Gulvafslibning & slibning af gulve ved fraflytning nær København- prices incl. VAT

Skal gulvet slibes? - Få et uforpligtende tilbud ønskes der en gulvslibning sammen med din istandsættelse er det altid noget udflytningsgaranti kan klare, gulvslibningen laves oftes med maling af vægge og lofte samt træværk og men en hovedrengøring og vinduespudsning

Skal du fraflytte din lejebolig og er du nervøs for at du ikke får dit depositum retur på grund af slidte gulve? Vi står for floor sanding og hjælper dig med at aflevere en lejlighed som udlejer kan godkende. Alt arbejde fra let til grov slibning af dit trægulv klarer vi uden problemer.

Wait to pay

Du kan nu vente med at betale, til at du har fået dit depositum tilbage fra udlejer, som er sikret med vores garanti på alt vores arbejde ved en istandsættelse af lejebolig – Vi prismatcher og er de billigste på markedet – Det er da en Win Win

Kontakt os ved enhver form for arbejde med at afhøvle gulve.

Vi er førende specialister i at slibe gulve. Uanset om det drejer sig om en almen slibeopgave, flyttelejlighed, kontorflytning eller en indflytning, så sliber vi altid til den aftalte perfektion.

Hvad enten du står som et firma eller er privat lejer, så står vi klar til at hjælpe med gulvafslibning til en fair pris. Indhent et gratis og uforpligtende tilbud her på siden.

Get 5% – 10% discount on the moving home and the new home, såfremt begge boliger skal have gulvafslibning og istandsættes. Kontakt os og hør mere. 

 
 

The target group is Copenhagen and Zealand

Vi arbejder sammen med mange boligselskaber, og har derfor godt kendskab til deres krav til blandt andet gulvafslibning ved fraflytning. Vi ved derfor præcis hvilken lak, lud eller slibning dit gulv skal have for at komme igennem inspektionen, uden det mindste problem.

Skal du også have flyttet efter din repair – bare rolig – vi kører i hele Danmark.

Faglærte folk til gulvafslibning og istandsættelse

Vores folk er alle faglærte og meget kompetente indenfor deres felt. Du kan derfor trygt efterlade dit gulv i vores hænder.

Vores faglærte folk vil altid være til rådighed til at rådgive dig angående dine gulve ved en istandsættelse, vi vil derfor altid anbefale at få hjælp til gulvene ved en istandsættelse til fraflytning, det er godt at få professionel hjælp da gulve er en stor del af en istandsættelse 

Totalløsning med istandsættelse

Udover at stå for gulvafslibning af din lejlighed, så hjælper vi med en totalløsning med istandsættelse. Vi painter dine vægge og rengør hele lejligheden og sørger for at din lejebolig er klar til overdragelse. Sådan er du sikret et fuldt depositum retur. Se vores priser her. Læs også lidt omkring  hvilke forbehold vi tager i vores salgs- og leveringsbetingelser.

Evacuation view

We are happy to arrange the actual eviction inspection with your landlord to help you with answers to any questions from the landlord and to get your entire deposit back.

Contact us by phone 71749567 to hear more about how we can help you further, or obtain a non-binding offer below.

Vores priser på kun gulvslibning ligger på henholdsvis:

150 kr. eks moms for letslibning af gulve – fjerner ikke hakker og ridser men fjerner det øverste lag lak og nye lag bliver påført.

200 kr. eks moms for grovslibning af gulve – dette fjerner hakker og ridser samt ny lak bliver påført.

Herunder kan i se hvad der bliver udført af arbejde ved en gulvslibning hos Udflytningsgaranti, hvorvidt det er en let eller grovslibning, er det prisen ovenover der gør forskellen. En grovslibning er den mest anbefalede hvis gulvene har forbrugsridser og eller skader: 

Floor sanding – afhøvling af gulve

 • Alle trægulve bliver groft eller let slebet alt efter behov. Prisen i tilbudet er efter behovet.
 • All wooden floors are lacquered 3 times.
 • All wooden floors for an intermediate sanding/polishing between 2 and 3 layers of varnish
 • Alle gulvprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver samt miljøgodkendte og af Dansk producent
Vi kan med garanti fortælle at vi er billigere end udlejers håndværkere og at udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum, i kan med vores garanti være sikker på at i ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på afhøvling af gulve.
Skal gulvet slibes? - Få et uforpligtende tilbud ønskes der en gulvslibning sammen med din istandsættelse er det altid noget udflytningsgaranti kan klare, gulvslibningen laves oftes med maling af vægge og lofte samt træværk og men en hovedrengøring og vinduespudsning

STATEMENTS FROM CUSTOMERS

See our customer testimonials at Cases-since.

