Malerfirma: Vi maler og sliber gulve i hele København, Sjælland og Nordsjælland

Hvis du søger et firma til at lave din nyistandsættelse, istandsættelse eller opfriskning af din bolig, er det helt klart Udflytningsgaranti du skal tage fat i.

Vi står for malerarbejde og istandsætter dit hus, lejemål eller andet hjem efter aftale – og du får hele dit depositum igen, hvis du ønsker, at vi hjælper med det.

Få 5% – 10% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal istandsættes, males og opfriskes. Kontakt os og hør mere. 

Målgruppen er København og Sjælland

Vi er de bedste og billigste på markedet til at male, slibe gulve og rengøre, vi gør dette i alle former for boliger. Det kan være en bolig, du flytter ind i, flytter ud af, eller ønsker at istandsætte imens du bor i den, så er det os du skal tage fat i.

Skal du også have flyttet dit indbo efter istandsættelse – bare rolig – vi kører i hele Danmark.

MALERFIRMA MED GODE ANMELDELSER

Vi er med over 130 perfekte anmeldelser på Trustpilot, de bedste og billigste til at hjælpe dig med at istandsætte din bolig. 

Kontakt os her:

Du kan hente et gratis og uforpligtende tilbud på vores “kontaktformular” vi er efter vores og manges andre mening de dygtigste og bedste malermestre og malerfirmaer i København, Amager, Frederiksberg og Nordsjælland.

maling ved fraflytning, indflytning eller opfriskning

Du er meget velkommen til selv at vurdere vores malerarbejde eller gulvslibning ved at få os til at lave noget arbejde hos dig, hvis du ikke er tilfreds giver vi fuld garanti og du vil få betalt dine penge tilbage. 

Hvis vi ikke i sidste ende kan gøre dig tilfreds med vores malerarbejde, gulvarbejde eller rengøringsarbejde, vil vi i hvert fald foretage maler- eller gulvarbejdet til en fair pris. 

Vi er super konkurrencedygtige på pris og kvalitet i forhold til andre malermestre eller gulvfirmaer der ligger i København, Frederiksberg, Amager, Nordsjælland og omegn. Samtidig yder vi vores særlige garantier, da vi er så sikre på det gode arbejde, vi præsterer. Kontakt os og hør mere.

istandsættelse ved fraflytning til en fair pris her.

PROJEKTLEDER TAGER INDFLYTNINGS- OG FRAFLYTNINGSSYNET

Sørg for et problemfri ind- eller fraflytningssyn ved at booke en erfaren projektleder gennem Udflytningsgaranti. Vores projektleder hjælper med at sikre, at alt følger lejeloven og boligdokumentation, så du undgår uberettigede udgifter. Projektlederens ekspertise sikrer, at synet går glat, og uventede omkostninger undgås. Prisen er ekskl. moms pr. time, og en god investering i at undgå unødvendige udgifter. Kontakt os og hør mere om malerarbejde på Sjælland til en fair pris.

Vores advokater og jurister kan også bistå ved behov, og vi har speciale i at føre sager for Huslejenævnet. Med prisvenlige pakkeløsninger er vores service ofte mere omkostningseffektiv end andre advokater. Udflytningsgaranti er din pålidelige partner for en retfærdig og problemfri overgang.

Vi er dine malere til dit indendørs træværk – og anden istandsættelse af din lejlighed i København

Skal vi male med fokus på bæredygtighed?

miljøvenlig og bæredygtig maling fra Beckers

Skal vi male grønt?
Uanset hvilken farve, der skal males med på dit projekt, så vil vi stort set altid male med en miljøvenlig maling. Vi har valgt at anvende Beckers i vores arbejde, og den professionelle Scotte serie fra Beckers er nok én af markedets stærkeste serie, når miljømærkning og funktionalitet skal følges ad. Sortimentet er 100% af vandbaseret, og selvom malingen scorer højt på miljø, så er kvalitetet i top og resultatet holdbart og ikke mindst pænt.
Beckers har et stort udvalg, og vi kan derfor altid finde den optimale løsning ud fra de specifikke behov.

UDTALELSER FRA KUNDER

Se vores kundeudtalelser på Cases-siden.

