MALERARBEJDE VED FRAFLYTNING og INDFLYTNING AF bolig

Rating på Trustpilot

Vi er dine malere til dit indendørs træværk – og anden istandsættelse af din lejlighed i København

Få en fair pris på malerarbejde

Når du flytter ud sammen med Udflytningsgaranti, så kan du være sikker på at malingsarbejdet går gnidningsfrit igennem fraflytningssynet med din udlejer.

Derudover er vi også eksperter i generel malerservice og maleropgaver i huse og lejligheder. Vores malere kan altid male til perfektion. Hør mere om vores arbejde med generelle maleropgaver.

Få 5% – 10% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal males og istandsættes. Kontakt os og hør mere. 

Målgruppen er København og Sjælland

Det med at skulle male sin gamle bolig er ikke noget de fleste glæder sig til. Men hos Udflytningsgaranti er det dét, som vores folk brænder for og motiveres af.

Maling ved fraflytning til billige KVM-priser

Glem timepriser når du kan få en præcis pris på dine kvadratmeter. 
 

Vi har specialiseret os i flyttelejligheder og lejeboliger. Vores dygtige malere hjælper med at få dine vægge til at fremstå som var de helt nye. Så undgår du besværet med at male hele lejemålet, og kan komme videre til din nye bolig uden nogen bekymringer eller besvær.

Skal du også have flyttet – bare rolig – vi kører i hele Danmark.

Maling af alle former for lejligheder, huse og boliger – indflytning og fraflytning

Vi har et samarbejde med en stort vifte af boligselskaber. Derfor kender vi også til deres krav til malerarbejde, men også til gulvafslibning og rengøring af deres flyttelejligheder.

Hvis du mod al forventning ikke skulle få det fulde depositum tilbage, så betaler vi differencen. Så sikre er vi nemlig på at vores arbejde er af allerbedste kvalitet. Så du kan trygt overlade nøglerne til os og vende retur til et gnidningsfrit fraflytningssyn. Læs omkring hvilke forbehold vi tager i vores salgs- og leveringsbetingelser.

PROJEKTLEDER TAGER INDFLYTNINGS- OG FRAFLYTNINGSSYNET

Book en projektleder igennem Udflytningsgaranti til at deltage til dit ind eller fraflytningssyn, til at håndtere din udlejer så du er sikker på at alt følger lejeloven og dokumenter til boligen, så du ikke skal betale for noget du ikke er berettiget til, vores projektledere har med deres store erfaring, rig mulighed for at sørger for at synet går som det skal og Ingen uberettiget udgifter dukker op, pengene for af booke en projektleder ligger på 500 kr. eks moms pr time og er godt givet ud, for de udgifter en projektleder kan forhindre din udlejer i at pålægge dig til synet.

Ønskes det vil vores advokater og jurister samt kontorer, videreføre sagen hvis det ønskes til gennemgang eller til viderebringelse for huslejenævnet, hvilket vi har speciale i og et godt og direkte samarbejde med huslejenævnet, vores priser på at føre en sag til huslejenævnet, vil med stor sandsynlighed være billigere end hvis en anden advokat kontaktes, da vi har billige pakkeløsninger til dig som lejer og forbruger.

Vi er dit malerfirma når du har brug for den helt rigtige maler og maling

Kontakt os på telefon 71749567 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig godt videre, eller indhent et uforpligtende tilbud herunder.

Vores priser på kun genmaling af en bolig samt afdækning ligger på 200 kr eks moms pr gulv-kvadratmeter og følgende er inkluderet:

Malerarbejde i København og på Sjælland

 • Fuld afdækning af alt der ikke skal males.
 • Spartling af forbrugshuller.
 • Maling af vægge i den maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i glans 5 eller glans 7.
 • Maling af lofte i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver lofte malet i en glans 5 eller en glans 7.
 • Maling af træværk (Fodpaneler og indfatninger) i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver træværket malet i en glans 40 (Træværksmaling)
 • Maling af vægge og lofte i badeværelset bliver, malet i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i en glans 20 eller glans 25.
 • Maling af vægge over køkkenbordplade, bliver malet i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i en glans 10, 20 eller 25.
 • Hvis udsugning eller udsugninger forekommer i lejligheden bliver der malet med spærrende maling rundt om.
 • Hvis spots forekommer i lejemålet og derved har lavet et varmeskjold omkring spottet bliver dette malet med spærende maling.
 • Alle malerprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver og er miljø godkendte mærker af Dansk producent
 • Vi kan med garanti fortælle at vi er billigere end udlejer og af udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum, i kan med vores garanti være sikker på at i ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på
Vi er dine malere til dit indendørs træværk – og anden istandsættelse af din lejlighed i København

Skal vi male med fokus på bæredygtighed?

miljøvenlig og bæredygtig maling fra Beckers

Ønsker du, at vi skal male grønt og bæredygtigt?
Uanset hvilken farve, der skal males med på dit projekt, så vil vi stort set altid male med en miljøvenlig maling. Vi har valgt at anvende Beckers i vores arbejde, og den professionelle Scotte serie fra Beckers er nok én af markedets stærkeste serie, når miljømærkning og funktionalitet skal følges ad. Sortimentet er 100% af vandbaseret, og selvom malingen scorer højt på miljø, så er kvalitetet i top og resultatet holdbart og ikke mindst pænt.
Beckers har et stort udvalg, og vi kan derfor altid finde den optimale løsning ud fra de specifikke behov.

