Malerfirma der maler alle steder fra københavn, amager, frederiksberg til sjælland og nordsjælland

Malerfirma der maler alle steder fra København, Amager, Frederiksberg til Sjælland og Nordsjælland

Malerfirma der maler alle steder fra København, Amager, Frederiksberg til Sjælland og Nordsjælland

Lad os se det i øjnene: Uanset hvor fantastisk din lejlighed i København eller et andet sted på Sjælland er, vil det uundgåeligt at den slides efterhånden som tiden går, det er vel og mærke selvom man er en ordentlig og normal ryddelig person. Heldigvis er der masser af måder at få lejligheden til at føles som ny igen og dermed slippe for en efterregning ved fraflytning. Der er generel vedligeholdelse og små renoveringer sammen med større projekter som maling og generel renovering. Uanset omfanget af det arbejde, du ønsker at tage fat på, kræver alle disse opgaver forberedelse og planlægning for at det skal overholde lejeloven vedrørende fraflytning og istandsættelse. Udflytningsgaranti hjælper gerne med at planlægge renoveringsprocessen, vælge de rigtige materialer og farver samt belysningsdesign – så lejligheden ser ud som ny igen samt du undgår efterregning ved fraflytning.

Gode tips hvad angår renovering af din lejlighed så den overholder lejeloven vedrørende istandsættelse ved fraflytning og du dermed undgår efterregning ved fraflytning

Du kan, før du ringer til en maler til din fraflytning, eller tager en hammer og skruetrækker i hånden selv, hvis du er uddannet til det for at følge lejeloven vedrørende istandsættelser, gennemgå din lejekontrakt samt boligforeningens krav til lejeloven for fraflytning og istandsættelse. Oftest vil det stå i din kontrakt hvilke krav som er pålagt dig mht. istandsættelse som følger lejeloven ved fraflytning. For det kan nemlig variere hvad du må og hvad du skal foretage dig af specifikke renoveringer for at undgå en efterregning ved fraflytning. Hvis du lejer, skal du tjekke vilkårene i din lejekontrakt for at se hvilke ting du SKAL gøre, når du flytter. Husk det også er vigtigt at gennemgå hvad der skal være gjort, når du flytter ind. 

Det er i de fleste tilfælde siger lejeloven om istandsættelse, at der bliver foretaget en gulvslibning ved fraflytning, så snak med udlejer eller henvend dig til boligforenings kontor, for at gennemgå lejeloven ved fraflytning når det kommer til istandsættelse. Nogle renoveringer kræver ingen tilladelser, mens andre kan kræve det for at overholde istandsættelse der overholder lejeloven ved fraflytning. Hvis du er usikker på, om du har brug for en tilladelse til den renovering, du har i tankerne, så ring til os, vi er nemlig meget mere end blot en maler ved fraflytning, vi er et firma som er specialiseret i alle typer af renoveringer af boliger over hele København, herunder Rødovre samt Vanløse og hele Sjælland inklusive Charlottenlund og Køge, så vi er dit es i ærmet som sikrer du ikke får en efterregning ved fraflytning. 

Tjek lejekontrakten og kend dine renoveringsrettigheder

Lejeloven omhandlende istandsættelse ved fraflytning siger oftest at mindre renoveringer er obligatoriske for at undgå en efterregning ved fraflytning. De mindre renoveringer kan omfatte installation af en ny stikkontakt, spartling af vægge samt maling af væggene, installation af et ny køkkenarmatur eller installation af en ny loftslampe, hvis det i forvejen fejler noget eller er slidt. Men alt efter tilstanden, så kan det også være større renoveringer som at der skal være en maler tilknyttet fraflytning, eller at der er en af de mange virksomheder som gør sig i gulvslibning, samt tømrer som kan skifte en dør eller lignede. Er du i tvivl om hvad der kræves for at overholde lejeloven vedrørende istandsættelse ved fraflytning, så bestil et flyttesyn af Udflytningsgaranti inden lejemålet udløber. På den måde kan du tage højde for udgifterne til renoveringen som overholder lejeloven, så du undgår en efterregning ved fraflytning, det er nemlig uhyre vigtigt at du overholder punktet omhandlende istandsættelse i lejeloven, hvad angår fraflytninger. 

Større renoveringer

Dette gælder ikke kun hvis du står overfor en fraflytning, men hvis du ønsker at foretage større ændringer i din lejlighed, f.eks. installere et nyt badeværelse eller køkken, skal du bede din udlejer om tilladelse for at være sikker på at du overholder lejeloven vedrørende istandsættelse. Du skal give din udlejer en plan for renoveringen og en anslået tidsplan for færdiggørelsen af renoveringen ifølge lejeloven vedr. istandsættelse. Hvis din lejekontrakt ikke nævner mindre eller større renoveringer, og du bliver boende i lejligheden, er du ansvarlig for at få alle nødvendige tilladelser for at undgå eventuel efterregning ved fraflytning. 

