hør mere. 

Book projektleder til syn

Book en erfaren projektleder gennem Udflytningsgaranti til at håndtere dit ind- eller fraflytningssyn. Vores projektledere sikrer, at alt følger lejeloven og boligdokumentation, så du undgår uberettigede udgifter. Prisen er 500 kr. ekskl. moms pr. time – en god investering i at undgå unødvendige omkostninger.
 
Vi kan også videreføre sagen til huslejenævnet og tilbyder prisvenlige pakkeløsninger, der ofte er mere omkostningseffektive end andre advokater. Udflytningsgaranti er din pålidelige partner for en retfærdig og problemfri overgang. 
 

Målgruppen er København og Sjælland

Vi arbejder sammen med mange boligselskaber, og har derfor godt kendskab til deres krav til blandt andet gulvafslibning ved fraflytning. Vi ved derfor præcis hvilken lak, lud eller slibning dit gulv skal have for at komme igennem inspektionen, uden det mindste problem.

Skal du også have flyttet efter din istandsættelse – bare rolig – vi kører i hele Danmark.

Faglærte folk til gulvafslibning og istandsættelse

Vores folk er alle faglærte og meget kompetente indenfor deres felt. Du kan derfor trygt efterlade dit gulv i vores hænder.

Vores faglærte folk vil altid være til rådighed til at rådgive dig angående dine gulve ved en istandsættelse, vi vil derfor altid anbefale at få hjælp til gulvene ved en istandsættelse til fraflytning, det er godt at få professionel hjælp da gulve er en stor del af en istandsættelse 

Totalløsning med istandsættelse

Udover at stå for gulvafslibning af din lejlighed, så hjælper vi med en totalløsning med istandsættelse. Vi maler dine vægge og rengør hele lejligheden og sørger for at din lejebolig er klar til overdragelse. Sådan er du sikret et fuldt depositum retur. Se vores priser her. Læs også lidt omkring  hvilke forbehold vi tager i vores salgs- og leveringsbetingelser.

Fraflytningssyn

Vi stiller gerne op til selve fraflytningssynet med din udlejer for at hjælpe dig med svar på eventuelle spørgsmål fra udlejer og til at få hele dit depositum tilbage.

Kontakt os på telefon 71749567 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig godt videre, eller indhent et uforpligtende tilbud herunder.

Vores priser på kun gulvslibning ligger på henholdsvis:

 • Samlet pris efter aftale ud fra tilbudsgivning.

Herunder kan i se hvad der bliver udført af arbejde ved en gulvslibning hos Udflytningsgaranti, hvorvidt det er en let eller grovslibning, er det prisen ovenover der gør forskellen. En grovslibning er den mest anbefalede hvis gulvene har forbrugsridser og eller skader: 

Gulvslibning, gulvafhøvling og afhøvling af gulve

 • Alle trægulve bliver groft eller let slebet alt efter behov. Prisen i tilbudet er efter behovet.
 • Alle trægulve bliver lakeret 3 gange.
 • Alle trægulve for en mellemslibning/polering imellem 2 og 3 lag lak
 • Alle gulvprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver samt miljøgodkendte og af Dansk producent
Vi kan med garanti fortælle at vi er billigere end udlejers håndværkere og at udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum, i kan med vores garanti være sikker på at i ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på afhøvling af gulve.
Skal gulvet slibes? - Få et uforpligtende tilbud ønskes der en gulvslibning sammen med din istandsættelse er det altid noget udflytningsgaranti kan klare, gulvslibningen laves oftes med maling af vægge og lofte samt træværk og men en hovedrengøring og vinduespudsning

UDTALELSER FRA KUNDER

Se vores kundeudtalelser på Cases-siden.