UDTALELSER FRA KUNDER

Se vores kundeudtalelser på Cases-siden.

10 grunde til at vælge Udflytningsgaranti til din fraflytning

 1. Vent med at betale 50% af regningen til du har fået dit fulde depositum tilbage, med vores garanti er du helt sikret dine penge.
 2. Vi deltager eller tager flyttesynet for dig så du har professionel hjælp til din udlejer
 3. Fuldt depositums garanti på vores arbejde 
 4. Hvis fejl og mangler forekommer på vores arbejde vil vores garanti betale jer pengene tilbage
 5. Projektleder fra Udflytningsgaranti deltager altid til dit fraflytningssyn så vi kan sikre at synet overholder Dansk lejelovgivning, samt at vores arbejde kan redegøres for udlejer 
 6. Advokater med speciale i lejeloven tilknyttet hver sag, der håndtere dokumenter og til hvis der skulle opstå problemer med udlejer 
 7. Håndværker kvalitet efter danske overenskomster – kun danske faglærte medarbejdere benyttes hos Udflytningsgaranti
 8. Største rate af tilfredse kunder i forhold til vores konkurrenter med 4.8 stjerner ud af 5 på Trustpilot – se anmeldelserne på dette link: https://dk.trustpilot.com/review/udflytningsgaranti.dk
 9. Miljøvenlige produkter og grønt henblik på genanvendelige materialer, samt produkter for at gøre en forskel i håndværker branchen, for en renere verden
 10. Depositum tilbage: Vi har styr på de gængse regler, så du har mulighed for at få dit indskud tilbage ved fraflytning
Udflytningsgaranti - services - herunder istandsættelse af lejlighed - maling ved fraflytning m.m. denne lejlighed på Ørestad er blevet istandsat med følgende arbejde: malerarbejde, gulvarbejde og rengøring, kunden på denne sag fik sit fulde depositum retur og alle sine penge sikret da de valgte at bruge Udflytningsgaranti til deres fulde istandsættelse

Maling af lejlighed ved fraflytning af høj kvalitet

Når vi er ude på en maleropgave, så sørger vi for at alle overflader bliver korrekt forbehandlet. Dette omfatter, at paneler og dørkarme slibes, samt alle overflader vaskes grundigt af før der males. Vi sørger naturligvis altid for en let spartel i nødvendige områder – tidligere skruehuller, ridser og skrammer. Herefter bliver der malet.

Vi gennemtjekker også træværket i din lejebolig, da dette ofte er noget udlejere kigger på. Vi undersøger om der er forekommet skader på træværket, herunder dørkarmene, dørene, vindueskarmene, fodpanelerne og i køkkenet. Det er oftest udlejers krav at træværket skal være i samme stand som ved indflytning. Derfor sørger vi også for at male disse, når vi står for malerarbejde ved din fraflytning.

Malerarbejde udført med miljømærket kvalitetsmaling

Alle vores malerprodukter er miljømærket kvalitetsmaling. Det har vi valgt for at sikre jer som kunder, det absolut bedste indeklima efter renoveringen. Vi har derfor et tæt samarbejde med Beckers-maling. Vi bruger som oftest 100% akrylbaseret maling og til træværker polyuretanforstærket maling. Det giver mulighed for at rengøre væggene med en fugtig klud, også selvom væggen er halvmat.

Bemærk at det udelukkende er fodpaneler og indfatninger, der hører med i vores pris, da det oftest er her der er udfordringer. Vi giver dog gerne en skarp pris på andet, hvis der skulle være behov for det. Kontakt os på 71749567 for at høre mere.

Malerarbejde til en fair pris. Få hjælp til istandsættelse ved fraflytning, malerarbejde, laves oftes med gulvslibning og rengøring da de tilsammen udgør en fuld istandsættelse, en depositumsgaranti gives ved fulde istandsættelser hos os og maling, slibning af gulve og rengøring er en del af den fulde istandsættelse

Vil du også gerne flytte nemt fra din lejebolig og få hele dit depositum igen?

   

   
  – (Valgfrit – Maks 25mb):

   

  Maling af lejlighed i Nordsjælland, København og andre byer på Sjælland

  Need the painting service page in English?

  CLICK THE FLAG IN THE MENU FOR THE PAINTING SERVICE PAGE IN ENGLISH:

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Fantastisk arbejde – redder depositummet!

