Depositum retur ved fraflytning – 3 gode tips

Depositum retur ved fraflytning – 3 gode tips

 

Når du fraflytter en lejlighed, skal depositummet gøres op. Det er udlejers sikkerhed for, at der er penge til at gøre lejligheden i stand. Dog er det som regel højere, end hvad der er brug for. Vil du gerne have så meget tilbage som muligt i depositum? Så læs med videre, da vi giver dig tips til, hvordan du kan få mere i depositum retur ved fraflytning.

 

Det er altid lidt for spændende at fraflytte en lejlighed, fordi det aldrig er til at vide, hvor meget der kommer tilbage i depositum. Vil du gerne være sikker på at få så meget tilbage som muligt, får du herunder nogle tips til, hvad du kan gøre.

 

 

Husk – vi hjælper også med istandsættelse af lejlighed efter dødsfald

 1. Husk at gøre opmærksom på mangellisten

 

Når man flytter ind, har man 14 dage til at gøre opmærksom på fejl og mangler. Disse fejl og mangler skal du huske at gøre opmærksom på ved fraflytningssynet, så du ikke kommer til at hæfte for udbedringen.

 

Det er samtidig også en god ide at lave en liste over fejl og mangler med fotos, når du går med rundt til fraflytningssynet. For når du får det endelige krav til istandsættelse, vil du som regel allerede være flyttet og have vage minder om, hvordan der egentligt så ud. Det er din sikring for, at de ikke har udbedret noget på din regning, som du egentligt ikke skal betale og dermed får mindre depositum retur ved fraflytning.

 

Få dit depositum tilbage med Udflytningsgaranti.

 

 2. Aflever lejligheden som ved indflytning

 

Det bedste at gøre for at sikre en del depositum retur ved fraflytning er at vedligeholde lejligheden løbende. For typisk er manglende vedligehold grunden til, at der skal gøres en del fra udlejers side, inden den kan blive klar til overtagelse for anden lejer. Har du boet der mere end et år, skal der som regel hvidtning, maling og tapetsering til. Måske endda også lakering af gulve.

 

Alt efter hvad lejekontrakten siger, kan du på forhånd have sørget for at have bragt vægge, lofter, lister og gulve i orden med hjælp fra et professionelt firma. Det kan være en billigere løsning, end hvad udlejer benytter.

 

3. Gør grundigt rent

 

Vil du gerne have en større slat depositum retur ved fraflytning, kan du med fordel være grundig med rengøringen. Det efterlader et godt indtryk, såvel som det kan spare dig for, at udlejer har brug for at hyre en ekstra omgang rengøring ind. Vær gerne ekstra opmærksom på ovn, afløb, kalk og emhætte, da det typisk er steder, der kræver en ekstra indsats.

Vores SERVICES

Læs også om:

Vi kan med sikkerhed fortælle at vi er billigere end udlejer og af udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum, i kan med vores garanti være sikker på at i ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på

2 kommentarer til “Depositum retur ved fraflytning – 3 gode tips”

  1. Pingback: Istandsættelse af lejlighed ved fraflytning - Hvad koster det? | Fair priser | Udflytningsgaranti

  2. Pingback: Husk dette når du skal lakere dit gulv i København | Fair priser | Udflytningsgaranti

Der er lukket for kommentarer.