Afspil video om Istandsættelse: Gulvarbejde og gulvafslibning

10 grunde til at vælge Udflytningsgaranti til din fraflytning

 1. Vent med at betale 50% af din regning til du har fået dit fulde depositum tilbage, med vores garanti er du helt sikret dine penge.
 2. Vi deltager eller tager flyttesynet for dig så du har professionel hjælp til din udlejer
 3. Fuldt depositums garanti på vores arbejde 
 4. Hvis fejl og mangler forekommer på vores arbejde vil vores garanti betale jer pengene tilbage
 5. Projektleder fra Udflytningsgaranti deltager altid til dit fraflytningssyn så vi kan sikre at synet overholder Dansk lejelovgivning, samt at vores arbejde kan redegøres for udlejer 
 6. Advokater med speciale i lejeloven tilknyttet hver sag, der håndtere dokumenter og til hvis der skulle opstå problemer med udlejer 
 7. Håndværker kvalitet efter danske overenskomster – kun danske faglærte medarbejdere benyttes hos Udflytningsgaranti
 8. Største rate af tilfredse kunder i forhold til vores konkurrenter med 4.8 stjerner ud af 5 på Trustpilot – se anmeldelserne på dette link: https://dk.trustpilot.com/review/udflytningsgaranti.dk
 9. Miljøvenlige produkter og grønt henblik på genanvendelige materialer, samt produkter for at gøre en forskel i håndværker branchen, for en renere verden
 10. Depositum tilbage: Vi har styr på de gængse regler, så du har mulighed for at få dit indskud tilbage ved fraflytning
Gulvmand og gulvfirma i København og på Frederiksberg

Afslibning af gulve lejebolig

Når vi skal udføre en gulvafslibning af dit trægulv, så bedømmer vi først hvilken behandling dit gulv egentlig har behov for. Derefter bedømmer vi hvilken behandling dit gulv skal have ud fra udlejers liste af krav.

Vi lægger vægt på at være professionelle i vores arbejde, så du trygt kan give os nøglerne, og vide at du vender retur til et optimalt slutresultat.

Afslibning af gulve ved fraflytning eller er det tid til en opfriskning af gulvet?

Er lakken på dit gulv slidt, men uden dybe ridser, vil vores folk udføre en let slibning. Måden det foregår på er, at vi starter ud med en grov slibning af gulvets overflade med maskine. Derefter sliber vi med finere og finere poleringspuder. På den måde er slutresultatet en pæn og glat overflade.

Bærer dit gulv derimod præg af mærker og dybe ridser, er en let overfladeslibning ikke nok for at imødekomme udlejers krav til gulvafslibning ved din fraflytning. Efter en professionel vurdering af hvor dybt gulvet skal høvles, så høvler, sliber og lakerer vi gulvet indtil vi står tilbage med et jævnt og pænt gulv. Alt efter netop din udlejers krav.

Renovering af lejlighed eller hus med gulvarbejde i København og omegn

Vil du også gerne flytte nemt fra din lejebolig og få hele dit depositum igen?

   

   
  – (Valgfrit – Maks 25mb):

   

  FAQ – Gulvslibning

  Hvad kræver udlejer af gulvslibning?

  Udlejer kan kræve enten en let eller grov slibning af alle boligens trægulve samt træbordplader hvis dette har forbrugs ridser, hakker eller slidtage. Udlejer vil som udgangspunkt stort set altid have at deres gulve skal let slibes samt lakeres. Forskellen på om et gulv skal have en grov eller en let slibning er hvis der forekommer for mange dybe hakker eller ridser i gulvet som trænger igennem lakken og derved trænger ned i trægulvet herunder. Ved dette skal der slibes udover lakken noget af overfladen på trægulvet som også kaldes en “Grovslibning eller en Fuld slibning”. Gulvene skal efterfølgende have 2-3 gange lakering med en godkendt lak, som kun kan skaffes fra godkendte gulvgrosister i Danmark. 

  Inden det sidste lag lak påføres, skal gulvet poleres som giver en glat og flot overflade på gulvet. Lakken er til at beskytte gulvet så det ikke kan modtage væsker eller lignende der kan ødelægge/misfarve gulvet, samt være det slidlag som tager imod gulvets brug i stedet for at der slides direkte på trægulvet.

  Husk – vi hjælper også med istandsættelse af lejlighed efter dødsfald

   

  Kan jeg selv stå for at slibe mine trægulve?