  Udflytningsgaranti vil være din redning, hvis du står til at flytte ud af en lejlighed med pengegriske virksomheder som ejer! Vi skulle flytte ud af en kun 2 år gammel (velholdt) lejlighed ejet af NEWSEC, og havde gruet for hvad vi skulle betale på baggrund af forfærdelige historier og trustpilot-anmeldelser derfra.

  Heldigvis opdager vi Udflytningsgaranti i 11. time, og får dem til at klare gulv/malearbejde/hovedrengøring med kort varsel. De har gjort et fantastisk stykke arbejde, og sikrede os 0 bemærkninger af fraflytningssynsmanden. Vi er super tilfredse og lettede. En klar anbefaling herfra.

  – Nina N.

  FAQ – Maler – maling af flyttelejligheder

  Hvad kræver udlejer af malerarbejde?

  Udlejer kan kræve følgende: maling af vægge og lofte i alle boligens rum, maling af alt træværk som oftes er: fodpaneler, gerigter/indfatninger, karme, døre, vinduespartier, terressedørspartier m.m. Boligen skal males i den korrekte glans samt type af maling som udlejer kræver, dette er ofte maling produceret af en godkendt malergrossist. Billigt produceret maling, som ikke kan yde den helt dækkende basis som der ønskes, kan derfor ikke bruges til en istandsættelse. Spørg gerne Udflytningsgaranti til råds hvis I selv ønsker at istandsætte og er i tvivl om brug af produkter. Det anbefales dog altid at få en professionel til at udføre sin istandsættelse.

  Læs også om afslibning af gulve ved fraflytning

  Kan jeg selv lave malerarbejdet?

  Det er altid en mulighed at lejer selv står for malerarbejdet, der er dog mange faldgrupper der kan forsage at udlejer vil lave malerarbejdet om, det typiske vil være at der ikke er brugt korrekt maling, at vægge, lofte og træværk ikke er malet til helt dækkende overflade, at løbere eller strøg fra pensler og eller malerruller forkommer, stænkpletter fra maling, og en del flere ting kan betyde at udlejer vil lave malerarbejdet om hvis lejer selv står for det kontra at lade en professionel maler stå for arbejdet, vi vil meget gerne være behjælpelige med at male jeres lejebolig og det eneste i skal gøre er at udfylde vores kontakt formular så vil vi give et uforpligtende tilbud.

  Vi foretager maling af lejlighed ved fraflytning til en skarp pris

  I kan herunder se hvad Udflytningsgaranti laver ved en typisk maling af boligen:

  Her er hvad vi typisk laver af malerarbejde ved en istandsættelse 

  • Fuld afdækning af alt der ikke skal males.
  • Spartling af forbrugshuller.
  • Maling af vægge i den maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i glans 5 eller glans 7.
  • Maling af lofte i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver lofte malet i en glans 5 eller en glans 7.
  • Maling af træværk (Fodpaneler og indfatninger) i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver træværket malet i en glans 40 (Træværksmaling)
  • Maling af vægge og lofte i badeværelset bliver, malet i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i en glans 20 eller glans 25.
  • Maling af vægge over køkkenbordplade, bliver malet i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i en glans 10, 20 eller 25.
  • Hvis udsugning eller udsugninger forekommer i lejligheden bliver der malet med spærende maling rundt om.
  • Hvis spots forekommer i lejemålet og derved har lavet et varmeskjold omkring spottet bliver dette malet med spærende maling.

  Husk – vi hjælper også med istandsættelse af lejlighed efter dødsfald

  Malerarbejde ved fraflytning i København

  Du kan mærke det sitre lidt i kroppen, det er en blanding af spændthed, nervøsitet og en anelse stress der naturligt kommer af flytterod, får man nogensinde et hjem ud af disse flyttekasser? Bare rolig, der skal nok blive et nyt hjem og var det muligt at spole tiden frem en måneds tid, så er alt godt og du sætter dig til rette i dit nye hjem og have god samvittighed over at have lavet malerarbejde ved fraflytning.

  Men det gamle hjem, der er nogle særlige punkter i din lejekontrakt der fortæller noget om indvendig malerarbejde samt istandsættelse ved fraflytning og særligt malerarbejde ved fraflytning. Det er nemlig ikke nok blot med rengøring ved fraflytning, der skal 9 ud af 10 gange laves noget indvendigt malerarbejde.

  Afslibning af gulve ved fraflytning

  Livet sætter sine mærker, det kan ikke undgås – det kan være alt fra slid ved gang, eller det kan være mærker fra møbler eller ting som er tabt, det kan også være fra dans og gode tider. Trægulve får mærker og det er nærmest umuligt at komme uden om. Det er blandt andet også derfor de fleste boligselskaber i København har krav om gulvafslibning ved fraflytning samt malerarbejde indvendig. Malerarbejde ved flytning kan vi godt lave sammen med en afslibning, du skal blot nævne at du også ønsker en pris i tilbud på dette i København.

