Gulvservice og malerarbejde i København og omegn til skarpe priser

Gulvarbejde ved istandsættelse i København – til en fair pris

Gulvservice og malerarbejde i København og omegn til skarpe priser

Knirk, knirk. Gulvene er begyndt at knirke og væggene i din gamle, men stadig meget fine, og dejligt lyse, lejlighed, beliggende i København, skal have malerarbejde. Hvornår fik du egentlig sidst foretaget gulvservice og malerarbejde, begynder du at tænke på. Og skal du til at gøre det selv, eller skal du finde et professionelt firma til malerarbejdet og gulvservice i københavn, der samtidig har gode priser – og hvor finder man i så fald sådan et? Lejligheden i København trænger til et solidt malerarbejde, og gulvene trænger til en god gulvservice efter at være blevet betrådt de forgangne 12-15 år. Og så er der vist også en rødvinsplet eller to på de fine trægulve… Ja, din skønne 3.værelses lejlighed lige i hjertet af København rummer et utal af minder, og du ønsker selvfølgelig, at der tages kærligt hånd om den ved at få lavet malerarbejde og gulvservice i København. Sagt på en anden måde: Gulvservicen og malerarbejdes skal foretages nænsomt og samtidig professionelt. Men… Hvem tør du overlade gulvservice og malerarbejde til? Og som kender alt til lejeboligerne og boligselskaberne i København, og ved hvordan gulvene skal behandles og malerarbejdes udføres? Og som tilmed har gode priser? 

Vi, hos Udflytningsgaranti, er ikke i tvivl, og ej heller er vores andre kunder i København. Er du stadig i tvivl? Og vil du høre mere om gulvservice og malerarbejde og priserne herpå? Så læs videre…

Vores erfaring med gulvservice og malerarbejde i København og omegn

Fulde istandsættelser ved fraflytning og indflytning af lejebolig i København er det, vi hos Udflytningsgaranti har specialiseret os i, ved malerarbejde og gulvservice – til gode priser! Dette betyder, at vi hjælper med alt fra malerarbejde ved fraflytning og indflytning, til gulvservice i København (afslibning af gulve ved fraflytning), rengøring ved fraflytning og til flyttehjælp. Kort sagt, hjælper vi vores kunder fra A til B, eller fra Glostrup til Amager – og videre til København ofte med malerarbejde og gulvservice…. Til gode priser i København Udflytningsgaranti sørger for det hele, og vi sikrer, at dit lejemål kommer sikkert gennem udflytningssyn og indflytningssyn, så du får dit depositum tilbage ved at lave malerarbejde og gulvservice; uagtet, om du flytter fra lejebolig i København eller fra hus i Glostrup.

Får du mod al forventning ikke dit fulde depositum/indskud tilbage, dækker vi differencen. Hos Udflytningsgaranti, er vi din garanti for gode priser, hvad end du er bosat i København eller Glostrup ved brug af malerarbejde og gulvservice.

Hvad indebærer vores malerarbejde og gulvservice egentlig?

Hos Udflytningsgaranti samarbejder vi med en stor vifte af boligselskaber i København. Vi kender derfor til kravene, der skal være overholdt ved fraflytningssynet med din udlejer. Herunder gulvservice og malerarbejde.

Malerarbejde:

 • Fuld afdækning af alt der ikke skal males
 • Spartling af forbrugshuller
 • Maling af vægge (i den maling boligselskabet ønsker, ofte glans 5 eller 7)
 • Maling af lofter (i den maling boligselskabet ønsker, ofte glans 5 eller 7)
 • Maling af træværk; fodpaneler og indfatninger (i den maling boligselskabet ønsker, ofte glans 40)
 • Maling af vægge og lofter på badeværelser (i den maling boligselskabet ønsker, ofte glans 20 eller 25)
 • Maling af vægge over køkkenbordplade (i den maling boligselskabet ønsker, ofte glans 10, 20 eller 25)
 • Maling med spærrende maling rundt om eventuelle udsugninger
 • Maling med spærrende maling rundt om eventuelle spots (danner varmeskjold)
 • Ved alt malerarbejde benyttes udelukkende miljøgodkendte produkter som udlejer kræver

Har du/I selv mod på at stå for malerarbejde, er I altid velkomne til at spørge Udflytningsgaranti til råds.