  Det er også her altid en mulighed at lave arbejdet med gulvene selv, vi vil dog på ingen måde anbefale dette hvis ikke at det er noget man har prøvet før, det vil derfor ikke være nogle god ide at kaste sig ud i dette selv, da det kan forværre situtationen på gulvene og derfor kan betyde at en større behandling skal laves end oprindeligt, vi vil meget gerne være behjælpelige med at vurdere og eller slibe gulvene, det eneste i skal gøre er at indhente et tilbud under vores kontakt formular, vi vil kraftigt anbefale at snakke med en gulvmand hvis i ved istandsættelsen ved fraflytning selv vælger at slibe gulvene, det er nemlig vigtigt at gulvene for den korrekte behandling ved fraflytning, selve istandsættelsen af gulvene er noget udlejer går meget op i, vi vil også meget gerne være behjælpelige med gode råd hvis i selv vælger at istandsætte gulvene.

  Afslibning af gulve ved fraflytning er vores specialitet, så det kontakt os og hør mere.

  Her er hvad der typisk bliver lavet af gulvarbejde:

  Gulvafslibning eller gulvafhøvling

  • Alle trægulve bliver groft eller let slebet alt efter behov.
  • Alle trægulve bliver lakeret 3 gange.
  • Alle trægulve for en mellemslibning/polering imellem 2 og 3 lag lak
  • Alle trappetrin bliver groft eller let slebet efter behov 
  • Alle trappetrin for en mellemslibning/polering imellem 2 og 3 lag lak
  • Alle bundstykker til karme bliver groft eller let slebet efter behov 
  • Alle bundstykker til karme for en mellemslibning/polering imellem 2 og 3 lag lak
  • Alle træbordplader bliver groft eller let slebet efter behov 
  • Alle træbordplader for den olie som udlejer kræver ifølge kontrakten

  Gulvafslibning ved fraflytning

  Skal du fraflytte din lejebolig og er du nervøs for at du ikke får dit depositum retur på grund slidte gulve?

  Så er det Udflytningsgaranti du leder efter. Vi hjælper dig med at aflevere en lejlighed som udlejer kan godkende.

  Få hjælp af dygtige fagfolk

  Vores folk er alle faglærte og meget kompetente inden for deres felt. Du kan derfor trygt efterlade dit gulv i vores hænder.

  Når vi skal udføre en gulvafslibning af dit trægulv, så bedømmer vi først hvilken behandling dit gulv egentlig har behov for. Derefter bedømmer vi hvilken behandling dit gulv skal have ud fra udlejers liste af krav.

  Vi lægger vægt på at være topprofessionelle i vores arbejde, så du trygt kan give os nøglerne, og vide at du vender retur til et optimalt slutresultat.

  Vi vurderer, hvad der er bedst for dit gulv

  Er lakken på dit gulv slidt, men uden dybe ridser, vil vores folk udføre en let slibning. Måden det foregår på er, at vi starter ud med en grov slibning af gulvets overflade med maskine. Derefter sliber vi med finere og finere poleringspuder. På den måde er slutresultatet en pæn og glat overflade. 

  Bærer dit gulv derimod præg af mærker og dybe ridser, er en let overfladeslibning ikke nok for at imødekomme udlejers krav til gulvafslibning ved din fraflytning. Vi tager naturligvis en professionel vurdering af hvor dybt gulvet skal høvles, samt om dit gulv kan klare denne afhøvling. Derefter høvler vi gulvet, for at opnå en glat overflade uden de tidligere dybe mærker. Herefter sliber vi også gulvet med forskellige grovheder, som igen bliver finere og finere indtil vi står tilbage med et jævnt og pænt gulv.

  Ligegyldigt om gulvet skal afhøvles eller slibes let, så afslutter vi altid med en behandling med lak. Enten ludbehandling, hvid eller naturlig mat lak. Det vurderes efter netop din udlejers krav.

  Gulvafslibning og istandsættelse af lejligheder, lejeboliger, huse m.m. i København og resten af Sjælland

  Udover at stå for gulvafslibning af din lejlighed, så hjælper vi med en totalløsning med istandsættelse. Vi maler dine vægge og rengør hele lejligheden alt efter udlejers krav og sørger for at din lejebolig er klar til overdragelse. Sådan er du sikret et fuldt depositum retur. Se vores priser her. Læs også lidt omkring  hvilke forbehold vi tager i vores salgs- og leveringsbetingelser.

  Vi vil til hver en tid være behjælpelige med istandsættelse ved fraflytning og de tilhørende trægulve, hvis i bare ønsker rådgivning ved jeres fraflytning er dette også noget vi kan være behjælpelige med 

  Skulle du ønske det, så er vi også meget gerne til stede ved selve fraflytningssynet med din udlejer.