  Gulvafslibning og gulvafhøvling

  Vi hos Udflytningsgaranti er glade for at give et prisoverslag, eller godt gammeldags tilbud på en gang gulvafslibning i København og omegn, vi er særdeles konkurrencedygtige og levere en flot stykke arbejde. Står du i en situation hvor du enten skal flytte ud af lejlighed eller blot gerne vil have en genopfriskning af dine trægulve, så ring endelig i dag for en snak om dine gulve og eventuelt malerarbejde ved fraflytning. Når vi er ude hos dig, så er vi også meget glad for at lave dig tilbud på indvendigt malerarbejde, hvor vi især er gode på at lave tilbud på malerarbejde København grundet vores m2 pris på malerarbejde. Vi ønsker at lave dit malerarbejde ved fraflytning så nemt og problemfrit for dig.

  Malerfirma og istandsættelse af gulve ved fraflytning

  Vi er et firma som leverer en totalløsning til dig som står til at skal flytte, vi er dit bedste valg, da vi leverer alt fra rengøring, malerarbejde, alle former for flyttehjælp og især flyttehjælp København. Vi laver også tømrerarbejde som istandsættelse af gulve ved fraflytning. Så vi er faktisk dit trumfkort som flyttefirma til en god pris, fordi vi laver meget mere end blot billig flyttehjælp, vi er også rigtig glade for malerarbejde ved fraflytning. Ring til os i dag for at få et tilbud, vi er fra København med hovedsæde i Herlev og kører meget gerne ud for at give dig tilbud på malerarbejde generelt, men især malerarbejde ved fraflytning tilbyder vi til en fordelagtig pris. Har du ikke brugt dit servicefradrag malerarbejde bedes du ringe, så du kan få det brugt inden året er omme på malerarbejde ved fraflytning. Har du hørt om man kan man trække malerarbejde fra i skat, så er det ikke helt forkert – Tag kontakt for at høre nærmere omkring brug af håndværkerfradrag malerarbejde når du står og skal have lavet malerarbejde ved fraflytning.

  Malerarbejde: Maling af lejlighed ved fraflytninG

  Som et malerfirma tilbyder vi tilbud på malerarbejde på alle gængse maleropgaver fra gulv til loft samt malerarbejde ved fraflytning. Leder du derfor efter den bedste pris på malerarbejde. skal du blot tage kontakt og vi vil hurtigst muligt komme ud og give tilbud på malerarbejde ved fraflytning. Vi lover dig en god timepris på malerarbejde, så du ikke længere vil gå rundt med spørgsmålet om ”hvad koster malerarbejde” efter vi er kørt. Vi er særdeles stolte af vores priser malerarbejde, da vi faktisk tilbyder billig malerarbejde og samtidig holder en enorm høj kvalitet, det er der mange som er glade for. Især studerende flyttehjælp opgaver får vi mange ind af samt flyttehjælp pensionist. Det er grundet vi leverer rigtig godt håndværk til en god pris i København. Men det er ikke kun i København vi har lave priser på malerarbejde, vi kører også ud fra vores hovedsæde og tilbyder malerarbejde Næstved og generelt er vi glade for malerarbejde Sjælland med speciale i malerarbejde ved fraflytning.

  Læs mere her: Maling af lejlighed ved fraflytning pris

  Malerarbejde pris

  Søger du en specifik pris på malerarbejde ved fraflytning er du altid velkommen til at tage kontakt, da vi ønsker at give dig en god pris malerarbejde. Det vil være en fordel at kunne komme ud og se på opgaven først, I København og omegn kan vi enten tilbyde dig timepris malerarbejde eller malerarbejde pris pr m2 når det drejer sig om malerarbejde ved fraflytning. På sidstnævnte metode så får du en fast pris for malerarbejde. Men uanset hvad du ønsker, så handler det om at du tager kontakt allerede i dag, så vi kan få givet dig den bedste pris i et komplet tilbud som indebære al indendørs malerarbejde og især malerarbejde ved fraflytning. 

  Priser på malerarbejde

  Malerarbejde ved fraflytning er de opgaver som vi oftest bliver kaldt ud til at give tilbud på, vi tilbyder også dette til en særdeles god pris rundt om i København, det er en service vi har tilbudt i mange år, da vi kender til de mange boligforeninger i København samt deres krav hvad angår kvalitet, farver og arbejdsmetoder. Fra vores hovedsæde i Herlev, kører vi nærmest hver dag ud til malerarbejde Storkøbenhavn herunder ofte drejer det sig om malerarbejde Brønshøj og malerarbejde i Lyngby, der er vi kendte for at lave malerarbejde ved fraflytning.

