Flytterengøring i København og i resten af landet

Privat rengøringshjælp - i København, Amager, Frederiksberg og Nordsjælland til skarpe og billige priser på markedet til den bedste rengøring ved en istandsættelse af lejlighed

 

Flytterengøring uden dikkedar – skarp pris i København på rengøring

Alle der har været igennem en flytning ved, hvor hård og stressende en proces, det kan være. Det kræver stor omstillingsparathed at skulle ændre base, og det tager tid at falde til det nye sted. Ved fraflytning lægger man sit gamle liv i sin gamle bolig bag sig, idet man går fra det velkendte til det ukendte. Rent emotionelt en hård proces for mange af vores kunder. Dette har vi den største forståelse for.

Istandsættelse, udflytningssyn, afslibning af gulvene ved fraflytning, gulvarbejde generelt, maling ved fraflytning, flyttehjælp og ikke mindst tanken; får man sit depositum tilbage? Ja, listen er lang, når det kommer til ting, man skal tænke over ved fraflytning, ej at forglemme selve flytterengøringen! Så hvorfor ikke få hjælp til din flytterengøring? Læs videre i denne artikel for mere info omkring om flytterengøring hos Udflytningsgaranti… Hvad koster en flytterengøring fx? Og foregår vores flytterengøring kun i København? Læs med…

Vi hjælper også med afslibning af gulve ved fraflytning.

Flytterengøring i København og omegn

Flytterengøring i København er noget, vi hos Udflytningsgaranti har stor ekspertise i. Hos Udflytningsgaranti har vi dog ikke kun erfaring inden for flytterengøring i København men også i resten af landet. Dvs. at vi gerne både foretager flytterengøring, også kaldet slutrengøring, af din bolig i København, men også af din nye bolig, uanset om denne ligger i København, Odense eller Århus. Vi kalder det fleksibilitet.

Vi hjælper med hele pakken – læs om istandsættelse ved fraflytning af lejemål.

Hvad koster en flytterengøring i København?

Så tilbage til indledningen – vil du gerne blive fri for din flytterengøring, så du kan lægge din tid og energi et andet sted i forbindelse med din flytning? Vi klarer på et øjeblik din flytterengøring for dig. Ja, vi sagde ”et øjeblik”; Dette betyder dog ikke, at vi går ned på grundigheden, bestemt ikke. ”Okay, og hvad indebærer sådan en flytterengøring så?”, tænker du måske? Eller; ”Hvad er prisen på en flytterengøring?” En flytterengøring afhænger af antal kvadratmeter. Du kan se, hvad en flytterengøring koster, ved at klikke her. Hermed får du en pris på din flytterengøring.

Flytterengøring i København, og resten af Danmark, indebærer:

Ved flytterengøring eralle vores rengøringsprodukter godkendte mærker, som udlejer kræver. Dvs. at vores rengøringsmidler alle er effektive midler, der virker, og som samtidig ikke er til stor fare for miljøet. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men bare vent til du læser historien længere nede omkring Rikkes ovn.

Vi kender særligt til alle boligselskaber i København og vi ved, hvad de forventer af en flytterengøring. Ønsker du det, kan al kontakt med udlejer foregå via os. Nemt ikke?

Her kan du se, hvad du får med i en flytterengøring i København, Odense, Århus, eller på månen 😉:

 • Støvsugning og vask af alle gulve
 • Aftørring og vask af alle overflader
 • Aftørring og vask af køkkenbordplader
 • Aftørring og afvaskning af alle overskabe, underskabe samt højskabe i køkken (der vaskes indvendigt samt ovenpå alle skabe, hylder, skuffer og låger)
 • Affedtning og afvaskning af emhætte samt emhætte filter/filtre
 • Afkalkning af perlator på køkken armatur og badeværelse armatur samt eventuelle andre armaturer
 • Pudsning af vinduer. Såfremt disse er tilgængelige indefra. (Vinduer som ikke er tilgængelig fra lejligheden, vil ikke blive pudset (udlejers ansvar)
 • Aftørring og vask af vindueskarme
 • Aftørring og vask af alle dørblade
 • Aftørring og vask af alle dørkarme
 • Aftørring og vask af alle gerigter (paneler ved karme)
 • Aftørring og vask af vægge og lofter (hvis nødvendigt)
 • Aftørring og vask af alle håndtag
 • Aftørring og vask af fodpaneler og indfatninger
 • Afspritning og aftørring af spejl/spejle
 • Afkalkning, aftørring og vask af bruser
 • Afkalkning, aftørring og vask af bruseniche
 • Afkalkning, aftørring og vask af toilet (toilet afrenses samt afkalkes så langt ned i kummen som muligt)
 • Aftørring og vask af badeværelse
 • Afkalkning af alle fliser samt rens af fuger mellem fliser
 • Afstøvning samt afvaskning af radiatorer på for- og bagside, samt sider og nede imellem varmelameller (topdæksel klikkes af på radiator, hvorefter der kan rengøres imellem varmelameller)
 • Rens af afløb på badeværelse
 • Afrensning samt afvaskning af tørretumbler
 • Afrensning samt afvaskning af vaskemaskine
 • Afrensning samt afvaskning af alle filtre til opvaskemaskine samt dæksel og dækselgevind til saltpåfyldning
 • Afvaskning samt aftørring af front dæksler til opvaskemaskine og tørretumbler (der kan forekomme 2 dæksler på hver maskine)
 • Affedtning, aftørring og vask af køleskab
 • Affedtning samt afvaskning af ovnplader samt riste (kraftig ovnrens bruges)
 • Afmontering af stål bagplade i ovn for affedtning og afvaskning af blæser samt bagende af ovn (kraftig ovnrens bruges)
 • Affedtning, aftørring og vask af ovn (kraftig ovnrens bruges)
 • Aftørring og vask samt afrimning af fryser
 • Affedtning, aftørring og vask af opvaskemaskine
 • Afvaskning af alle membraner på køleskab, ovn, vaskemaskine, opvaskemaskine, tørretumbler
 • Afvaskning under alle vandbakker i køkken og badeværelser
 • Afvaskning af udsugningsventiler/ventilationsriste
 • Pudsning af glaspartier og eller værn på terrasse/altan, hvis dette forekommer
 • Fejning og afvaskning af altan (hvis der skal afrenses alger vil dette komme som tillægspris)
 • Eventuelle stænk/pletter afrenses fra gulv, radiatorer samt alle andre overflader
 • Let polering af corianvask på badeværelse, hvis dette forekommer i lejemålet
FLYTTERENGØRING I KØBENHAVN TIL EN FAIR PRIS (1)

 

Flytterengøring i København til en fair pris – der kan trækkes fra i SKAT:

Nu ved du lidt mere om prisen på en flytterengøring. Vi minder dog altid vores kunder om servicefradraget – cirka 1/3 af prisen på en flytterengøring kan du, som privatperson, nemlig trække fra i SKAT. Så er prisen på en flytterengøring i København, Odense eller Århus noget mere overskuelig, ikke? Vores priser på flytterengøring er konkurrencedygtige samtidig med, at servicen lever op til vores høje standarder hos Udflytningsgaranti.

Rengøring er tidskrævende og det er ikke alle, der ønsker at bruge tid på det. Særligt ikke når man bor i København, så vil man gerne nye livet lidt.

Kontakt os og modtag et tilbud på rengøring i København til en fair pris. Ja – du hørte rigtigt. Her får du en fair pris når du skal fraflytte i København.

Læs også Værd At Vide Som Lejer

Er du stadig i tvivl om, hvad en flytterengøring i København eller Aarhus koster?

Har du stadig spørgsmål til, hvad en flytterengøring koster? Hvad end dine spørgsmål drejer sig om prisen på en flytterengøring i København eller i den anden ende af landet, eller om de går på en anden af Udflytningsgarantis mange ydelser, er du altid velkommen til at kontakte Udflytningsgaranti. Dette kan gøres her.

En lille historie om en flytterengøring i København

Og så har vi været igennem prisen på en flytterengøring… Nu til en nylig lille historie om en flytterengøring i København (foretaget i august 2022). Vores kunde, Rikke, skulle fraflytte sin lejlighed i København, og hun ønskede i den forbindelse at få lavet en flytterengøring. Rikke havde boet i sin lejlighed i København i 9 år og skulle nu foretage en flytterengøring. I den forbindelse ville Rikke gerne have sit depositum tilbage inden for 7 dage. Rikke og hendes kæreste havde i den forbindelse gjort en stor indsats for at få Rikkes ovn ren, hvilket desværre ikke havde lykkedes dem på egen hånd, hvorfor de kontaktede Udflytningsgaranti. Hos Udflytningsgaranti kender vi alt til flytterengøring i København, herunder hvilke rengøringsmidler, de forskellige boligselskaber i København kræver ved en flytterengøring. Vi blev derfor glade for Rikkes henvendelse og vores fornemmeste opgave blev at gøre denne ovn tip-top fin igen. Lykkedes det så?

JA! Vi fik gjort Rikkes ovn, og resten af hendes lejlighed ren, og Rikke fik ikke kun imponeret sin udlejer, hun fik også sit fulde depositum retur – inden de 7 dage, jeps.

Rikke skriver, efter sin flytterengøring i København, følgende på Trustpilot;

Udlejers første kommentar da han kom op i lejligheden var: “hold da op! I har virkelig gjort rent!!”

