Hjælp til lejekontrakt for privatpersoner og erhverv

 
Synsbistand og jura ved indflytningsrapport, fraflytningsrapport regninger og lignende

Søger du hjælp til din lejekontrakt, hvad enten om du er privat eller erhverv, er dette noget som Udflytningsgaranti kan hjælpe dig med.

Vores advokater og projektledere har stor erfaring inden for lejeloven samt lejekontrakter.

Vi kan være behjælpelige med alt fra at gennemgå din lejekontrakt og tjekke at alt er, som det skal være. Her vil vi kunne oplyse omkring hvilke krav du som lejer har på, hvilke ting der skal udbedres i lejemålet og hvilke ting, du skal forholde dig til ved en fraflytning. Derudover kigger vi efter, hvilke krav du som udlejer har på, hvad din udlejer skal udbedre i lejemålet samt hvordan du skal forholde dig til kontrakten.

Vores advokater og projektledere vil i samarbejde gennemgå kontrakten punkt for punkt, for at kunne redegøre hvordan lejemålet skal istandsættes og hvilke eventuelle krav der foreligger, jævnfør lejekontrakten.

Synsbistand og jura ved indflytningsrapport, fraflytningsrapport regninger og lignende
lejekontrakt

⭐⭐⭐⭐⭐

“Udflytningsgaranti istandsætter din bolig, så du med garanti får dit fulde depositum tilbage

– Silas Holst

⭐⭐⭐⭐⭐

“Det har været fantastisk.”

– Joey Moe

⭐⭐⭐⭐⭐

“Udflytningsgaranti vil være din redning, hvis du står til at flytte ud af en lejlighed med pengegriske virksomheder som ejer! Vi skulle flytte ud af en kun 2 år gammel (velholdt) lejlighed ejet af NEWSEC, og havde gruet for hvad vi skulle betale på baggrund af forfærdelige historier og trustpilot-anmeldelser derfra.

Heldigvis opdager vi Udflytningsgaranti i 11. time, og får dem til at klare gulv/malearbejde/hovedrengøring med kort varsel. De har gjort et fantastisk stykke arbejde, og sikrede os 0 bemærkninger af fraflytningssynsmanden. Vi er super tilfredse og lettede. En klar anbefaling herfra!”

– Nina N.

KUNDEUDTALELSE fra Joey Moe

Afspil video om Joey Moe

Kundeudtalelse fra Silas Holst

Afspil video om Silas Testimonial

UDTALELSER FRA KUNDER

Se flere kundeudtalelser på Cases-siden.