Udførelsen af malerarbejde og gulvslibning i København, Amager, Frederiksberg, Nordsjælland og omegn

Hvis du står og tænker at dine gulve er blevet trætte, eller at dine vægge, lofte og træværk tænger til en gang maling, så er det vores malerfirma og malermester du skal tage fat i, vores gulvservice og malerarbejde er blandt det bedste “Efter vores kunders mening” i hele København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland, vores priser på gulvservice er helt klart til at overveje da det næsten ingen ting koster af vores priser på gulvslibing, gulvservice eller malerarbejde, vi kan hjælpe dig med at få din bolig til at se ud som ny, til en overskuelig pris på malearbejdet, gulvslibningen og rengøringen, du skal blot tage fat i os, så kan vi give dig den bedste pris på markedet med vores konkurrence dygtige priser på malararbejde, gulvslibning, gulvarbejde og rengøring, vi kommer ud og besigtiger sagen af en af vores professionelle og erfarne projektledere der styre vores tilbud, de har med deres over 20 års erfaring den “know how” der skal til for at vide lige præcis hvad der skal laves for at din bolig kan se ud som ny.

Få en fair pris på almene maleropgaver, maling af lejlighed, hus, lejebolig m.m.

At få en god pris og tilbud på malerarbejde eller gulvslibning eller gulvservice er hos os ganske gratis og uforpligtende, du kan derfor trygt kontakte os på vores “kontaktformular” for at få os ud og give dig den bedste pris på markedet på lige netop at nyistandsætte din bolig.

Tilbud fra et seriøst malerfirma med tingene i orden

Efter at du har haft vores projektleder ude, om det er i København, Amager, Frederiksberg eller Nordsjælland, så vil du modtage dit tilbud samme dag, når du har modtaget dit tilbud skal der blot tages stilling til om prisen er den rigtige for jer, hvis prisen er den rigtige skal i blot acceptere vores gode pris på tilbuddet over mail eller telefon, efterfølgende skal vi have fundet en dato og tid der passer jer til opstart af sagen, dette gøres i samarbejde med vores projektleder fra enten malerfirmaet eller gulvfirmaet i København, Amager, Frederiksberg, Nordsjælland eller omegn, når tid og dato samt pris er fundet, så vil vi på opstarts dagen opstarte i de fleste tilfælde kl 8.00, med den første medarbejder der er på sagen, i de fleste tilfælde vil det være vores gulvmand der starter hvorefter maleren kommer til og til sidst rengøringen, hvis det vel og mærke er en fuld istandsættelse i ønsker, om det er ved fraflytning, indflytning eller boende, kan vi hjælpe med det hele.

MALERMESTER OG MERE ENDNU: VI MALER, STÅR FOR RENGØRING OG SLIBNING AF GULVE

Vi vi vil efter at vores malermester eller gulvfirma i København, Amager, Frederiksberg eller Nordsjælland er færdig, have en fejl og mangel gennemgang på vores malerarbejde, gulvslibning og rengøringsarbejde, hvor enten jeres bolig ligger i København, Frederiksberg, Amager, Nordsjælland eller omegn, vil vores projektleder køre til jeres adresse og gå alt vores arbejde igennem, for at tjekke om det hele er lavet så arbejde er perfekt og passer til den gode og fordelagtige pris vi har givet på malerfirma arbejdet, eller gulvfirma arbejdet. 

Malerfirma med super god rabat og priser i København

I kan derefter benytte jer af vores rabat hvis i kender nogle, eller selv skal have foretaget enten malerarbejde, gulvslibning eller rengøring i Købehavn, Amager, Frederiksberg eller Nordsjælland igen, vi giver nemlig med i vores gode priser at man på sine næste sager eller hvis venner eller familie skal have lavet malerarbejde, gulvslibning eller rengøring, 5 – 10 % i rabat afhængig af prisen og opgavens størrelse, med i prisen på malearbejde eller gulvslibning i København, Amager, Frederiksberg eller Nordsjælland.

Malerarbejde til en fair pris. Få hjælp til istandsættelse ved fraflytning, malerarbejde, laves oftes med gulvslibning og rengøring da de tilsammen udgør en fuld istandsættelse, en depositumsgaranti gives ved fulde istandsættelser hos os og maling, slibning af gulve og rengøring er en del af den fulde istandsættelse

Vil du også gerne flytte nemt fra din lejebolig og få hele dit depositum igen?