Gulvservice:

Vores gulvservice omfatter følgende gulvafslibning;

 • Alle trægulve slibes let eller groft efter behov.
 • Alle trægulve lakeres 3 gange.
 • Alle trægulve får en mellemslibning/polering mellem 2-3.lag lak.
 • Alle gulvprodukter ved gulvservice er miljøgodkendte mærker (Dansk Producent).

Vi ved præcis, hvilken lak, lud eller slibning dit gulv har brug for. Skal dit gulv igennem inspektion, i forbindelse med fraflytning og indflytning, omfatter vores gulvservice præcis, hvad det har brug for.

Har du/I alligevel selv mod på at stå for gulvservice, er I altid velkomne til at spørge Udflytningsgaranti til råds. 

Læs også Værd At Vide Som Lejer

Og hvad er priserne på gulvservice og malerarbejde?

Vores priser på kun gulvservice:

Hør om pris i. (kvm) eks. Moms for letslibning af gulve – fjerner det øverste lag lak men ikke hakker og ridser

Hør om pris i kr. (kvm) eks Moms for grovslibning af gulve – fjerner hakker og ridser og nyt lag lak påføres

Vores priser på malerarbejde:

Hør om pris i kr. (kvm) for genmaling af bolig samt afdækning.

Priser: Har I uddybende spørgsmål til gulvservice, malerarbejde eller vores priser, er i velkomne til at kontakte os via kontaktformular, tlf., eller mail. Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud.

Husk at vi IKKE kun udfører arbejde i København

København: Selvom vi har hovedsæde i København, og derfor har god erfaring med boligselskaberne og lejligheder i København, er vores folk spredt ud over hele Sjælland ved vores malerarbejde og gulvservice. Vi elsker København, men vi elsker lige så højt at komme andre steder, til nye opgaver. Hos Udflytningsgaranti brænder vi for at hjælpe alle, så hvad end du er bosat i København, Glostrup, Amager eller Århus, så tøv ej med at kontakte os.

Hvad tilbyder Udflytningsgaranti udover gulvservice og malerarbejde?

Som sagt er fulde istandsættelser ved fraflytning af lejebolig i København det, vi har specialiseret os i ved malerarbejde og gulvservice. Herunder forekommer følgende områder/emner, som vi opererer inden for;

Husk at alle vores priser fremgår inde på vores hjemmeside

Priser: Hos Udflytningsgaranti går vi meget op i, at vores priser skal være konkurrencedygtige ved malerarbejde og gulvservice i København– sagt med andre ord; vores priser skal være skarpe. Vores priser afspejler, at vi udelukkende bruger faglærte medarbejde med mange års erfaring i København. Vi går ikke ned på kvalitet, hverken når det kommer til det arbejde ved malerarbejde og gulvservice, vi fuldfører, eller de remedier vi bruger til udførelse af arbejdet. Kvalitet er et af vores nøgleord.

Anmeldelser, gulvservice, malerarbejde, priser, mv.

Har du brug for at læse nogle af vores +120 anmeldelser på malerarbejde og gulvservice i københavn, inden du kontakter os, findes disse på Trustpilot. Her kan du læse om vores kunders generelle oplevelser, herunder i forhold til gulvservice, malerarbejde, og vores priser, men også om vores mange andre ydelser, herunder flyttehjælp og istandsættelse af dødsbo.

istandsættelse ved fraflytning til en fair pris her.

Vi kan med garanti fortælle at vi er meget billigere end udlejer og af udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum, i kan med vores garanti være sikker på at i ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på

Artikler