Istandsættelse af lejlighed ved dødsfald

Istandsættelse af lejebolig efter dødsfald, er noget Udflytningsgaranti har specieliseret sig i ved at vi maler, sliber gulve samt rengøre ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, vi tager en faglig vurdering af hvad der skal laves og derefter beslutter med familien hvad de ønsker lavet ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, hvis det ønskes kan vi også flytte alt indbo til et ønsket sted og efter jeres ønske lave enten, maling af lejlighed, slibning af gulve eller flytterengøring og vinduespudsning efter dødsfald, i skal blot oplyse os om hvad i præcist ønsker at vi skal lave og vi vil derefter imødekomme jeres ønske ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald

 

Istandsættelse af en lejlighed ved dødsfald

Hos Udflytningsgaranti har vi hjulpet mange med en fuld istandsættelse af lejlighed efter dødsfald til en fair pris. Det kan være en svær proces at håndtere når en bekendt eller et familiemedlem er bortkommet, at skulle tage sig til at lave en istandsættelse af en lejlighed efter dødsfald. Udover at have gode priser på dette stykke arbejde, benytter vi arbejdskraft af høj kvalitet. Vores folk er faglærte og respektfulde.

Læs vores seneste artikel om istandsættelse af lejlighed ved dødsfald

Over 150 topanmeldelser på Trustpilot

Foruden at være rigtig hårdt og tidskrævende, har vi specialiseret os i at hjælpe til med dette arbejde når det gælder almindelige istandsættelser af lejligheder, såvel som ved de særlige istandsættelser af boliger. Vores dedikation betyder, at vi opnået over 150 topanmeldelser på ganske kort tid på Trustpilot

Vores advokat er tilknyttet enhver sag og kunde, og med speciale i lejeloven, så du er sikret advokathjælp igennem Udflytningsgaranti overfor udlejer.

Er det en lejebolig, så kan du gå udenom udlejer og spare mange penge på istandsættelsen

Gå udenom udlejer og slip med en billigere regning for istandsættelse, gulvafslibningmalerarbejderengøring og flytning.

Der kræves meget ved en istandsættelse af en lejlighed efter et dødsfald – derfor laver vi alt fra maling, gulvslibning til en hovedrengøring, vinduespudsning m.m. 

Vi foretager også flytning af alt indbo, om indboet skal bortskaffes, sælges eller transporteres videre ved en istandsættelse af lejlighed ved et dødsfald. 

Ja – det er alt sammen noget vi kan være behjælpelige med. Få et tilbud og se hvor billigt vi kan gøre arbejdet for dig.

Giv dig selv ro til at planlægge begravelsen, finde gravsten og få styr på det, du ønsker

Det eneste du skal gøre er enten at udfylde vores Kontaktformular eller kontakte os via e-mail eller en opringning, så vil vores professionelle medarbejdere guide dig til, hvad der er det bedste i din situation. Så vil vi gøre alt hvad vi kan for at løse din istandsættelse af lejlighed efter dødsfald på en måde, så du kan have ro i maven.

Herunder vil vi fortælle kort om, hvordan vi ofte håndtere og hvordan vi samarbejder med jer til bedst at håndtere en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald.

Vi er altid klar til at hjælpe med istandsættelse af lejlighed efter dødsfald

Når ens nære er død, er det ikke det nemmeste at skulle stå for en istandsættelse  af lejlighed efter dødsfald, eller at skulle bortskaffe familie medlemmets personlige ejendele og inventar, vi gør derfor det at vi først og fremmest tager et møde med familien om hvordan denne istandsættelse af lejlighed efter dødsfald skal håndteres.

Flytning af ejendele

Hvordan vil familien have at alle ejendele skal håndteres og hvortil de skal transporteres og opbevares, ved en istandsættelse af lejligheden efter dødsfaldet.

De fleste mennesker vil gerne have de ting, der har betydning, transporteret til dem selv og resten som ikke har værdi transporteret til bortskaffelse ved genbrugsstation, hvis I kun ønsker en bortskaffelse/flytning ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsbo er det også noget vi kan klare alene til en fordelagtig pris.

Hvordan fungerer det?

Efter vi har aftalt med kunden hvordan fraflytning skal håndteres, vil vi efterfølgende have en dialog om hvor selve den istandsættelse af lejlighed efter dødsbo, der skal finde sted skal foregå, oftest så kræver udlejer (hvis den afdødes bolig er en lejebolig) at der skal udføres en fuld istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, som skal opfattes som at boligen skal bringes i samme stand som ved indflytning, dette kan i nogle tilfælde være et stort arbejde at lave en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald hvis boligen har været beboet i lang tid og måske også har været en rygerbolig. 