   

   
  – (Valgfrit – Maks 25mb):

   

  Vi er dine malere til dit indendørs træværk – og anden istandsættelse af din lejlighed i København
  Lejeloven er oftest misforstået eller endda fejlinformeret af udlejer, når det kommer til valget af håndværkere

  Udførelsen af malerarbejde og gulvslibning i København, Amager, Frederiksberg, Nordsjælland og omegn

  Malerfirma der maler alle steder fra København, Amager, Frederiksberg til Sjælland og Nordsjælland 

  Hvis du står og skal have malet eller slebet gulve i din lejlighed eller bolig i København eller omegn, er det Udflytningsgaranti du skal tage fat i, vi er med det bedste og laveste priser de bedste malermestre til at hjælpe dig med dit malerarbejde derhjemme, om du vil have opfrisket din gamle bolig, om du bor i København, Frederiksberg, Amager eller Nordsjælland, er det os du skal kontakte, du skal blot indhente et tilbud via vores “kontaktformular” så vil vi komme og besigtige dit tilbud, ganske gratis og uforpligtende.

  Vi sætter en stor dyd i at være de bedste og billigste malermestre samt gulvmænd på markedet i København, Amager og Frederiksberg.

  Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på enten malerarbejde eller gulvarbejde skal du blot udfylde vores kontakt “formular”, ringe eller skrive til os, vi vil med garanti kunne give dig den bedste markedetspris på malerarbejde eller gulvarbejde, vi giver også prisgaranti hvis du har fået et bedre tilbud end vores et andet sted, vi udføre arbejde på hele Sjælland, Nordsjælland, Købehavn, Frederiksberg og Amager.

  Maler

  De billigste malermestre og malerfirma i københavn og omegn.

  Vi gør en stor dyd i at hjælpe vores kunder vil at ligge på konkurrence dygtige priser i forhold vil vores konkurrenter og andre gulvmænd samt malerfirmaer i København, Nordsjælland, Frederiksberg og Amager.

  Hvis i kan finde bedre priser end vores på Sjælland er i meget velkommen til at smide os tilbuddet så skal vi gøre vores bedste i forhold til at prismatche, vi er med vores mange års erfaring på malerarbejde, gulvarbejde og istandsættelser af boliger, de efter vores mening bedste på markedet og har den bedste pris, hvis vores priser tages op imod andre firmaer i København, Sjælland, Frederiksberg og Amager så er vi ret sikre på at vores står stærkt lavere end andres.

  De billigste malermestre og malerfirma på Amager og omegn 

  Vi har stor del i gulv og malerarbejde på Amager og omegn, vi har derfor valgt at køre med lave priser til folk der bor på Amager, København, Frederiksberg og Sjælland, trods de ellers høje priser der er i Storkøbenhavn, hvorvidt du ønsker dine gamle gulve nyslebet, eller dine gamle trække vægge, lofte og træværk malet på ny igen, så er det os du skal tage fat i ved at udfylde vores “Kontaktformular”  og indsende os et gratis og uforpligtende tilbud, vi vil derefter komme ud og besigtige din sag og vurdere præcis hvad der skal laves, med dine ønsker i betragtning, sammen vil vi finde den bedste pris på lige præcis det arbejde som du ønsker, vi kan give en samlet pris på gulvarbejde og malerarbejde og derved presse prisen endnu mere hvis du ønsker flere opgaver lavet, det er også muligt kun at få lavet enten gulvarbejde eller malerarbejde som hos et malerfirma eller malermester, vi vil også give en rigtig god pris, selvom det kun er 1 opgave der skal laves.

   

  De billigste malermestre og malerfirma på Frederiksberg og omegn

   

  Vi laver en del sager af malerarbejde og gulvarbejde på Frederiksberg, bor du derfor på Frederiksberg er det os du skal tage fat i ved at udfylde vores “Kontaktformular” og vi vil henvende os og give dig den bedste pris på enten malerarbejde, gulvslibning, gulvarbejde, rengøring eller alle ting samlet, det er ganske gratis og uforpligtende at vi kommer og giver dig et tilbud som du kan sætte op imod priser fra andre malermestre eller gulvfirmaer.

   

  Det er også muligt at få lavet arbejde i andre byer som Glostrup, Nordsjælland, Hillerød, Østerbro, Roskilde, Gentofte, Humlebæk, Dragør, Valby eller Hellerup, vi udføre arbejde i hele København og Sjælland, så tag endelig fat i os så vi kan lave din nyistandsættelse til den bedste og lavest tænkelige pris.