  Skal vi lave dig et malerarbejde tilbud på malerarbejde ved fraflytning, så kan du forvente en god pris når et drejer sig om malerarbejde timepris. Vi har nogle vejledende priser malerarbejde når det gælder om malerarbejde ved fraflytning, men for at være så præcis som muligt samt undgå fejl, bedes du kontakte os for en snak om dit projekt. Det tager ofte ikke lang tid, og vi er ganske flexible hvad angår tiden, og i bytte for din tid, så får du et tilbud på malerarbejde København eller hvor du bor henne.

  Tilbud på malerarbejde

  Hvad koster malerarbejde pr m2 når det handler om malerarbejde ved fraflytning og kan man eventuelt få en timeløn malerarbejde? Der kan vi give dig svar på begge spørgsmål, der er dog nogle faktore som spiller ind. For at give m2 priser på malerarbejde så skal vi vide lidt mere om opgaven så som tilstanden på væggene, er der tale om farveskift og hvor mange m2 drejer det sig om samt hvor i landet. Det er typisk sådanne spørgsmål vi stiller når vi skal give tilbud malerarbejde.

  Pris på malerarbejde ved flytning på Sjælland

  Billigt malerarbejde samt grundige håndværkere er blandt de fraser vi høre når kunder anbefaler os til deres venner og bekendte. Det giver jo en stolthed i sig selv når man hører om vores malerarbejde priser de falder i god jord hos de forskellige kunder. Ønsker du at hører nærmere omkring malerarbejde ved fraflytning i København, eller bare ønsker en pris på noget specielt, så ring for at få et godt tilbud. 

  Vi laver gode tilbud på malerarbejde i København og på Sjælland.

  For at hjælpe dig lidt ekstra godt på vej, så kan malerarbejde trækkes fra i skat, så skal du have brugt resten af håndværkerfradrag 2022 malerarbejde, så er det bare med at få ringet til os i en fart så vi kan få dig booket ind til malerarbejde ved fraflytning. Vi kommer gerne ud til en visuel bedømmelse af malerarbejde og er det specielle lokaler du har og der skal leje af lift til malerarbejde må du gerne nævne det i telefonen, så kan vi planlægge ud fra det og beregn pris på malerarbejde bliver langt mere præcist.

  Malerarbejde nær dig: Maler nær Søborg, Ballerup og København

  Vi har selv hovedsæde i Herlev, og det ligger os derfor lige til højrebenet at tage en snak om malerarbejde pris per. M2 i området. Vi kører ud med kort frist til malerarbejde Rødovre samt malerarbejde Herlev, men da vi elsker hvad vi laver, så har vi ingen problemer med malerarbejde Humlebæk samt udførelse af malerarbejde Køge. Så uanset hvor du befinder dig, så ring for at få en malearbejde deal.

  Vi sørger for alt fra normalistandsættelse af lejlighed til hus, så du er sikker på at få dit depositum tilbage. Derudover kan vi også hjælpe med klargøring af hus til salg, eller istandsættelse af lejlighed ved dødsfald.

  Håndværkerfradrag malerarbejde

  Du har højest sandsynlig hørt omkring håndværkerfradrag 2022 malerarbejde ved en kollega eller ven har spurgt kan man trække malerfradrag fra, og der har vi rigtig gode nyheder – for malerarbejde til istandsættelse samt malerarbejde ved fraflytning falder ned i denne kategori. Det samme gør rengøring samt alt hvad vi foretager os i vores gulvfirma i København. Så skal du gøre godt af håndværkerfradraget, og har noget malerarbejde ved fraflytning så må du ikke holde dig tilbage med at tage kontakt.

  GENMALING AF BOLIG TIL EN FAIR PRIS

  Maling af din bolig, uanset om det er et lille hus eller en stor lejlighed, er sjældent noget du sådan rigtigt glæder dig til at gå i gang med. Og hvis du gør, så stort klap på skulderen for det.

  GENMALING AF BOLIG – FÅ DIT fulde DEPOSITUM TILBAGE

  Hos Udflytningsgaranti.dk er vi også glade for den slags opgaver og tager dem med et smil. Vi har utallige erfaringer med malearbejde i private hjem, om det så drejer sig om en fraflytning eller fordi stedet skal piftes lidt op. Vi har dygtige malere, som kan tage opgaven fra nedslibning af de gamle flader, paneler og lister til at få bragt nyt liv til din stue, dit soveværelse eller bare gjort dit tidligere hjem pænt og indflytningsklart.

  Vi yder den bedste fraflytningsrengøring og udflytningsservice, du kan tænke dig. Kontakt os i dag.

  Malermester: Malerarbejde i København 

  At vælge et professionelt malerfirma i København kan være en stor beslutning, når det kommer til at opdatere dit hjem eller forretning. Det er vigtigt at du vælger et erfarent malerfirma som vil have de nødvendige færdigheder og værktøjer til at udføre en højkvalitets maling af dine vægge, lofter, døre og andre overflader. Det tilbyder vi hos Udflytningsgaranti, og faktisk er vi så stolte af vores håndværk at vi tilbyder dig noget helt unikt.