Vi anbefaler derfor altid at ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, at der tages kontakt til et professionelt firma for at få vurderet hvad istandsættelsen af lejlighed efter dødsfald vil rende op i af kroner og øre. 

Vi vil hos Udflytningsgaranti meget gerne være behjælpelige med en gratis og uforpligtende snak og tilbud på en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, så hvis du står i en situation med en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, du skal blot udfylde en kontaktformular så vil vi kontakte dig angående en besigtigelse af den lejlighed eller bolig der skal have en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald.

Opsigelse af lejlighed ved dødsfald

Når man står i en svær situation, kan det være en stor hjælp at have professionel assistance til at håndtere det praktiske. Vi kan sikre en ordentlig fraflytning og istandsættelse af lejligheden, så pårørende ikke skal bekymre sig om det. Vi har ekspertise i gulvafslibning, rengøring og istandsættelse, og vi sørger for at overholde alle regler og krav til fraflytning. Kontakt os gerne for mere information.

Vi er de billigste og bedste på markedet til prisen

Vi kan med høj garanti fortælle at vi er billigere end udlejer og af udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum, i kan med vores garanti være sikker på at du ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på.

Gulvarbejde ved istandsættelse i København – til en fair pris

Klargøring af lejlighed eller bolig til en skarp pris - hør mere her

   

   
  – (Valgfrit – Maks 25mb):

   

   

  istandsættelse af lejlighed ved dødsfald

  Udførelsen af istandsættelse af lejlighed efter dødsfald:

  I denne tekst vil i blive oplyst om udførelsen af istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, oftest efter en bekendt eller et familie medlem er bortgået og deres lejlighed så der skal udføres en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, eller hus skal have en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, vil vi som udgangspunkt udføre en istandsættelse af følgende ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald: maling af vægge og lofte, maling af alt træværk, slibning af gulve samt lakering, hovedrengøring og vinduespudsning, dette er som regel hvad udlejer kræver når der skal laves en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, de kan også kræve at forskellige ting bliver udskiftning såsom køkken, gulve, skabe osv, det er derfor ret vigtigt at få en fagmand ud til at vurdere den istandsættelse af lejlighed efter dødsfald samt besigtige prisen på den istandsættelse af lejlighed efter dødsfald der skal foretages, så i kan få den korrekte vurdering og pris inden at udlejer ved overdragelse vil udføre deres istandsættelse af lejlighed efter dødsfald og sende den ret store regning uden af der kan gøres noget omkring prisen, udlejer har ret til at udføre det de mener efter flyttesynet på en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald.

  Få ro til at finde den rette gravsten og forberede begravelsen

  Det vil altid give dig mere ro til at sørge, finde gravsten, samt forberede en begravelse ved at få Udflytningsgaranti til at lave en istandsættelse af lejlighed efter dødsfaldet.

  Vi vil som et minimum give et gratis og uforpligtende tilbud på jeres istandsættelse af lejlighed efter et dødsfald.

  Vi ser tit at udlejer har ret høje forventninger til en istandsættelsen af lejlighed efter dødsfald, hvis det har været en lejer der har boet der i lang tid og er afgået efter at have boet i den samme lejlighed i 20 – 40 år, kan udlejer kræve at lejligheden skal sættes i samme stand som den var da lejer flyttede ind for længe siden, og det derfor kan blive en stor istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, hvis ikke at i som bekendte eller familie medlem indhenter et tilbud eller spørger et firma om hvad der skal udføres, kan i være uheldige at hvis udlejer skal istandsætte det hele ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsbo, at regningen kan blive ret så stor, vi vil derfor altid anbefale jer at i som et minimum indhenter et tilbud på hvad jeres istandsættelse af lejlighed efter dødsfald vil koste.

  Vi udfører meget gerne malerarbejde, slibning af gulve eller rengøring alene, skulle det være et ønske

  Hvis det ønskes at vi kun udføre malerarbejdet, gulvarbejdet eller rengøringen alene, vil dette også være en mulighed, vi kan dog give jer den bedste pris ved at udføre en total istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, hvis gulvene har været nye og er blevet meget medtaget/slidte i den lange lejeperiode jeres bekendte eller familiemedlem har boet i lejligheden, vil vi altid anbefale jer at få udført en “grovslibning af gulve;” ved en “Letslibning” når der skal udføres en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, vil der ikke blive slebet hakker, ridser og huller væk i gulvet, hvilket højst sandsynligt forkommer hvis en lejebolig har været beboet i over 10 år, det kan derfor blive dyrt hvis udlejer laver en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald og det vil derfor altid anbefales at i vælger en grovslibning af gulvene og at indhente tilbud hos enten Udflytningsgaranti eller et andet firma når der skal udføres en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald.

