Istandsættelse af lejlighed ved fraflytning: Hvad koster det?

Klargøring af hus til salg eller fremvisning: Se pris på maling af lejlighed ved fraflytning

Når du som lejer fraflytter et lejemål, skal det istandsættes, så det er klar til indflytning for nye lejere. Men hvad koster det? Og hvad kommer på din regning, når du skal flytte ud? Og kan du gøre noget for at minimere prisen for istandsættelse af lejlighed ved fraflytning? Maling, gulvafslibning, rengøring og fuld istandsættelse – alt det giver vi dig et prismæssigt indblik i.

Er du flyttet ind efter den 01. juli 2015, gælder reglen om normalistandsættelse. Altså skal du aflevere lejligheden i samme stand, som da du flyttede ind. Dog med undtagelse af almindeligt slid og ælde.

Husk – vi hjælper også med istandsættelse af lejlighed efter dødsfald

Få dit depositum tilbage med Udflytningsgaranti.

Vi foretager også maling ved fraflytning af lejebolig, udførelse af flyttesyn, samt gulvafslibning, skulle du ønske dette. Kontakt os og hør mere.

HVAD SKAL DER ORDNES VED EN FRAFLYTNING AF LEJLIGHED?

Det ville være nemt, hvis der var en fast pris for, hvad det koster at fraflytte en lejlighed på x antal kvadratmeter. Sådan forholder det sig desværre bare ikke. Derfor er det også meget svært at forudsige, hvad prisen for istandsættelse af lejlighed ved fraflytning i dit tilfælde bliver.

Vi kan dog dykke ned i nogle gennemsnitlige priser for det, som typisk skal ordnes ved en fraflytning.

MALING AF LEJLIGHED VED FRAFLYTNING: PRIS 

En stor del af prisen for istandsættelse af lejlighed ved fraflytning går til maling. Den gennemsnitlige pris for dette er svær at regne sig frem til uden at se lejligheden. Vi giver en pris i DKK inkl. moms per kvadratmeter. En lejlighed på 75 kvadratmeter vil vi derfor lave en vurdering på, så du ikke skal betale overpris. 

Det kan godt blive billigere eller dyrere såfremt der skal gives et ekstra lag. Det er alt sammen noget vi finder ud af ved at besigtige og aftale med dig, hvad prisen bliver. Vi laver altså først en aftale inden vi går i gang.

Prisen inkluderer alt lige fra vægge og lofter til dørkarme. Få en pris i kr. nu. Kontakt os her, og du får et tilbud inden for 24 timer, som du kan bruge til at vurdere, om vi er de rette til opgaven.

RENGØRING

Hovedrengøring er som regel også en del af prisen for istandsættelse ved fraflytning af lejlighed. Denne vil typisk være beliggende på et beløb i X antal kroner alt efter, hvor meget rengøring der er brug for. Du kan selv gøre meget for at nedringe prisen ved at være grundig med rengøring. Kontakt os of få en vurdering.

SLIBNING OG LAKERING AF GULVE: GODE PRISER

Er der trægulve i boligen, vil der også være en udgift til en eventuel slibning og lakering, hvis det bliver vurderet nødvendigt af udlejer. Har du rum, der ikke har været brugt meget, vil disse typisk ikke skulle behandles. Det koster per kvadratmeter. Det kan derfor også hurtigt løbe op, hvis ikke du har passet godt på gulvet.

Indhent tilbud og spar penge på prisen for istandsættelse af lejlighed ved fraflytning

Det kan koste en del af depositummet at fraflytte en lejlighed. Ved selv at finde professionelle firmaer til at hjælpe kan du være ret heldig, at det koster en del mindre end udlejers løsning – og at du dermed også får hele depositummet tilbage.

Modtag hjælp til fraflytning af lejebolig – bestil et tilbud her:

VORES SERVICES

Sammen med vores Premium istandsættelsesservice og -udflytning, kan du komme godt videre.

Maling Ved Fraflytning Af Lejebolig: Giv Din Bolig Et Friskt Pust

Når tiden er inde til at sige farvel til din lejebolig, ønsker du selvfølgelig at efterlade den i bedst mulig stand. En af de mest effektive måder at opnå dette på er gennem professionel maling ved fraflytning. Ved at friske væggene op med en ny omgang maling kan du ikke kun give din bolig et æstetisk løft, men også sikre dig, at den er klar til at byde de næste beboere velkommen.

Kontakt Udflytningsgaranti og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med istandsættelse, flyttesyn, samt maling ved fraflytning af lejebolig.

Læs også om:

Vi kan med garanti fortælle at vi er en del billigere end udlejer og af udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum. I kan med vores garanti være sikker på at i ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på.