Maling af lejlighed ved fraflytning – Få en professionel maler til det

Skal du fraflytte din lejlighed inden længe? Og går du nu og overvejer, hvordan du bedst får håndteret maling ved fraflytning? Det er fristende at kaste sig ud i arbejdet selv for at spare nogle penge. Men det kan hurtigt blive en dyrere omgang. Vi sætter dig ind i hvorfor, det er en god ide at lade en professionel maler om at hjælpe dig med malerarbejdet.

Husk – vi hjælper også med istandsættelse af lejlighed efter dødsfald

Det er altid dyrt at flytte. Det er også altid omstændigt med de mange ting, der skal være styr på. Og så er der lige depositum, som du selvfølgelig gerne vil have så meget som muligt tilbage af. I den forbindelse er det fuldt forståeligt, at du overvejer at male lidt her og der, hvor du kan se, at det trænger.

Så hvorfor ikke bare gøre det?

Få dit depositum tilbage med Udflytningsgaranti.

Maling ved fraflytning skal være af samme kvalitet som ved indflytning

Var der helt nymalet, da du flyttede ind? Og står der i kontrakten, at lejligheden skal være i samme stand ved fraflytning? Så er det ikke nok at klatmale her og der. Det skal gøres ordentligt – og det skal gøres, så der ikke er nogen tvivl om, at lejligheden bliver overleveret i en stand, der i henhold til kontrakten er god nok til overtagelse af ny lejer.

Selvom malerarbejde måske synes som en overkommelig opgave, er der meget at tage hensyn til for at få et flot og professionelt resultat. Bliver det derfor vurderet til ikke at være godt nok, bliver du stadig modregnet i depositum.

Du kan få en bedre pris ved selv at vælge en maler

Udlejeren kan selv frit vælge, hvilket malerfirma der skal komme og tage sig af maling ved fraflytning. Det kan derfor i princippet godt blive en dyr omgang for dig i forhold til dit depositum, da udlejer ikke behøver vælge det bedste firma til den bedste pris.

 

Der kan derfor være mange penge at spare ved at vælge et malerfirma som os i forbindelse med maling ved fraflytning. Får du en god pris på malerarbejdet, skal du huske at være opmærksom på, at der gives garanti – for så er du økonomisk sikret, hvis ikke malerarbejdet mod forventning skulle blive godkendt ved en fraflytning.

Når du får et professionelt firma til det, slipper du også for bekymringer om, hvorvidt det er godt nok. Dertil får du også meget mere tid til at tage dig af flytningen.

Vores SERVICES

Læs også om:

Vi kan med rigtig stor garanti fortælle at vi er billigere end udlejer og af udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum, i kan med vores garanti være sikker på at i ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på

Artikler

2 kommentarer til “Maling af lejlighed ved fraflytning – Få en professionel maler til det”

  1. Pingback: Her finder du hjælp i lejeloven ved fraflytning | Fair priser | Udflytningsgaranti

  2. Pingback: Husk dette når du skal lakere dit gulv i København | Fair priser | Udflytningsgaranti

Der er lukket for kommentarer.