  INDHENT DIT PERSONLIGE TILBUD – UFORPLIGTENDE OG GRATIS

   Her er hvad vi typisk udføre af gulvarbejde når vi laver en istandsættelse af lejebolig efter dødsfald:

  Gulvslibning.

  • Alle trægulve bliver groft slebet alt efter behov. Prisen i tilbudet er efter behovet.
  • Alle trægulve bliver lakeret 3 gange.
  • Alle trægulve for en mellemslibning/polering imellem 2 og 3 lag lak
  • Alle gulvprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver
  • Afrensning af paneler og træværk hvis boligen har været en ryger bolig

  Malerarbejdet der typisk bliver udført ved en istandsættelse af lejebolig efter dødsfald er som følgende:

  Malerarbejde

  • Fuld afdækning af alt der ikke skal males.
  • Spartling af forbrugshuller.
  • Maling af vægge i den maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i glans 5 eller glans 7.
  • Maling af lofte i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver lofte malet i en glans 5 eller en glans 7.
  • Maling af træværk (Fodpaneler og indfatninger) i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver træværket malet i en glans 40 (Træværksmaling)
  • Maling af vægge og lofte i badeværelset bliver, malet i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i en glans 20 eller glans 25.
  • Maling af vægge over køkkenbordplade, bliver malet i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i en glans 10, 20 eller 25.
  • Hvis udsugning eller udsugninger forekommer i lejligheden bliver der malet med spærende maling rundt om.
  • Hvis spots forekommer i lejemålet og derved har lavet et varmeskjold omkring spottet bliver dette malet med spærende maling.
  • Alle malerprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver
  • Maling af alt træværk ved en rygerlejlighed

  Hvis der har været røget i lejligheden i mange år vil dette sætte sine præg på alle vægge, lofte og træværk og det vil derfor kræve at det bliver malet med en spærrende maling ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald som kort sagt går ind og ligger en bund som kan hæfte på nikotinen og ligge et lag der er kraftigt nok til at dække den gule farve fra nikotinen så den hvide farve igen kan træde igennem, det er vigtigt at hvis det har været en ryger lejlighed at der ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald bliver lavet et ordentligt stykke malerarbejde da udlejer ellers vil lave arbejdet om, det vil ofte kræve at alle vægge og lofte bliver renset/vasket ned med en kraftig grundrens for at selv det spærrende maling vil binde efter nikotinen har gjort sin skade, vi vil derfor altid anbefale at der kommer en proffelsionel ud og besigtiger sagen ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, så der kan vurderes hvad der skal laves, så ikke udlejer vil ved deres istandsættelse af lejebolig efter dødsfald, vil komme frem til et kæmpe beløb som skal betales hvis det er udlejer der står for den istandsættelse af lejlighed efter dødsfald der skal udføres, vi hos Udflytningsgaranti vil altid, ganske gratis og uforpligtende, komme og besigtige jeres istandsættelse af lejebolig efter dødsfald, i skal blot indhente et tilbud

  Få dit depositum tilbage med Udflytningsgaranti.

  Ved en fuld istandsættelse af lejebolig efter dødsfald udfører vi følgende: 

  Malerarbejde

  • Fuld afdækning af alt der ikke skal males.
  • Spartling af forbrugshuller.
  • Maling af vægge i den maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i glans 5 eller glans 7.
  • Maling af lofte i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver lofte malet i en glans 5 eller en glans 7.
  • Maling af træværk (Fodpaneler og indfatninger) i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver træværket malet i en glans 40 (Træværksmaling)
  • Maling af vægge og lofte i badeværelset bliver, malet i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i en glans 20 eller glans 25.
  • Maling af vægge over køkkenbordplade, bliver malet i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i en glans 10, 20 eller 25.
  • Hvis udsugning eller udsugninger forekommer i lejligheden bliver der malet med spærende maling rundt om.
  • Hvis spots forekommer i lejemålet og derved har lavet et varmeskjold omkring spottet bliver dette malet med spærende maling.
  • Alle malerprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver

  Gulvslibning.