  Kontakt os gerne på telefon for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også indhente et tilbud her på vores hjemmeside.

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Fantastisk arbejde – redder depositummet!

  Udflytningsgaranti vil være din redning, hvis du står til at flytte ud af en lejlighed med pengegriske virksomheder som ejer! Vi skulle flytte ud af en kun 2 år gammel (velholdt) lejlighed ejet af NEWSEC, og havde gruet for hvad vi skulle betale på baggrund af forfærdelige historier og trustpilot-anmeldelser derfra.

  Heldigvis opdager vi Udflytningsgaranti i 11. time, og får dem til at klare gulv/malearbejde/hovedrengøring med kort varsel. De har gjort et fantastisk stykke arbejde, og sikrede os 0 bemærkninger af fraflytningssynsmanden. Vi er super tilfredse og lettede. En klar anbefaling herfra!

  – Nina N.

  FAQ – Generelt
  – Istandsættelse ved fraflytning

   

  Hvad skal jeg gøre hvis jeg gerne vil have hjælp til istandsættelsen?

   
  Alt du skal gøre, for at vi kan hjælpe dig med en fraflytning, så du kan få dit fulde depositum retur er følgende:
   
   

  1. Indhente et tilbud

  Efter formularen er udfyldt vil du få tilsendt nogle tider og datoer hvor vores professionelle medarbejdere kan komme og besigtige din sag så der kan vurderes helt præcist hvad det kræver for din bolig at blive istandsat – husk på at det er ganske uforpligtende at vi besigtiger for efterfølgende at give dig et holdbart tilbud på præcist hvordan din bolig skal istandsættes.
   
   

  2. Efter tilbud godkendes per mail

  Dit tilbud skal af juridiske årsager godkendes over mail eller sms, hvorefter vi vil oprette din sag i vores system med den oplyste startdato og den oplyste dato og tid for synet hvis dette er oplyst (start datoen er oftest den dag alt inventar er ude af boligen). Du vil derefter få tilsendt en mail med oplysning om at sagen er oprettet i systemet, samt hvilken dag og tidspunkt vi kommer for at tage imod nøglen. Du skal derefter ikke gøre andet end at forlade boligen. Herefter behøver du ikke at komme tilbage til lejligheden hvis du ønsker at vi skal tage synet for dig. Hvis du ønsker at vi skal tage synet for dig skal du skrive os en fuldmagt pEr mail eller udfylde din udlejers fuldmagtsskabelon hvis denne foreligger.

  Husk – vi hjælper også med istandsættelse af lejlighed ved dødsfald

   
   

  3. Istandsættelsen – og fraflytning af lejemål

  Når vi har modtaget din nøgle vil vores projektleder, der er tilknyttet sagen først og fremmest gå hele sagen igennem, for at se at alt er som beskrevet i aftalen/tilbuddet. Han vil opsætte en nøgleboks tæt ved lejemålet, så de forskellige håndværkere har adgang til sagen (der bruges ikke nøglebokse til fastgørelse med skruer da udlejer ofte ikke ønsker dette). Herefter vil maleren gå i gang med sin afdækning og maling af boligen. Efter afdækning af lejemålet, vil gulvmanden komme for at lave det aftalte arbejde på gulvet i forhold til tilbuddet. Når gulvmanden er færdig, kommer maleren igen for at male fodpaneler, som ellers ville få mærker efter gulvmandens arbejde. Efter malerens sidste besøg, vil vores yderst dygtige rengøringsfolk komme på sagen for at udføre rengøringsarbejdet ifølge aftalen/tilbuddet.
   
  Herefter vil vores projektleder som er tilknyttet sagen, komme for at gå alt arbejdet igennem efter fejl og mangler, så alt er istandsat som efter udlejers ønske. Hvis fejl eller mangler forekommer er dette noget vores projektleder vil få udbedret ved at kontakte den pågældende håndværker.
   
  Din sag burde herefter stå fejlfri til at vi kan foretage et fejlfrit udflytningssyn med din udlejer, så du vil kunne få dit fulde depositum retur. Vi skriver herunder hvad det indeholder i vores typiske “Istandsættelse”.