  Hvis vi kommer ud til dig for at varetage dine maleropgaver i forbindelse med fraflytning at lejlighed, kan du vente med at betale 50% af regningen til du har fået depositummet på din konto. Læs mere på priser.

  Maleropgaver, malere og godt håndværk på Amager og i resten af København

  Når vores dygtige malere på Amager tager rundt på maleropgaver, så bærer vi rundt med vores kendte ry for vores håndværk og professionalisme, og vi vil kunne hjælpe dig med at vælge den bedste maling til dit badeværelse og lejlighed fra gulv til loft. Når det kommer til maling af vådrum, så findes der mange forskellige typer af maling, og det kan være svært at vide, hvilken der er den bedste til netop dit badeværelse hvis ikke man har den rette erfaring. Vores professionelle malere vil være i stand til at rådgive dig om, hvilken maling der vil fungere bedst i dit badeværelse, uanset om det er en vådrumsmaling eller en almindelig vægmaling.

  Fuldspartling er en teknik, der bruges til at gøre overflader jævne og glatte inden maling. Det er især nyttigt, hvis din væg eller dør har store huller eller ujævnheder, som kan påvirke malingens holdbarhed og udseende. Vores professionelle malere vil være i stand til at udføre en fuldspartling på en effektiv og professionel måde, så du kan få det bedste resultat muligt, vi ved at al grundarbejdet er vigtigt for at du får det bedste resultat der holder længst tid. 

  Maling af interiør

  Udflytningsgaranti vil med største glæde rådgive dig når det kommer til at male alt indvendigt i din bolig, uanset om det er din leje- eller ejerbolig, så er vi glade for at male alt fra døre, paneler trælofter til badeværelser – vi ved at det kan være en udfordring at finde et firma, der er både pålideligt og billigt så derfor har vi gjort det hele nemt for dig, vi tilbyder nemlig totalløsninger og vi kan være din trofaste samarbejdspartner til at varetage alt fra flytning af dit indbo til maling ved fraflytning til gulvafslibning. Du behøver derfor kun vores telefon nummer når du skal afslutte et kapitel og begynde et nyt. Alt sammen til en yderst konkurrencedygtig pris.

  Når man skal vælge et malerfirma i København, er det en god idé at undersøge firmaets erfaring og referencer. Du er meget velkommen til at se vores flotte TrustPilot score, som med garanti lever op til dine forventninger når det kommer til at finde maler i Storkøbenhavn. Vi vil med største glæde tilbyde dig et uforpligtende tilbud, så du ved, hvad du kan forvente at betale for malerarbejdet. 

  Hos Udflytningsgaranti kan du vente med at betale 50% af din regning til udlejeren har tilbageført dit indskud. Ring i dag for at høre nærmere. 

  Professionelt malerfirma til en skarp pris

  At have et flot og velplejet hjem kræver ofte professionel hjælp. Et malerfirma fra København som Udflytningsgaranti har mange års erfaring og kan hjælpe dig med alle typer malerarbejde. Uanset om det er maling af døre, fuldspartling eller maling af trælofter, så har Udflytningsgaranti har dygtige malere, der har mange års erfaring. De kan også hjælpe dig med at få et billigt malerarbejde, selvom det skal være af høj kvalitet. Udflytningsgaranti har mange glade kunder på Amager, Østerbro, Rødovre og Ballerup. Derudover kan de også hjælpe med maling af dit badeværelse, trælofter og andre dele af dit hjem. Så hvis du leder efter et malerfirma i København, så kan Udflytningsgaranti hjælpe dig med maling til dit badeværelse, døre, trælofter og meget mere. 

  Når det kommer til maling af døre, trælofter og badeværelser, er det vigtigt at vælge den rigtige maling. Det er en god idé at vælge en maling, der er specielt designet til det pågældende formål, for eksempel en maling til trælofter eller en maling til badeværelser. Dette sikrer, at malingen kan holde til fugt og andre udfordringer, der typisk opstår i disse rum.

  Husk malerarbejde skaber værdi, ikke kun som værdiforøgelse af dit hjem men også velvære

  Malerarbejde er en vigtig del af at forskønne og vedligeholde et hus eller en lejlighed. Med Udflytningsgaranti vil du aldrig se det som værende en stor opgave, vi giver os den rette forberedelse og medbringer det rette værktøj, det giver dig et tilfredsstillende resultat. Skal du have malet grundet fraflytning af lejlighed i København eller andet sted på Sjælland, eller blot trænger til at opfriske hjemmet, så tag endelig kontakt i dag for en samtale om dit projekt. Det ville være en stor fornøjelse at hjælpe dig i mål med malerarbejde på Frederiksberg, malerprojekt i Rødovre eller maler Nordsjælland. 

