Indhent et flyttetilbud fra professionelt flyttefirma i københavn

 

Indhent et flyttetilbud fra professionelt flyttefirma i København

Nogle gange kommer en flytning snigende ind på os – andre gange er den planlagt og har været det længe. Hvad end der er tale om først -eller sidstnævnte situation, er flytning ikke en opgave, man skal undervurdere. Ved en fraflytning, om end det er fra en lejebolig/lejemål i København eller et hus i den anden ende af Sjælland, kan det være en stressende proces, der ej skal underkendes.

Du er ved at flytte fra København (Sjælland) til Århus (Jylland) og spekulerer måske på slutrengøring af lejlighed eller klargøring af hus til salg, istandsættelse, fraflytningsrengøring, maling ved fraflytning, udflytningssyn, afslibning af gulve ved fraflytning, rengøring ved fraflytning, gulvarbejde, får man nu sit høje depositum/indskud tilbage, og hvor finder man et godt flyttetilbud? Ja, listen er lang… og man bliver næsten træt bare ved tanken.

Vi hjælper også med afslibning af gulve ved fraflytning.

Flyttetilbud – vi kører FRA København (Sjælland)

Du behøves dog ikke blive træt. Hos Udflytningsgaranti står vi altid klar med et flyttetilbud. Vi har et samarbejde med Sjællands bedste flyttefirmaer med de mest pålidelige, erfarne flyttemænd – med de bedste flyttetilbud. Vores hovedsæde er i København, men vi kører ikke kun på Sjælland men i hele Danmark. Så hvad end du skal flytte fra – eller til – Glostrup, Amager eller København, står vi altid til rådighed med et godt flyttetilbud, når det passer dig!

Vi hjælper med hele pakken – læs om istandsættelse ved fraflytning af lejemål.

Flyttetilbud, Sjælland, Fyn, Jylland

Hos Udflytningsgaranti klarer vi alt fra den lille til den store flytning – vi giver dagligt flyttetilbud til vores mange forskellige kunder på Sjælland, Fyn og i Jylland. Det kan den ene dag være et flyttetilbud til det unge kærestepar og den efterfølgende dag et flyttetilbud til det voksne barn, der i sorgfuld tilstand står tilbage med istandsættelse af lejlighed ved dødsfald af en forælder – og som derfor ikke overskuer flytningen på egen hånd og nu ønsker flyttehjælp.

Flyttetilbud, Sjælland, Fyn, Jylland – til en fair pris

Og hvad er et godt flyttetilbud så, tænker du måske? Flytning hos Udflytningsgaranti har en kostpris på 1000 kr. inklusive moms pr time for 1 flyttebil med 2 flyttemænd. På vores hjemmeside kan du udfylde en kontaktformular, hvorefter vi vil sende dig et flyttetilbud på netop din sag. Du kan også få et flyttetilbud via tlf. Har du ellers nogle spørgsmål, ang. flyttetilbud, flyttehjælp eller noget tredje, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Husk at vi ikke kun flytter fra København, Sjælland, men i hele Danmark. Vores flyttemænd kører dog altid fra København, hvor vi har hovedsæde.

Hos Udflytningsgaranti kan vi mere end flyttetilbud

Husk at vi, udover at have en bred ekspertise inden for fraflytning og istandsættelse af bolig, har mere på tapetet. 😉 Udover flyttehjælp, med vores gode flyttetilbud, er vi netop specialiserede i normalistandsættelse og nyistandsættelse af lejlighed ved fraflytning, herunder maling ved fraflytning. Mange af vores kunder ønsker tilbagebetaling af indskud (efter 7 år), hvilket vi hjælper dem med. Dette er ofte tilfældet i København (Sjælland) og Århus (Jylland) og Odense (Fyn), hvor depositummet kan være alarmerende højt.

En lille historie i mødet med en af vores kunder fra København, Sjælland

Som nævnt har vi hovedsæde i København, Sjælland, hvor vi dagligt møder rigtig mange af vores fantastiske kunder. En af disse kunder er Nina, som vi mødte tilbage i september i hendes 3-værelses lejlighed i midten af København (Sjælland). Nina skulle flytte fra sin lejlighed i København (Sjælland) efter kun 2 år. I 11.time opdager hun, at fraflytningen blev for overvældende og tidskrævende at stå med alene. Ydermere stod Nina uden udsigt til, at hun kunne få sit depositum tilbage. Sidstnævnte var af stor betydning for Nina, da hun, ligesom de fleste andre danskere, mærker til den økonomiske krise.

Nina kontaktede os for at høre efter et godt flyttetilbud. Vi talte lidt frem og tilbage over telefonen, hvorefter Nina kom frem til, at hun ikke havde brug for et godt flyttetilbud alene, men et samlet tilbud, som også indebar en nyistandsættelse af sin lejlighed i København (Sjælland). Fraflytningssynsmanden havde 0 bemærkninger, og Nina fik sit fulde depositum tilbage, og hun kom godt afsted fra København til den anden ende af Sjælland – og vi var med hele vejen.

OBS: Hos Udflytningsgaranti sikrer vi altid, at du får dit fulde depositum tilbage – skulle det trods vores erfaring ikke ske, betaler vi referencen.

Hos Udflytningsgaranti samler vi på de gode historier…

Men ikke kun i København eller på resten af Sjælland! Hos Udflytningsgaranti elsker vi at gøre vores kunder tilfredse – så uanset hvor på Sjælland, Jylland eller Fyn, du ønsker en istandsættelse og/eller et flyttetilbud, vil vi gerne høre fra dig!

En af vores mange anmeldelser fra Trustpilot

Og så til sidst vil vi gerne afslutte med en af vores mange skønne anmeldelser fra en kunde i København (Sjælland) på Trustpilot, skrevet af Joakim, efter en fraflytning fra København (Sjælland).

Verdens bedste og nemmeste flytning til dato!

Vi stod og skulle fraflytte vores ret specielle lejemål i København, hvor det ikke var helt tilfældigt, hvordan malingen, slibningen osv. skulle være. Alt blev gjort til UG og ved fraflytningstilsynet, nævnte tilsynet, at de aldrig havde set så flot en lejlighed ved fraflytning.

De stod kort sagt for maling af alt, slibning af gulve og rengøring.

Dertil hjalp de i en nødstund, da vi skulle have opbevaret og flyttet vores ting, hvilket de tilbød at hjælpe med, for et MEGET beskedent beløb.

Dertil tilbød de også at hjælpe os med at deltage til vores indflytningstilsyn i den nye lejlighed, også i København, hvor de sørgede for, at alt blev noteret, for at vi kunne have ro i maven for fremtiden.

Jeg kan kun anbefale Udflytningsservice og alt hvad de kan og har gjort for os til alle. Jeg ved ikke hvordan vi skulle have løst opgaven på egen hånd.
Jeg er dem evig taknemmelig.

Giv dem endelig et kald, såfremt du/i står i en situation, hvor i skal fraflytte. Vi fik hele vores depositum tilbage og en “spotless” fraflytningsrapport.

istandsættelse ved fraflytning til en fair pris her.

Vi kan med garanti fortælle at vi er billigere end udlejer og af udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum, i kan med vores garanti være sikker på at i ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på, det kan vi med sikkerhed fortælle 

Artikler