  • Alle trægulve bliver fuld/let slebet alt efter behov. Prisen i tilbudet er efter behovet.
  • Alle trægulve bliver lakeret 3 gange.
  • Alle trægulve for en mellemslibning/polering imellem 2 og 3 lag lak
  • Alle gulvprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver

  Hovedrengøring.

  • Støvsugning og vask af alle gulve.
  • Aftørring og vask af alle overflader.
  • Aftørring og vask af køkkenbordplade/køkkenbordplader
  • Aftørring og afvaskning af alle overskabe, underskabe samt højskabe i køkken (der vaskes indvendigt samt ovenpå alle skabe, hylder, skuffer og låger)
  • Affedtning og afvaskning af emhætte samt emhætte filter/filtre.
  • Afkalkning af perlator på køkken armatur og badeværelse armatur samt eventuelle andre amaturer.
  • Pudsning af vinduer. Såfremt disse er tilgængelige indefra. (Vinduer som ikke er tilgængelig fra lejligheden vil ikke blive pudset. (Udlejers ansvar)
  • Aftørring og vask af vindueskarme.
  • Aftørring og vask af alle dørblade.
  • Aftørring og vask af alle dørkarme.
  • Aftørring og vask af alle gerigter (paneler ved karme).
  • Aftørring og vask af vægge og lofte (hvis nødvendigt.)
  • Aftørring og vask af alle håndtag.
  • Aftørring og vask af fodpaneler og indfatninger.
  • Afspritning og aftørring af spejl/spejle.
  • Afkalkning, aftørring og vask af bruser.
  • Afkalkning, aftørring og vask af bruseniche.
  • Afkalkning, aftørring og vask af toilet. (Toilet afrenses samt afkalkes så langt ned i kummen som muligt).
  • Aftørring og vask af badeværelse.
  • Afkalkning af alle fliser samt rens af fuger mellem fliser.
  • Afstøvning samt afvaskning af radiatorer på for- og bagside, samt sider og nede imellem varmelameller (topdæksel klikkes af på radiator hvorefter der kan rengøres imellem varmelameller).
  • Rens af afløb på badeværelse.
  • Afrensning samt afvaskning af tørretumbler.
  • Afrensning samt afvaskning af vaskemaskine.
  • Afrensning samt afvaskning af alle filtre til opvaskemaskine samt dæksel og dækselgevind til saltpåfyldning.
  • Afvaskning samt aftørring af front dæksler til opvaskemaskine og tørretubmler (der kan forekomme 2 dæksler på hver maskine)
  • Affedtning, aftørring og vask af køleskab.
  • Affedtning samt afvaskning af ovnplader samt riste (Kraftig ovnrens bruges).
  • Afmontering af stål bagplade i ovn for affedtning og afvaskning af blæser samt bagende af ovn. (Kraftig ovnrens bruges).
  • Affedtning, aftørring og vask af ovn. (Kraftig ovnrens bruges).
  • Aftørring og vask samt afrimning af fryser.
  • Affedtning, aftørring og vask af opvaskemaskine.
  • Afvaskning af alle membraner på køleskab, ovn, vaskemaskine, opvaskemaskiner, tørretumblere.
  • Afvaskning under alle vandbakker i køkken og badeværelser.
  • Afvaskning af udsugningsventiler/ventilationsriste.
  • Pudsning af glaspartier og eller værn på terasse/altan, hvis dette forekommer.
  • Fejning og afvaskning af altan (hvis der skal afrenses alger vil dette komme som tillægspris).
  • Eventuelle stænk/pletter afrenses fra gulv, radiatorer samt alle andre overflader.
  • Let polering af corian vask på badeværelse hvis dette forekommer i lejemålet.
  • Alle rengøringsprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver

  Ved en hovedrengøring samt vinduespudsning af istandsættelse af lejebolig efter dødsfald laver vi som oftest altid en kraftig rengøring hvor vi vasker alle vægge, lofte og træværk ned med grundrens, dette gøres da der oftest sætter sig nikotin eller andre lugte i vægge, lofte og træværk dette er noget udlejer kræver når der laves en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, efter at en bolig har været beboet over længere tid, vores rengørings folk er derfor oplært til at lave denne specielle rengøring som ikke er som andre slags rengøringer, denne kræver en langt grovere og mere tidskrævende slags arbejde ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald end ved en normal istandsættelse, ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald, vil der altid skulle gøres rent på en anden måde en ved en normal istandsættelse eller fraflytning, ved en istandsættelse af lejlighed efter dødsfald har vi også specielle rengøringsfolk til at lave dette da det kræver erfaring og at have prøvet det før.

  Artikler