Play Video about Istandsættelse: Gulvarbejde og gulvafslibning

10 reasons to choose Moving Guarantee for your move

 1. Wait to pay until you have received your full deposit back, with our guarantee your money is completely protected.
 2. We participate or take the moving inspection for you so that you have professional help for your landlord
 3. Full deposit guarantee on our work 
 4. If errors and defects occur in our work, our guarantee will refund your money
 5. The project manager from Udflytningsgaranti always attends your eviction inspection so that we can ensure that the inspection complies with Danish tenancy legislation and that our work can be explained to the landlord 
 6. Lawyers specializing in tenancy law associated with each case, who handle documents and if problems should arise with the landlord 
 7. Craftsman quality according to Danish agreements - only Danish skilled workers are used at Uftflytningsgaranti
 8. Highest rate of satisfied customers compared to our competitors with 4.8 stars out of 5 on Trustpilot - see the reviews at this link: https://dk.trustpilot.com/review/relocation guarantee.UK
 9. Environmentally friendly products and a green approach to recyclable materials, as well as products to make a difference in the craft industry, for a cleaner world
 10. Deposit back: We are in control of the usual rules, so you have the option of getting your deposit back when you move out
Gulvmand og gulvfirma i København og på Frederiksberg

Afslibning af gulve lejebolig

Når vi skal udføre en gulvafslibning af dit trægulv, så bedømmer vi først hvilken behandling dit gulv egentlig har behov for. Derefter bedømmer vi hvilken behandling dit gulv skal have ud fra udlejers liste af krav.

Vi lægger vægt på at være professionelle i vores arbejde, så du trygt kan give os nøglerne, og vide at du vender retur til et optimalt slutresultat.

Afslibning af gulve ved fraflytning eller er det tid til en opfriskning af gulvet?

Er lakken på dit gulv slidt, men uden dybe ridser, vil vores folk udføre en let slibning. Måden det foregår på er, at vi starter ud med en grov slibning af gulvets overflade med maskine. Derefter sliber vi med finere og finere poleringspuder. På den måde er slutresultatet en pæn og glat overflade.

Bærer dit gulv derimod præg af mærker og dybe ridser, er en let overfladeslibning ikke nok for at imødekomme udlejers krav til gulvafslibning ved din fraflytning. Efter en professionel vurdering af hvor dybt gulvet skal høvles, så høvler, sliber og lakerer vi gulvet indtil vi står tilbage med et jævnt og pænt gulv. Alt efter netop din udlejers krav.

Renovering af lejlighed eller hus med gulvarbejde i København og omegn

Would you also like to move easily from your rental property and get your entire deposit back?

   

   
  – (Optional – Max 25mb):

   

  FAQ – Gulvslibning

   

  What does the landlord require from floor sanding?

  Udlejer kan kræve enten en let eller grov slibning af alle boligens trægulve samt træbordplader hvis dette har forbrugs ridser, hakker eller slidtage. Udlejer vil som udgangspunkt stort set altid have at deres gulve skal let slibes samt lakeres. Forskellen på om et gulv skal have en grov eller en let slibning er hvis der forekommer for mange dybe hakker eller ridser i gulvet som trænger igennem lakken og derved trænger ned i trægulvet herunder. Ved dette skal der slibes udover lakken noget af overfladen på trægulvet som også kaldes en “Grovslibning eller en Fuld slibning”. Gulvene skal efterfølgende have 2-3 gange lakering med en godkendt lak, som kun kan skaffes fra godkendte gulvgrosister i Danmark. 

  Before the last layer of lacquer is applied, the floor must be polished, which gives a smooth and attractive surface on the floor. The varnish is to protect the floor so that it cannot receive liquids or the like that can damage/discolor the floor, as well as being the wear layer that receives the floor's use instead of wear directly on the wooden floor.

  Remember – we also help renovation of apartment after death

   

  Kan jeg selv stå for at slibe mine trægulve?

