Husk dette når du skal lakere dit gulv i København

Lakering af gulv – Sådan holder du det pænt indtil udflytning

Er du lige flyttet ud af en lejlighed i København, hvor det var nødvendigt med en slibning og ny lakering af gulv? Eller er det lige gået op for dig, at det måske er smart at være ekstra opmærksom på gulvet til en anden gang, så du slipper for en dyr efterregning fra udlejer til slibning og lakering af gulv?

Slibning og lakering af gulv er en stor post ved fraflytning – og generelt bare når det gælder almindeligt vedligehold i en bolig. Du kan gøre meget for at undgå det værste slitage på gulvet og dermed også udgiften til slibningen og den efterfølgende lakering.

Hvad skal du være opmærksom på efter lakering af gulv?

Få dit depositum tilbage med Udflytningsgaranti.

Vil du gerne have gulvene til at holde sig pæne – eller vil du gerne undgå, at de skal slibes ved fraflytning – kan du gøre følgende som forebyggende tiltag:

  • Brug altid dørmåtte og tag skoene af, så du ikke ridser gulvet.
  • Brug filt under stole- og bordben, så du skåner gulvet.
  • Brug underlag under potteplanter, så der ikke kommer skjolder.
  • Brug så lidt vand som muligt ved gulvvask.
  • Støvsug gerne let flere gange om ugen, så skidt og snavs ikke kan få lov at ridse gulvet.
  • Brug gerne tæpper i områder, der bliver brugt meget (under spisebord, ved sofa m.m.).

Har du et kæledyr, kan det være svært at undgå ridser i gulvet. Men er du generelt meget opmærksom på, hvordan du behandler gulvet, kan du i mange tilfælde slippe med en let slibning og lakering af gulve i din lejlighed i København ved fraflytning – eller at der går længe, før det igen er en nødvendighed at gøre for at friske det op.

Brug en gulvman til lakering af gulv i København inden udflytning for at spare penge

Står du og skal flytte? Er der trægulv i lejligheden i København, er det svært at komme udenom en slibning og lakering af gulve, når du flytter ud. Særligt hvis du har boet der mere end nogle måneder. For der vil være daglig slitage, der kan ses.

Du kan dog være heldig at spare penge på selv at vælge en gulvmand og sætte ham til at gøre arbejdet i stedet for at overlade det til udlejer. Det kan potentielt spare dig for nogle tusinde kroner alt efter, hvor godt et tilbud du finder.

Mangler du hjælp til lakering af gulve i København, hjælper vi dig gerne.

Husk – vi hjælper også med istandsættelse af lejlighed efter dødsfald

Modtag hjælp til fraflytning af lejebolig

Vores SERVICES

Læs også om:

Vi kan med garanti fortælle at vi er billigere end udlejer på prisen og af udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum, i kan med vores garanti være sikker på at i ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på