  Grundig malerarbejde Sjælland 

  Før man går i gang med at male, er det vigtigt at forberede overfladen ordentligt. Dette indebærer at fjerne gamle maling og at anvende en forankringsgrunder, så malingen kan holde bedre og dække overfladen jævnt.

  Når det kommer til farver, er der mange muligheder. Alt efter dit humør og smag, så kan vi sagtens påtage os malerarbejde i kontrastfarver for at skabe et interessant og moderne look. Vi kan naturligvis også tilbyde at følge en bestemt farvepalet eller design, som passer til boligens stil og personlighed, ydermere kender vi til de mange boligforeningers krav til interiør farver. Uanset hvad du ønsker, så bruger vi kun høj kvalitetsmaling, så du kan være sikker på at få det bedste resultat.

  En særlig udfordring ved malerarbejde kan være at male paneler. Dette kræver en mere detaljeret og omhyggelig tilgang, da det er vigtigt at male langs linjerne og undgå overskydende maling i kanterne. Udflytningsgaranti hjælper dig i mål ved at male præcist og undgå ujævne linjer – vi ved hvor forstyrrende det kan være visuelt hvis enten en væg ser ujævn ud eller om kanterne ikke er rette. 

  Malere Østerbro 

  Vores glade og dygtige malere kører hverdag ud fra vores hovedsæde i Herlev, vi kører derfor rigtig meget i Københavns området, både for tilbudsgivning, men naturligvis også udførelse af malerarbejde i København. Dette gælder alt fra opsætning af Miljøvæv, som har en god dækkeevne og er let at påføre, hvilket gør det til et godt valg for indendørs malerarbejde. Det er ikke kun brugt i skoler, institutioner og andre steder, hvor det er vigtigt at have en sund indendørs luftkvalitet, men også i mange københavnske hjem hvor man ønsker struktur på væggene.

  Udflytningsgaranti tilbyder malerarbejde til gode priser til lokalområdet i København og omegn

  Udflytningsgaranti er et firma, der tilbyder malerarbejde i Storkøbenhavn. Vi har mange års erfaring inden for malerfaget og tilbyder en bred vifte af tjenester, lige fra vægmaling og tapetsering til maling af store bygninger og facader men særligt malerarbejde ved fraflytning af lejligheder er blandt vores specialer.

  Udflytningsgaranti sætter en ære i at levere høj kvalitet og god service til sine kunder. Vores dygtige malere er erfarne og professionelle, og de anvender kun de bedste malinger og værktøjer for at sikre et smukt og holdbart resultat.

  Pålidelig maler i Storkøbenhavn

  Vi lever højt på vores rådgivning og vejledning til vores kunder, så du kan træffe det bedste valg, når det kommer til farver og finish. Vi har en miljøvenlig tilgang til malerarbejde og benytter kun malinger med et lavt indhold af skadelige stoffer for at sikre en sund indendørs luftkvalitet.

  Hvis du søger efter en pålidelig maler i Storkøbenhavn, kan Udflytningsgaranti tilbyde dig kompetent og professionel service. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud og få mere at vide om vores malerarbejde og priser.

  Badeværelsesmaling: maling af badeværelse ved i standsættelse

  Er du ved at flytte, eller trænger dit badeværelse blot til en opdatering? Så er Udflytningsgaranti løsningen for dig.

  Vi tilbyder professionel maling af dit badeværelse, så du kan få et flot og indbydende rum, der passer til dine ønsker og behov. Vores dygtige malere sørger for at dit badeværelse bliver malet i den maling, som boligselskabet reglementerer ved istandsættelse af lejlighed ved flytning, og alle vores malerprodukter er godkendte mærker.

  Vi tilbyder også badeværelsesmaling, hvor vægge og lofter typisk males i en glans 20 eller 25, så du kan få et badeværelse, der ser indbydende ud og er nemt at holde rent.

  Vælg Udflytningsgaranti og få et smukt og indbydende badeværelse, der passer til dine ønsker og behov når du indflytter eller fraflytter en bolig. Vi garanterer, at du vil være tilfreds med resultatet, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at få dit badeværelse i topform.

  Skab det Perfekte Look med Professionel Maling ved Fraflytning

  Når du nærmer dig slutningen af dit lejeforhold, ønsker du selvfølgelig at efterlade din lejlighed i en fejlfri tilstand. En af de vigtigste aspekter ved istandsættelse ved fraflytning er malingen. Hos Udflytningsgaranti tilbyder vi professionelt malerarbejde, der vil forvandle din lejlighed og give den et friskt og indbydende udseende.

  Maling ved fraflytning er afgørende for at gøre din lejlighed klar til den næste lejer. Det er ikke bare en æstetisk forbedring, det er også en måde at bevare lejlighedens værdi og sikre, at den opfylder udlejerens krav. Vores erfarne malere er specialiserede i malerarbejde ved fraflytning og kan håndtere enhver udfordring med professionalisme og ekspertise.