  Det er også her altid en mulighed at lave arbejdet med gulvene selv, vi vil dog på ingen måde anbefale dette hvis ikke at det er noget man har prøvet før, det vil derfor ikke være nogle god ide at kaste sig ud i dette selv, da det kan forværre situtationen på gulvene og derfor kan betyde at en større behandling skal laves end oprindeligt, vi vil meget gerne være behjælpelige med at vurdere og eller slibe gulvene, det eneste i skal gøre er at indhente et tilbud under vores contact form, vi vil kraftigt anbefale at snakke med en gulvmand hvis i ved istandsættelsen ved fraflytning selv vælger at slibe gulvene, det er nemlig vigtigt at gulvene for den korrekte behandling ved fraflytning, selve istandsættelsen af gulvene er noget udlejer går meget op i, vi vil også meget gerne være behjælpelige med gode råd hvis i selv vælger at istandsætte gulvene.

  Sanding of floors when moving out er vores specialitet, så det kontakt os og hør mere.

  Her er hvad der typisk bliver lavet af gulvarbejde:

  Floor sanding

  • Alle trægulve bliver groft eller let slebet alt efter behov.
  • All wooden floors are lacquered 3 times.
  • All wooden floors for an intermediate sanding/polishing between 2 and 3 layers of varnish
  • Alle trappetrin bliver groft eller let slebet efter behov 
  • Alle trappetrin for en mellemslibning/polering imellem 2 og 3 lag lak
  • Alle bundstykker til karme bliver groft eller let slebet efter behov 
  • Alle bundstykker til karme for en mellemslibning/polering imellem 2 og 3 lag lak
  • Alle træbordplader bliver groft eller let slebet efter behov 
  • Alle træbordplader for den olie som udlejer kræver ifølge kontrakten

  Gulvafslibning ved fraflytning

  Skal du fraflytte din lejebolig og er du nervøs for at du ikke får dit depositum retur på grund slidte gulve?

  Så er det Udflytningsgaranti du leder efter. Vi hjælper dig med at aflevere en lejlighed som udlejer kan godkende.

  Få hjælp af dygtige fagfolk

  Vores folk er alle faglærte og meget kompetente inden for deres felt. Du kan derfor trygt efterlade dit gulv i vores hænder.

  Når vi skal udføre en gulvafslibning af dit trægulv, så bedømmer vi først hvilken behandling dit gulv egentlig har behov for. Derefter bedømmer vi hvilken behandling dit gulv skal have ud fra udlejers liste af krav.

  Vi lægger vægt på at være topprofessionelle i vores arbejde, så du trygt kan give os nøglerne, og vide at du vender retur til et optimalt slutresultat.

  Vi vurderer, hvad der er bedst for dit gulv

  Er lakken på dit gulv slidt, men uden dybe ridser, vil vores folk udføre en let slibning. Måden det foregår på er, at vi starter ud med en grov slibning af gulvets overflade med maskine. Derefter sliber vi med finere og finere poleringspuder. På den måde er slutresultatet en pæn og glat overflade. 

  Bærer dit gulv derimod præg af mærker og dybe ridser, er en let overfladeslibning ikke nok for at imødekomme udlejers krav til gulvafslibning ved din fraflytning. Vi tager naturligvis en professionel vurdering af hvor dybt gulvet skal høvles, samt om dit gulv kan klare denne afhøvling. Derefter høvler vi gulvet, for at opnå en glat overflade uden de tidligere dybe mærker. Herefter sliber vi også gulvet med forskellige grovheder, som igen bliver finere og finere indtil vi står tilbage med et jævnt og pænt gulv.

  Ligegyldigt om gulvet skal afhøvles eller slibes let, så afslutter vi altid med en behandling med lak. Enten lye treatment, hvid eller naturlig mat lak. Det vurderes efter netop din udlejers krav.

  Gulvafslibning og istandsættelse af lejligheder, lejeboliger, huse m.m. i København og resten af Sjælland

  Udover at stå for gulvafslibning af din lejlighed, så hjælper vi med en totalløsning med istandsættelse. Vi maler dine vægge og rengør hele lejligheden alt efter udlejers krav og sørger for at din lejebolig er klar til overdragelse. Sådan er du sikret et fuldt depositum retur. Se vores priser her. Læs også lidt omkring  hvilke forbehold vi tager i vores salgs- og leveringsbetingelser.