Hvis du imidlertid planlægger at sælge ejendommen, bør du måske sikre dig, at de renoveringer, du foretager, ikke overtræder lokale bygningsregler. Dette vil spare dig tid og penge senere. Alt dette vil vi med glæde give dig rådgivning omkring, samt give dig et uforpligtigende tilbud. Vi dækker hele Sjælland, inkl. Nordsjælland og ind til Københavns området, og er rigtig glade for at komme på Frederiksberg og Amager for at give renoverings tilbud. Dette gælder både privat og erhverv, da vi laver mange firmaflytning samt rengøre efter flyttefirma. Vi er en total Enterprise som har alt fra uddannet tømrer, til malermester til højt kvalificeret rengørings folk, derfor kan vi give nogle særlige pakketilbud som overholder lejeloven vedr. istandsættelse ved fraflytning. Vi kender de mange krav som boligforeningerne har sat, heriblandt deres forskellige lejelove ved fraflytning samt istandsættelse, så du kan trygt ringe til os, så er du i gode hænder hele vejen samt vi garanterer dig at levere et så godt stykke arbejde at du helt undgår efterregning ved fraflytning. 

Opbevaringsløsninger

Når du er flyttet ind i dit nye hjem og finder ud af at du har brug for ekstra opbevaringsplads som overholder lejeloven hvad angår istandsættelse, så er vi kun et opkald væk. Vi giver gerne tilbud på at sætte en reol op eller installere hylder i din lejlighed, samt malearbejde efterfølgende uden du får efterregninger. En god idé før du køber inventar til din lejlighed, skal du sikre dig, at det overholder lejelovens punkt omhandlende istandsættelse, samt at du kan tage det med dig når du flytter ud. Hvis du har planer om at blive i din lejlighed i lang tid, kan du overveje at installere indbygget opbevaring. Men hvis du planlægger at flytte snart, skal du ikke bruge penge på permanent inventar. De vil være meget svære at fjerne, når du er klar til at flytte, og kræver oftest en maler ved fraflytning. Så hav dette i mente når du tænker på opbevaringsplads og vælg den bedste løsning så du ikke får en efterregning ved fraflytning. 

Lejeloven om istandsættelse ved flytning

Hvis du har planer om at foretage væsentlige ændringer i din lejlighed, kan du måske få nedsat din husleje. Dette kaldes “huslejenedsættelse”. Udlejere kan opkræve fuld husleje under reparationer, men loven giver lejerne visse rettigheder, når der er tale om større renoveringer og ikke kun maler ved fraflytning. Hvis du planlægger en større renovering, kan du forhandle med din udlejer om at nedsætte din husleje, mens arbejdet udføres uden at få en efterregning. Det er dog vigtigt at dine renoveringer følger lejeloven om istandsættelse ved fraflytning. Hvis du ønsker at få en nedsættelse, skal du informere din udlejer, så snart du ved, hvilket arbejde du har tænkt dig at få udført, og hvor lang tid det vil tage så du kan slippe for at få en efterregning ved fraflytning. Du bør kunne få nedsat din husleje, så længe arbejdet udføres så din husleje går på boligforbedringer, det er godt for dig, samt for udlejeren på sigt og er du gode venner med udlejeren, har du også god chance for at slippe for en efterregning ved fraflytning. Har du gennemrenoveret lejligheden er der også mindre chance for at du får en efterregning ved fraflytning. 

Undgå en efterregning ved fraflytning ved at lave de rette renoveringsopgaver

Når du flytter ud, skal du sørge for at rydde op og udbedre eventuelle skader som skrevet i lejeloven om istandsættelse ved fraflytning. Selvom du måske syntes at have passet på lejligheden som var det din egen, så er der ofte krav om at der skal males af malermester samt slibning af gulv som minimum. Hvis du ønsker at slippe for en efterregning ved fraflytning, så skal du få repareret eventuelle problemer med lejligheden. Vi påtager os gerne opgaven at renovere lejemålet, samt give et flyttesyn som følger lejeloven om istandsættelse ved fraflytning, så du er sikker på alt, er i tiptop stand samt du undgår en efterregning ved fraflytning. 

Der kan opstå problemer hvis flyttesynet er lavet af venner eller bekendte, som ikke kender lejeloven vedrørende istandsættelse. Det kan nemlig kaste en efterregning ved fraflytning af sig, hvis ikke ting som malerarbejde ikke er gjort korrekt.  

Renovering af lejlighed i forbindelse med du flytter ud.

Når du flytter ud af din lejlighed, kan du blive overrasket over at modtage en efterregning ved fraflytning i København eller hele Sjælland. Vi hører det til hverdag fordi folk bestiller os til at renovere lejligheder, vores tilbud er oftest billigere end de virksomheder som udlejeren finder. Vi følger som altid lejeloven omhandlende istandsættelse ved fraflytning, som mange udlejere kræver. Det som er vi ser oftest at deres lejligheder skal renoveres, uanset hvor længe man har boet der, før nye lejere kan flytte ind. Dette indebærer normalt slibning af gulve, lettere tømrerarbejde og maling af vægge og lofter. Hvis du ikke sørger for, at din lejlighed er i god stand, når du flytter ud, så kan du nemt få en efterregning ved fraflytning.

Malerfirma der maler alle steder fra København, Amager, Frederiksberg til Sjælland og Nordsjælland
Artikler