  Hvad skal jeg gøre hvis i skal tage flyttesynet for mig?

   
   
  Hvis det er tilfældet at vi skal tage flyttesynet for dig skal du blot sende os en fuldmagt via mail eller udfylde den formular som din udlejer har hvis andre skal tage flyttesynet end lejer.
   
  En mail som giver fuldmagt kunne være som følgende:
   
  Jeg Anders Anders Cpr. nr. 120887-xxxx giver hermed Udflytningsgaranti Cvr: 41694947 fuldmagt til at tage flyttesynet for mig ved den anmeldte dato D 1/12 2022 kl 10.30
   
  Hvis udlejer har en standard fuldmagt der skal bruges er det dog denne der skal tilsendes i stedet for en skreven mail. Følgende link til de forskellige udlejere findes herunder:
   
  Heimstaden: https://www.heimstaden.dk/wp-content/uploads/Heimstaden-fuldmagt-til-fraflytningssyn.pdf
   

  Det er altid godt at tjekke efter om udlejer har en kontrakt og eller fuldmagt til hvis andre skal tage synet ved en istandsættelse til jeres fraflytning.

  Need the floor sanding page in English?

  Click the flag in the menu for the Floor Sanding page in English.

  Herunder står hvad der typisk bliver lavet ved en fuld istandsættelse ved fraflytning:

   

  Malerarbejde – Istandsættelse ved fraflytning

  • Fuld afdækning af alt der ikke skal males.
  • Spartling af forbrugshuller.
  • Maling af vægge i den maling som boligselskabet ønsker. Oftest bliver vægge malet i glans 5 eller glans 7.
  • Maling af lofte i den maling som boligselskabet ønsker. Oftest bliver lofte malet i en glans 5 eller en glans 7.
  • Maling af træværk (fodpaneler og indfatninger) i den maling som boligselskabet ønsker. Oftest bliver træværket malet i en glans 40 (Træværksmaling)
  • Maling af vægge og lofte i badeværelset bliver, malet i den maling som boligselskabet ønsker. Oftest bliver vægge malet i en glans 20 eller glans 25.
  • Maling af vægge over køkkenbordplade, bliver malet i den maling som boligselskabet ønsker. Oftest bliver vægge malet i en glans 10, 20 eller 25.
  • Hvis udsugning eller udsugninger forekommer i lejligheden bliver der malet med spærrende maling rundt om.
  • Hvis spots forekommer i lejemålet og derved har lavet et varmeskjold omkring spottet bliver dette malet med spærrende maling.

  Gulvslibning –  Istandsættelse ved fraflytning

  • Alle trægulve bliver fuld/let slebet alt efter behov. Prisen i tilbuddet er efter behovet.
  • Alle trægulve bliver lakeret 3 gange.
  • Alle trægulve for en mellem-slibning/polering imellem 2 og 3 lag lak