  Vi vil til hver en tid være behjælpelige med renovation upon moving out og de tilhørende trægulve, hvis i bare ønsker rådgivning ved jeres fraflytning er dette også noget vi kan være behjælpelige med 

  Should you wish, we are also very happy to be present at the actual eviction inspection with your landlord.

  Kontakt os gerne på telefon for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også indhente et tilbud her på vores hjemmeside.

  ⭐⭐⭐⭐⭐
  Great job - saving the deposit!

  A relocation guarantee will be your salvation if you are about to move out of an apartment owned by money-grubbing companies! We were moving out of a only 2 year old (well maintained) flat owned by NEWSEC and were dreading what we would have to pay based on horror stories and trustpilot reviews from there.

  Fortunately, we discover Removal Guarantee at the 11th hour, and get them to handle floor/painting/main cleaning at short notice. They have done a fantastic job and secured us 0 remarks from the eviction inspector. We are super satisfied and relieved. A clear recommendation from here!

  - Nina N.

  FAQ - General
  – Repairs upon moving out

   

  What should I do if I would like help with the renovation?

   
  All you have to do in order for us to help you with an eviction so that you can get your full deposit back is the following:
   
   

  1. Obtain an offer

  After the form has been filled in, you will be sent some times and dates when our professional staff can come and inspect your case so that it can be assessed exactly what is required for your home to be repaired - remember that it is completely non-binding that we inspect for subsequent to give you a sustainable offer on exactly how your home should be refurbished.
   
   

  2. After the offer is approved by email

  For legal reasons, your offer must be approved via e-mail or SMS, after which we will create your case in our system with the stated start date and the stated date and time of the inspection if this is stated (the start date is usually the day that all furniture is out of the home ). You will then be sent an email with information that the case has been created in the system, as well as the day and time we will come to collect the key. You then have to do nothing but leave the home. After this, you do not need to come back to the apartment if you want us to take the inspection for you. If you want us to do the inspection for you, you must write us a power of attorney by email or fill in your landlord's power of attorney template if this is available.

  Remember – we also help renovation of apartment in case of death

   
   

  3. The refurbishment – and eviction of the tenancy

  When we have received your key, our project manager, who is associated with the case, will first of all go through the whole case to see that everything is as described in the agreement/offer. He will set up a key box close to the tenancy, so that the various craftsmen have access to the case (key boxes are not used for fixing with screws as the landlord often does not want this). The painter will then start covering and painting the home. After uncovering the lease, the floor man will come to do the agreed work on the floor in relation to the offer. When the floor man is finished, the painter comes back to paint skirting boards, which would otherwise get marks from the floor man's work. After the painter's last visit, our highly skilled cleaners will come to the case to carry out the cleaning work according to the agreement/offer.
   
  After this, our project manager, who is associated with the case, will come to go through all the work for errors and deficiencies, so that everything is repaired as per the landlord's wishes. If errors or deficiencies occur, this is something our project manager will have corrected by contacting the craftsman in question.
   
  Your case should then be fault-free so that we can carry out a fault-free move-in inspection with your landlord, so that you will be able to get your full deposit back. We write below what it contains in our typical "Repair".

  What do I have to do if you have to take the moving inspection for me?

   
   
  If it is the case that we have to carry out the moving inspection for you, you simply need to send us a power of attorney by email or fill in the form that your landlord has if someone other than the tenant is to carry out the moving inspection.
   
  An email giving power of attorney could be as follows:
   
  I Anders Anders Cpr. No. 120887-xxxx hereby gives Uftlytningsgaranti Cvr: 41694947 power of attorney to take the moving inspection for me on the notified date D 1/12 2022 at 10.30
   
  If the landlord has a standard power of attorney that must be used, this is the one that must be sent instead of a written email. The following link to the various landlords can be found below:
   
  Hometown: https://www.heimstaden.dk/wp-content/uploads/Heimstaden-fuldmagt-til-fraflytningssyn.pdf
   

  It is always good to check whether the landlord has a contract and or a power of attorney if others are to inspect the renovations for your move.

  Need the floor sanding page in English?

  Click the flag in the menu for the Floor Sanding page in English.