  Glem malerarbejde på timepris

  Når du vælger vores malerarbejde ved fraflytning, kan du forvente en skræddersyet løsning, der passer til dine behov og budget. Vi tilbyder gratis og uforpligtende tilbud, så du kan få en klar forståelse af prisen på malerarbejdet. Vores team af erfarne malere vil vurdere omfanget af arbejdet og give dig et detaljeret tilbud, der inkluderer alt, hvad der skal bruges til at skabe det perfekte resultat.

  Kvalitetsarbejde ud fra en kvm pris giver ro i sindet

  Vi forstår vigtigheden af at levere kvalitetsarbejde, der overholder tidsplanen. Vores malere er veluddannede og bruger kun materialer af højeste kvalitet for at sikre et holdbart og smukt resultat. Vi kan male både indvendige og udvendige overflader, herunder vægge, lofter, døre, vinduer og træværk. Vores ekspertise inden for maling af lejligheder sikrer, at hver detalje bliver taget hånd om med omhu og præcision.

  Når det kommer til prisen på malerarbejdet, er vi gennemsigtige og konkurrencedygtige. Vi tilbyder fair og rimelige priser, der afspejler omfanget af arbejdet og den kvalitet, vi leverer. Ved at vælge vores malerarbejde får du ikke kun et flot resultat, men også ro i sindet, da vi er fuldt forsikrede, og vores malerarbejde er dækket af vores Udflytningsgaranti.

  Maling ved fraflytning af høj kvalitet

  Vi ved, at pris og kvalitet er vigtige faktorer, når det kommer til malerarbejde ved fraflytning. Derfor stræber vi altid efter at levere den bedste service til vores kunder. Vores malere er dygtige og effektive, og vi er stolte af at opretholde høje standarder og levere resultater, der overstiger forventningerne.

  Så hvis du ønsker at få maling af lejligheden tilbudt af professionelle og er på udkig efter en konkurrencedygtig pris på malerarbejde, er du kommet til det rette sted. 

  Kontakt os i dag for at få et tilbud og lade os tage os af malingen ved din fraflytning. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe den perfekte afslutning på dit lejeforhold og efterlade din lejlighed i en imponerende tilstand.

  Malerarbejde ved fraflytning i København

  Istandsættelse og malerarbejde ved fraflytning

  Istandsættelse ved fraflytning kan være en hård og uhensigtsmæssig proces, men uanset hvad, så skal det gøres når tiden er til det. Det betyder, at når en lejer opsiger sin lejekontrakt, er det vedkommendes ansvar at beskytte lejemålet mod slid og ælde, og at aflevere det i samme stand som ved overtagelsen.

  Normalistandsættelsen og udgifterne til det

  Hvis ikke dette sker, risikerer lejeren at skulle afholde istandsættelsesudgifterne, som kan være en stor andel af istandsættelsesprisen. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på forpligtelsen til at udarbejde en fraflytningsrapporten og indskrive eventuelle skader eller mangler.

  For at undgå at blive pålagt denne byrde, bør man kræve at få en flytteopgørelse, som dokumenterer lejemålets stand ved fraflytning. 

  Få hjælp til planlægning med Udflytningsgaranti

  Derudover kan du få en vejledning i planlægning, pakning og transport, så du bevarer overblikket og undgår at ødelægge noget undervejs. Det er også vigtigt at huske at beskytte møbler og andre genstande, så de ikke bliver ridset eller får huller under flytningen. Hør mere om det, når du er blevet istandsættelseskunde hos os.

  Fraflytningsrapport

  Når man er flyttet, skal man huske at aflevere samtlige nøgler og dokumentere lejemålets stand i en fraflytningsrapport. Det er også vigtigt at være opmærksom på eventuelle istandsættelseskrav, som kan medføre tilbagebetaling af forudbetalte lejemåneders husleje eller tilbageholdelse af sikkerhedsstillelsen.

  Alt i alt indebærer istandsættelse ved fraflytning en relativt kort tidsperiode med gradvist udarbejdelse af flytterapporter og istandsættelsesarbejderne. Det kan være en stor økonomisk byrde, men det er en nødvendig proces for at sikre et lovligt brugsret til boligen og undgå misligholdelse af kontrakten. 

  Med vores hjælp yder vi Depositumsgaranti, hvilket betyder, at du kan vente med at betale 50% af din regning til når du har fået dit depositum tilbage.

  Som lejer skal man derfor være opmærksom på lejemålets stand ved indflytning og sørge for at sammenholde indflytningsrapporten med flytteopgørelsen ved fraflytning. Hvis man som boende ikke opfylder sin forpligtelse til at beskytte lejemålet mod slid og ælde, vil man uanset hvor attraktiv boligen er, skulle afholde istandsættelsesudgifterne, som kan løbe op i flere måneders husleje.