  Hovedrengøring – Istandsættelse ved fraflytning

  • Støvsugning og vask af alle gulve.
  • Aftørring og vask af alle overflader.
  • Aftørring og vask af køkkenbordplade/køkkenbordplader
  • Aftørring og afvaskning af alle overskabe, underskabe samt højskabe i køkken (der vaskes indvendigt samt ovenpå alle skabe, hylder, skuffer og låger)
  • Affedtning og afvaskning af emhætte samt emhætte filter/filtre.
  • Afkalkning af perlator på køkken armatur og badeværelse armatur samt eventuelle andre armaturer.
  • Pudsning af vinduer. Såfremt disse er tilgængelige indefra. Vinduer som ikke er tilgængelig fra lejligheden vil ikke blive pudset (Udlejers ansvar).
  • Aftørring og vask af vindueskarme.
  • Aftørring og vask af alle dørblade
  • Aftørring og vask af alle dørkarme
  • Aftørring og vask af alle gerigter (paneler ved karme)
  • Aftørring og vask af vægge og lofte (hvis nødvendigt.)
  • Aftørring og vask af alle håndtag.
  • Aftørring og vask af fodpaneler og indfatninger.
  • Afspritning og aftørring af spejl/spejle
  • Afkalkning, aftørring og vask af bruser.
  • Afkalkning, aftørring og vask af bruseniche.
  • Afkalkning, aftørring og vask af toilet. (toilet afrenses samt afkalkes så langt ned i kummen som muligt)
  • Aftørring og vask af badeværelse.
  • Afkalkning af alle fliser samt rens af fuger mellem fliser.
  • Afstøvning samt afvaskning af radiatorer på for og bagside samt sider og nede imellem varmelameller (topdæksel klikkes af på radiator hvorefter der kan rengøres imellem varmelameller
  • Rens af afløb på badeværelse.
  • Afrensning samt afvaskning af tørretumbler.
  • Afrensning samt afvaskning af vaskemaskine.
  • Afrensning samt afvaskning af alle filtre til opvaskemaskine samt dæksel og dækselgevind til saltpåfyldning.
  • Afvaskning samt aftørring af front dæksler til opvaskemaskine og tørretumbler (der kan forekomme 2 dæksler på hver maskine)
  • Affedtning, aftørring og vask af Køleskab.
  • Affedtning samt afvaskning af ovnplader samt riste (Kraftig ovnrens bruges)
  • Afmontering af stål bagplade i ovn for affedtning og afvaskning af blæser samt bagende af ovn. (Kraftig ovnrens bruges)
  • Affedtning, aftørring og vask af ovn. (kraftig ovnrens bruges)
  • Aftørring og vask samt afrimning af fryser.
  • Affedtning, aftørring og vask af opvaskemaskine.
  • Afvaskning af alle membraner på køleskab, ovn, vaskemaskine, opvaskemaskiner, tørretumblere.
  • Afvaskning under alle vandbakker i køkken og badeværelser.
  • Afvaskning af udsugningsventiler/ventilationsriste.
  • Pudsning af glaspartier og eller værn på terrasse/altan, hvis dette forekommer.
  • Fejning og afvaskning af altan (hvis der skal afrenses alger vil dette komme som tillægspris)
  • Eventuelle stænk pletter afrenses fra gulv, radiatorer samt alle andre overflader.
  • Let polering af corian vask på badeværelse hvis dette forekommer i lejemålet.

  Få hjælp til fraflytning af lejebolig

  Kontakt Udflytningsgaranti og modtag hjælp til fraflytning af lejebolig:

  istandsættelse af lejlighed ved dødsfald

  Hvordan kan jeg være sikker på at jeg får mit depositum igen?

  Udflytningsgaranti ApS stiller garanti for vores arbejde og du vil derfor altid være sikret at få dit depositum igen når vi står for en istandsættelse. Der vil ved accepteret tilbud indgås en bindende kontrakt hvorved Udflytningsgaranti tager alt ansvar for arbejdet der bliver lavet og også herunder hvis det ikke bliver lavet korrekt så udlejer skal lave det om. Pengene for udlejers regning er noget der vil blive dækket af Udflytningsgaranti,. Vores jurister har ved tilbudskontrakten sikret jer som lejere, at vi står for alle udgifter der skulle komme hvis vores arbejde skulle være lavet ukorrekt. Der vil også kunne læses flere anmeldelser hvoraf kunder har fået deres penge retur på følgende link: https://dk.trustpilot.com/review/udflytningsgaranti.dk

  Gulvafslibning og istandsættelse med depositumsgaranti

  Udflytningsgaranti giver altid fuld garanti når vi istandsætter ved fraflytning, vi kan derfor med sikkerhed garantere vores kunder deres depositum tilbage, det bedste ved jeres istandsættelse til en fraflytning er altid at få profesionel hjælp så at i er sikre på at få alle jeres penge tilbage, hvis i selv står for istandsættelsen kan i risikere at udlejer ikke godkender arbejdet og i vil derfor selv stå for at udlejer istandsætter ved jeres fraflytning selvom i selv har lavet arbejdet, ved en typisk fraflytning er det ikke alle firmaer der giver depositumsgaranti som Udflytningsgaranti, det er derfor vigtigt at vælge et firma der giver denne garanti til jeres fraflytning. 

  Kort og godt er du altid sikret dine penge retur på en istandsættelse ved fraflytning når Udflytningsgaranti bruges til at udføre istandsættelsen

  Vi hjælper også ved dødsfald, så tag kontakt, hvis der skal istandsættes i sådanne situationer. Vi hjælper gerne. 

  Kan i nøjes med at lave enten gulvslibning, rengøring eller maling alene?