Rikkes eksempel er ét ud af mange flytterengøringer, vi har foretaget i København. I storbyer som Århus og København er flytterengøringer særligt eftertragtede, da lejerne her ofte har lagt store depositummer, som de naturligvis ønsker at få tilbage ved fraflytning. At hjælpe med dette er en af vores fornemmeste opgaver. Vil du læse mere om, hvad vi ellers tilbyder hos Udflytningsgaranti, klik her.

Flytterengøring til en go’ pris i København og resten af landet – anmeldelser;

Har du lyst til at læse vores anmeldelser igennem, førend du overvejer at gøre brug af Udflytningsgaranti, forstår vi dig godt – faktisk vil vi næsten anbefale dig at gøre dette, så du ved, om vi er det rigtige firma for dig. Er du stadig i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os – også for en uforpligtende snak! Vi er her altid, også når du bare har brug for et godt råd.

Modtag et tilbud på flytterengøring i København. Her får du en skarp pris.

Har du også brug for hjælp til flytning i København – og så ovenikøbet til en skarp pris?

Har du også brug for hjælp til flytning, kører vores flyttefolk i hele Danmark. Du skal bare være opmærksom på, at de altid kører fra København, da det er her, vi har hovedsæde. Så ønsker du ikke kun hjælp til flytterengøring i København, men ønsker du også at få alle dine ejendele rykket med til Århus, da det er her, din bedre halvdel, og om lidt også du, bor, er dette intet problem. Frygt ej, Udflytningsgaranti hjælper dig.

Har vi ramt fredag d.13, så uheldet er ude, og farmors porcelænsfigur får en ridse på vej til Århus, er vores flyttemænd naturligvis forsikret. Vores flyttefolk har dog alle mange års erfaring, så det skal ikke være denne frygt, der afholder dig fra at jagte kærligheden i Århus. Aftale?

Lad os lige runde af med en sang om….

Ja, en sang – du læste rigtigt.

Hos Udflytningsgaranti er humøret altid i top, og vi tænker, at en artikel som denne skal rundes af med en sang… Det er bevist, at musik gør glad, og hvis de små MGP-stjerner har forstået det, må der være noget om det. Melodien, ja den bestemmer du! Og bare rolig, vi skal nok lade være at synge, mens vi gør rent hos dig – vi ved, hvor vores ekspertise ligger 😊

Hvad koster en flytterengøring i København

Pris, pris, pris, pris, hvad koster en flytterengøring?

Pris, pris, pris, pris, det kan ik’ klares med en aftørring

Vil du gerne vide mer’

Kan du klikke lige her (klik her for at se hvad en flytterengøring koster)

Hvad koster en flytterengøring?

Det kan ik’ klares med en aftørring

Ønsker du dit depositum tilbage

Uden at få en enkelt klage?

Er det Udflytningsgaranti, du skal bruge

Du får dit depositum inden for en uge

Pris, pris, pris, pris, hvad koster en flytterengøring?

Pris, pris, pris, pris, det kan ik’ klares med en aftørring

Vil du gerne vide mer’

Kan du klikke lige her (klik her for at se hvad en flytterengøring koster)

København, København, flytterengøring i København

Udflytningsgaranti, ja det er vores navn,

I vores firma får du den bedste pris

Så du kan flytte på bedste vis

Pris, pris, pris, pris, hvad koster en flytterengøring?

Pris, pris, pris, pris, det kan ik’ klares med en aftørring

Vil du gerne vide mer’

Kan du klikke lige her (klik her for at se hvad en flytterengøring koster)

Pris, pris, pris, pris, hvad koster en flytterengøring?

Pris, pris, pris, pris, det kan ik’ klares med en aftørring

Vil du gerne vide mer’

Kan du klikke lige her (klik her for at se hvad en flytterengøring koster)

Pris, pris, pris, pris, hvad koster en flytterengøring?

Pris, pris, pris, pris, det kan ik’ klares med en aftørring

Vil du gerne vide mer’

Kan du klikke lige her (klik her for at se hvad en flytterengøring koster)

Og så tager vi lige omkvædet en allersidste gang:

Pris, pris, pris, pris, hvad koster en flytterengøring?

Pris, pris, pris, pris, det kan ik’ klares med en aftørring

Vil du gerne vide mer’

Kan du klikke lige her (klik her for at se hvad en flytterengøring koster)

Udflytningsgaranti i København, står for en fair pris, så alle kan være med. Hør om rengøring til en rimelig pris. Kontakt Udflytningsgaranti i København

Vi kan med garanti fortælle dig at vi er meget billigere end udlejer og af udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum, i kan med vores garanti være sikker på at i ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på

Artikler