  Below is what is typically done during a full renovation upon moving out:

   

  Painting work - Renovation when moving out

  • Full coverage of everything not to be painted.
  • Plastering of consumption holes.
  • Painting of walls in the paint that the housing company wants. Most often, walls are painted in gloss 5 or gloss 7.
  • Painting of ceilings in the paint that the housing company wants. Most often, ceilings are painted in a gloss 5 or a gloss 7.
  • Painting of woodwork (plinths and frames) in the paint that the housing association wants. Most often, the woodwork is painted in a gloss 40 (Woodwork paint)
  • Painting of walls and ceilings in the bathroom will be painted in the paint that the housing company wants. Most often, walls are painted in a gloss 20 or gloss 25.
  • Painting of the walls above the kitchen worktop will be painted in the paint that the housing company wants. Most often, walls are painted in a gloss 10, 20 or 25.
  • If extraction or extractions occur in the apartment, it will be painted with barrier paint all around.
  • If spots occur in the tenancy and have thereby created a heat shield around the spot, this will be painted with barrier paint.

  Floor sanding –  Repairs upon moving out

  • All wooden floors are fully/lightly sanded as required. The price in the offer is according to need.
  • All wooden floors are lacquered 3 times.
  • All wooden floors for an intermediate sanding/polishing between 2 and 3 layers of varnish

  Main cleaning – Renovation upon moving out

  • Vacuuming and washing of all floors.
  • Wiping and washing of all surfaces.
  • Wiping and washing of kitchen worktops
  • Wiping and washing of all upper cupboards, lower cupboards and tall cupboards in the kitchen (the inside and top of all cupboards, shelves, drawers and doors are washed)
  • Degreasing and washing of hood and hood filter/filters.
  • Descaling of the aerator on the kitchen tap and bathroom tap as well as any other taps.
  • Cleaning of windows. If these are accessible from the inside. Windows that are not accessible from the apartment will not be cleaned (Landlord's responsibility).
  • Wiping and washing window sills.
  • Wiping and washing of all door leaves
  • Wiping and washing of all door frames
  • Wiping and washing all dishes (panels by frames)
  • Wiping and washing of walls and ceilings (if necessary.)
  • Wiping and washing of all handles.
  • Wiping and washing of skirting boards and frames.
  • Spraying and wiping of mirror/mirrors
  • Descaling, wiping and washing the shower.
  • Descaling, wiping and washing the shower niche.
  • Descaling, wiping and washing the toilet. (the toilet is cleaned and descaled as far down into the basin as possible)
  • Wiping and washing the bathroom.
  • Descaling of all tiles and cleaning of joints between tiles.
  • Dusting and washing of radiators on the front and back as well as the sides and down between the heating slats (the top cover is clicked off the radiator after which the heating slats can be cleaned
  • Clean the drain in the bathroom.
  • Cleaning and washing of tumble dryers.
  • Cleaning and washing of the washing machine.
  • Cleaning and washing of all filters for the dishwasher as well as cover and cover thread for filling with salt.
  • Washing and wiping of front covers for dishwashers and tumble dryers (there may be 2 covers on each machine)
  • Degreasing, wiping and washing the Refrigerator.
  • Degreasing and washing oven plates and grates (Strong oven cleaner is used)
  • Removing the steel back plate in the oven for degreasing and washing the fan as well as the back of the oven. (Strong oven cleaner is used)
  • Degreasing, wiping and washing the oven. (strong oven cleaner is used)
  • Wiping and washing as well as defrosting the freezer.
  • Degreasing, wiping and washing the dishwasher.
  • Washing of all membranes on refrigerators, ovens, washing machines, dishwashers, tumble dryers.
  • Washing up under all water trays in the kitchen and bathrooms.
  • Washing of extraction valves/ventilation grates.
  • Polishing of glass sections and or protection on the terrace/balcony, if this occurs.
  • Sweeping and washing of the balcony (if algae must be cleaned, this will come as an additional price)
  • Any splash stains are cleaned from the floor, radiators and all other surfaces.
  • Light polishing of the corian sink in the bathroom if this occurs in the tenancy.

  Get help with moving out of a rental property

  Contact Relocation Guarantee and receive hjælp til fraflytning af lejebolig:

  istandsættelse af lejlighed ved dødsfald

  How can I be sure that I will get my deposit back?