  Det er altid en mulighed at Udflytningsgaranti nøjes med enten at stå for din gulvslibning alene, rengøring alene eller malerarbejdet alene. Hvis I ønsker tilbud på en af delene, skal i blot indhente et tilbud eller kontakte os via mail.

  Vi vil dog altid anbefale at i for den fulde istandsættelse ved fraflytning som består at maling, gulvslibning og rengøring tilsammen, i er derved også helt sikret jeres depositum retur da Udflytningsgaranti giver fuld garanti for deres arbejde ved en istandsættelse til fraflytning.

  Hvis i nøjes med at vælge enten maling, gulvslibning eller rengøring vil vi også give garanti men dog kun på det arbejde vi udføre ved istandsættelsen på, det vil sige at hvis vi f.eks laver jeres malerarbejde og jeres udlejer har anmærkninger til gulvene ved fraflytning, så vil vi ikke gå ind og dække dette.

  Vi kan også give de bedste priser på istandsættelse ved fraflytning hvis den fulde pakke vælges, det skyldes at vi kan presse vores priser mere når der laves mere arbejde, så vi anbefaler at ved en istandsættelse ved fraflytning at vi både yder malerarbejde, gulvarbejde og rengøringsarbejde.

   

  Lejeloven er oftest misforstået eller endda fejlinformeret af udlejer, når det kommer til valget af håndværkere

  Hvor lang tid før min istandsættelse skal jeg booke jer?

  Vi skal gerne kunne planlægge en istandsættelse da der er mange håndværkere der skal indover hver sag, vi vil derfor gerne kunne planlægge en sag minimum 3 uger før der er flyttesyn, det kan i visse tilfælde lade sig gøre helt op til 1 uge før flyttesynet, vi har dog et tillæg på 7000 kr. inklusiv moms for at sagen kan laves på 1 uge, grundet medarbejdere skal arbejde i weekenden og som overarbejde i hverdagene for at kunne nå en fuld istandsættelse.

  Ved en istandsættelse ved fraflytning tager det os typisk 10 hverdage at istandsætte en bolig. Det kan gøre på kortere tid hvis der betales akuttillæg som også nævnes, hvis i ved i god tid at i skal fraflytte er det en fordel at oplyse datoen for jeres fraflytning til både firmaet der skal istandsætte og udlejer så alle har god til til at forberede sig til fraflytningen og istandsættelsen 

  Tiden på opgaven variere meget afhængigt af størrelsen og hvad der skal laves på jeres istandsættelse ved fraflytning, hvis gulvene kræver en grovslibning vil dette kræve at istandsættelsen tager længere tid og det samme vil mængden af malerarbejdet og rengøringsarbejdet, det er derfor altid bedst at vi kommer ud og vurdere hvad der skal laves til en istandsættelse ved fraflytning så der kan vurderes det fulde omfang af opgaven og derved også tiden der skal bruges, ved fraflytningen kan i også booke udflytningsgaranti til at flytte jeres indbo, i skal blot oplyse os om dato og tid for fraflytningen så vi kan booke vores flyttefolk til at flytte på det givne tidspunkt. 

  Laver i andet end kun istandsættelser?

  Udflytnignsgaranti har specialiseret sig i fraflytninger og at hjælpe den danske lejer. Vi laver derfor udelukkende kun istandsættelser. Vi har dog mange samarbejder med andre entreprise selskaber som vil kunne udføre andre former for håndværk og I er derfor meget velkommen til at kontakte os hvis I skal have lavet andet end en istandsættelse og vi vil derefter sætte jer i kontakt med de relevante håndværkere. 

  Vi vil altid foretække at lave istandsættelse ved fraflytning da vi har specialiseret os i dette, vi kan dog være behjælpelige med alt andet og arbejde som også udføres normalt ved en istandsættelse ved fraflytning som altid er maling af boligen, gulvafslibning, gulvafhøvling og flytterengøring, hvis andet arbejde også ønskes lavet ved fraflytning skal det gerne oplyses så det kan medtages i både tilbuddet og tidsplanen så Udflytningsgaranti er sikre på at have de korrekte informationer til den fulde istandsættelse ved fraflytning. 

  Kan I også lave min bolig jeg flytter ind i ? 