  Evflytningsgaranti ApS provides a guarantee for our work and you will therefore always be assured of getting your deposit back when we take care of a renovation. If an offer is accepted, a binding contract will be entered into, whereby Evflytningsgaranti takes all responsibility for the work that is done, including if it is not done correctly, then the landlord must redo it. The money for the lessor's account is something that will be covered by the Moving Guarantee. In the offer contract, our lawyers have assured you as tenants that we are responsible for all expenses that should arise if our work is done incorrectly. It will also be possible to read several reviews from which customers have received their money back at the following link: https://dk.trustpilot.com/review/udflytningsgaranti.dk

  Gulvafslibning og istandsættelse med depositumsgaranti

  Udflytningsgaranti giver altid fuld garanti når vi istandsætter ved fraflytning, vi kan derfor med sikkerhed garantere vores kunder deres depositum tilbage, det bedste ved jeres istandsættelse til en fraflytning er altid at få profesionel hjælp så at i er sikre på at få alle jeres penge tilbage, hvis i selv står for istandsættelsen kan i risikere at udlejer ikke godkender arbejdet og i vil derfor selv stå for at udlejer istandsætter ved jeres fraflytning selvom i selv har lavet arbejdet, ved en typisk fraflytning er det ikke alle firmaer der giver depositumsgaranti som Udflytningsgaranti, det er derfor vigtigt at vælge et firma der giver denne garanti til jeres fraflytning. 

  Kort og godt er du altid sikret dine penge retur på en istandsættelse ved fraflytning når Udflytningsgaranti bruges til at udføre istandsættelsen

  We also help in the event of death, so get in touch if repairs need to be made in such situations. We are happy to help. 

  Can you settle for either floor sanding, cleaning or painting alone?

  Det er altid en mulighed at Udflytningsgaranti nøjes med enten at stå for din gulvslibning alene, cleaning alene eller malerarbejdet alene. Hvis I ønsker tilbud på en af delene, skal i blot indhente et tilbud eller kontakte os via mail.

  However, we would always recommend that for the full refurbishing when moving out, which consists of painting, floor sanding and cleaning together, you are thereby also completely guaranteed your deposit back as Uftlytningsgaranti gives a full guarantee for their work when refurbishing before moving out.

  Hvis i nøjes med at vælge enten maling, gulvslibning eller rengøring vil vi også give garanti men dog kun på det arbejde vi udføre ved istandsættelsen på, det vil sige at hvis vi f.eks laver jeres painting work og jeres udlejer har anmærkninger til gulvene ved fraflytning, så vil vi ikke gå ind og dække dette.

  We can also give the best prices for renovations upon moving out if the full package is chosen, this is because we can push our prices more when more work is done, so we recommend that for renovations upon moving out that we provide both painting work, floor work and cleaning work .

   

  Lejeloven er oftest misforstået eller endda fejlinformeret af udlejer, når det kommer til valget af håndværkere

  How long before my renovation should I book you?

  We would like to be able to plan a renovation as there are many craftsmen who have to attend to each case, we would therefore like to be able to plan a case at least 3 weeks before the moving inspection, in some cases it can be done up to 1 week before the moving inspection, however, we have an allowance of DKK 7,000 including VAT so that the matter can be completed in 1 week, due to the fact that employees must work at the weekend and as overtime on weekdays in order to be able to achieve a full refurbishment.

  In the case of renovations upon moving out, it typically takes us 10 working days to refurbish a home, it can be done in less time if an emergency supplement is paid, which is also mentioned, if you know in good time that you are going to move out, it is an advantage to state the date of your move out to both the company that will renovate and the landlord so that everyone has enough time to prepare for the move and the renovation 

  The time on the task varies greatly depending on the size and what needs to be done on your renovation when you move out, if the floors require rough sanding, this will require the renovation to take longer and so will the amount of painting work and cleaning work, it is therefore always best that we come out and assess what needs to be done for a renovation upon moving out so that the full scope of the task can be assessed and thereby also the time that will be used, when moving out you can also book a relocation guarantee to move your belongings, you just have to inform us of the date and time for the move so we can book our movers to move at the given time. 

  Do you do more than just repairs?

  Evvytlignsgaranti specializes in evictions and helping the Danish tenant. We therefore only carry out repairs. We do, however, have many collaborations with other contracting companies who will be able to carry out other types of craftsmanship, and you are therefore very welcome to contact us if you need to have something other than a renovation done and we will then put you in contact with the relevant craftsmen, we will always carry out renovations upon moving out as we specialize in this, however, we can be helpful with everything else and work that is also normally carried out during renovations upon moving out, which is always painting the home, floor sanding and moving cleaning, if other work also if it is desired to be done upon moving out, it must be disclosed so that it can be included in both the offer and the schedule so that Utflytningsgaranti is sure to have the correct information for the full renovation upon moving out. 