  Det er altid muligt at vi laver din bolig som du flytter ind i. Det kan være alt fra at vi maler eller en komplet istandsættelse, til at vi blot sliber gulvene. Der vil også være mulighed for at spare lidt af beløbet hvis vi laver både den bolig der flyttes ind i sammen med den der flyttes ud af, hvis det ønskes at vi laver præcist det samme arbejde som vi laver ved en istandsættelse ved fraflytning af jeres nye bolig vil prisen også kunne sænkes da vi hos udflytningsgaranti kan give mængderabat, ligeledes hvis i er flere der skal fraflytte og skal have lavet en istandsættelse ved fraflytning er dette også noget der kan have indflydelse på prisen, så vi kan give en bedre pris, det er derfor en god ide at spørger om der er andre i jeres byggeri der skal fraflytte og derfor også have lavet en istandsættelse ved fraflytning så i kan få dem med på at få indhentet et tilbud så vi kan sænke prisen 

  Hvad gør jeg hvis mit depositum er lavere end jeres tilbud ?

  Hvis det tilsendte tilbud fra Udflytningsgaranti er højere en hvad du har lagt i depositum, kan det stadig godt svare sig for dig, at få os til at udføre istandsættelsen. Hvis vi har vurderet at tilbuddet overstiger dit depositum vil det i de fleste tilfælde også være en højere pris som din udlejer vil bekoste istandsættelsen. Du vil efter de har istandsat få tilsendt regningen, hvoraf det beløb der overstiger depositummet skal betales, og hvis det nægtes vil udlejer med stor sandsynlighed videreføre sagen retsligt for at indhente deres udestående beløb, som blev brugt til istandsættelsen, det er ikke altid at vores tilbud er lavere en depositummet med derfor er det ofte at vores tilbud på istandsættelse ved fraflytning er lavere end udlejers, udlejers priser ligger meget højt da udlejer ikke skal have lejer til at acceptere et tilbud og de kan lave arbejdet og sende regningen efterfølgende, det kan derfor anbefales at indhente et tilbud på istandsættelse ved fraflytning fra både udlejer og et andet firma

  Gulvafslibning og gulvafhøvling i København

  Træt af at se på dine slidte gulve? Så er det på tide at få dem afslibet af professionelle håndværkere! Hos Udflytningsgaranti tilbyder vi billig gulvafslibning i København, der vil få dine gulve til at se nye ud igen. Vores dygtige håndværkere har mange års erfaring med gulvafslibning i København og ved, hvad der skal til for at opfylde de høje krav, der stilles af boligselskaberne. Så hvis du skal fraflytte din bolig, er gulvafslibning den perfekte løsning for at sikre, at du får dit depositum tilbage. Kontakt os i dag for at få et tilbud på vores ydelser og for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.


  Gulvafhøvling ved brug af professionel maskine til afhøvling og slibning af gulv

  Hvis du søger en professionel partner til at hjælpe dig med gulvafslibning i København, så er Udflytningsgaranti det perfekte valg. Vi tilbyder billig gulvafslibning, der er udført af vores team af dygtige håndværkere, der har mange års erfaring med gulvafslibning i København og omegn.

  Gulvafslibning er en effektiv måde at få dine gulve til at se nye ud igen. Det er især en god idé, hvis du skal fraflytte din bolig, da du på den måde kan være sikker på, at du får dit depositum tilbage. Lejeloven fastsætter en række krav til, hvordan en lejebolig skal være ved fraflytning, og dette gælder også for gulvene. Derfor er det en god idé at få gulvafslibning, hvis du skal fraflytte din bolig, så du kan være sikker på at overholde lejeloven.

  Slibning af gulve I KØBENHAVN

  Hos Udflytningsgaranti har vi mange års erfaring med gulvafslibning i København og ved, hvad der skal til for at opfylde de høje krav, der stilles af boligselskaberne. Vi tilbyder gulvafslibning til billige priser, så du kan få det bedste resultat til en lav pris.

  Vi tilbyder også professionel istandsættelse af gulve, døre og vægge, malerarbejde og rengøring, så du kan få alt det, du behøver for at få din bolig klar til fraflytning. Vi har et godt kendskab til de fleste boligselskaber og deres forskellige krav, så vi ved altid, hvad der skal til for at udføre en tilfreds istandsættelse.