  Can you also make my home I'm moving into? 

  Det er altid muligt at vi laver din bolig som du flytter ind i. Det kan være alt fra at vi maler eller en komplet istandsættelse, til at vi blot sliber gulvene. Der vil også være mulighed for at spare lidt af beløbet hvis vi laver både den bolig der flyttes ind i sammen med den der flyttes ud af, hvis det ønskes at vi laver præcist det samme arbejde som vi laver ved en istandsættelse ved fraflytning af jeres nye bolig vil prisen også kunne sænkes da vi hos udflytningsgaranti kan give mængderabat, ligeledes hvis i er flere der skal fraflytte og skal have lavet en istandsættelse ved fraflytning er dette også noget der kan have indflydelse på prisen, så vi kan give en bedre pris, det er derfor en god ide at spørger om der er andre i jeres byggeri der skal fraflytte og derfor også have lavet en istandsættelse ved fraflytning så i kan få dem med på at få indhentet et tilbud så vi kan sænke prisen 

  What do I do if my deposit is lower than your offer?

  Hvis det tilsendte tilbud fra Udflytningsgaranti er højere en hvad du har lagt i depositum, kan det stadig godt svare sig for dig, at få os til at udføre istandsættelsen. Hvis vi har vurderet at tilbuddet overstiger dit depositum vil det i de fleste tilfælde også være en højere pris som din udlejer vil bekoste istandsættelsen. Du vil efter de har istandsat få tilsendt regningen hvoraf det beløb der overstiger depositummet skal betales, og hvis det nægtes vil udlejer med stor sandsynlighed videreføre sagen retsligt for at indhente deres udestående beløb, som blev brugt til istandsættelsen, det er ikke altid at vores tilbud er lavere en depositummet med derfor er det ofte at vores tilbud på istandsættelse ved fraflytning er lavere end udlejers, udlejers priser ligger meget højt da udlejer ikke skal have lejer til at acceptere et tilbud og de kan lave arbejdet og sende regningen efterfølgende, det kan derfor anbefales at indhente et tilbud på istandsættelse ved fraflytning from both the landlord and another company

  Gulvafslibning i København

  Træt af at se på dine slidte gulve? Så er det på tide at få dem afslibet af professionelle håndværkere! Hos Udflytningsgaranti tilbyder vi billig gulvafslibning i København, der vil få dine gulve til at se nye ud igen. Vores dygtige håndværkere har mange års erfaring med gulvafslibning i København og ved, hvad der skal til for at opfylde de høje krav, der stilles af boligselskaberne. Så hvis du skal fraflytte din bolig, er gulvafslibning den perfekte løsning for at sikre, at du får dit depositum tilbage. Kontakt os i dag for at få et tilbud på vores ydelser og for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

  Hvis du søger en professionel partner til at hjælpe dig med gulvafslibning i København, så er Udflytningsgaranti det perfekte valg. Vi tilbyder billig gulvafslibning, der er udført af vores team af dygtige håndværkere, der har mange års erfaring med gulvafslibning i København og omegn.

  Gulvafslibning er en effektiv måde at få dine gulve til at se nye ud igen. Det er især en god idé, hvis du skal fraflytte din bolig, da du på den måde kan være sikker på, at du får dit depositum tilbage. Lejeloven fastsætter en række krav til, hvordan en lejebolig skal være ved fraflytning, og dette gælder også for gulvene. Derfor er det en god idé at få gulvafslibning, hvis du skal fraflytte din bolig, så du kan være sikker på at overholde lejeloven.

  Slibning af gulve I KØBENHAVN

  Hos Udflytningsgaranti har vi mange års erfaring med gulvafslibning i København og ved, hvad der skal til for at opfylde de høje krav, der stilles af boligselskaberne. Vi tilbyder gulvafslibning til billige priser, så du kan få det bedste resultat til en lav pris.

  Vi tilbyder også professionel istandsættelse af gulve, døre og vægge, malerarbejde og rengøring, så du kan få alt det, du behøver for at få din bolig klar til fraflytning. Vi har et godt kendskab til de fleste boligselskaber og deres forskellige krav, så vi ved altid, hvad der skal til for at udføre en tilfreds istandsættelse.