Afslibning af gulve: Gulvafslibning i København

Skal du fraflytte din lejebolig, lejemål m.m. og er du nervøs for at du ikke får dit depositum tilbage på grund af slidte gulve? Bare rolig – Udflytningsgaranti står for gulvafslibning og hjælper dig med at aflevere et flot lejemål, din udlejer kan godkende.

Vi foretager gulvafslibning og istandsætter dit lejemål – og du får hele dit depositum igen.

Få 5% – 10% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal have gulvafhøvling og istandsættes. Kontakt os og hør mere. 

Erfaren projektleder til ind- og fraflytningssyn

Sikkert ind- og fraflytningssyn ved at booke vores projektleder. Pris: 500 kr./time ekskl. moms. Vi tager os af udlejer. Skulle der opstå en sag, hjælper vi med at føre den i Huslejenævnet og tilbyder prisvenlige pakkeløsninger. Din pålidelige partner for en retfærdig overgang.

Nuværende hjem – opfriskning af gulve nær dig

Vi hjælper også dig, der bare skal have opfrisket gulvene i det nuværende hus eller bolig.

Vi ved præcis, hvilken lak, lud eller slibning dit gulv skal have for at komme igennem en inspektion, uden problemer – ellers tager vi gerne snakken med udlejer. Hør mere om det ved at kontakte os.

Vi samarbejder desuden med mange boligselskaber, og har et godt kendskab til deres krav til blandt andet gulvafslibning ved fraflytning af lejlighed, lejemål m.m..

Her er hvad vi typisk laver af gulvarbejde i København og omegn:

 • Gulvslibning
 • Alle trægulve bliver groft eller let slebet alt efter behov.
 • Alle trægulve bliver lakeret 3 gange.
 • Alle trægulve for en mellemslibning/polering imellem 2 og 3 lag lak
 • Alle trappetrin bliver groft eller let slebet efter behov 
 • Alle trappetrin for en mellemslibning/polering imellem 2 og 3 lag lak
 • Alle bundstykker til karme bliver groft eller let slebet efter behov 
 • Alle bundstykker til karme for en mellemslibning/polering imellem 2 og 3 lag lak
 • Alle træbordplader bliver groft eller let slebet efter behov 
 • Alle træbordplader for den olie som udlejer kræver ifølge kontrakten

Vores ansatte er faglærte og meget kompetente indenfor deres felt. Du kan trygt efterlade dit gulv i vores hænder.

Vores faglærte ansatte vil altid være til rådighed til at rådgive dig angående dine gulve ved en istandsættelse. Vi vil anbefale at få hjælp til gulvene ved en istandsættelse til fraflytning, da det er godt at få professionel hjælp til den slags, så man ikke ødelægger gulvet. Gulve er desuden en stor del af en istandsættelse 

Totalløsning i København og omegn

Udover at stå for gulvafslibning af din lejlighed, så hjælper vi gerne med en totalløsning vedrørende istandsættelse. 

Hos Udflytningsgaranti maler vi også vægge og rengør hele lejligheden og sørger for at din lejebolig er klar til overdragelse. Sådan er du sikret et fuldt depositum retur. Se vores priser her. Læs også lidt omkring  hvilke forbehold vi tager i vores salgs- og leveringsbetingelser.

Udflytningsgaranti stiller gerne op til selve fraflytningssynet med din udlejer for at hjælpe dig med svar på eventuelle spørgsmål fra udlejer og til at få hele dit depositum tilbage.

Skal du have flyttet dit indbo efter istandsættelse – bare rolig – vi kører i hele Danmark.

Kontakt os på tlf. 71749567 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig godt videre, eller indhent et uforpligtende tilbud herunder.

Vores priser på kun gulvslibning, kan du se under vores prisliste eller kontakte os.

Vi er med stor sandsynlighed billigere end din udlejer, der ofte tager priser der er langt højere end lejers depositum, så lejer for tilsendt en efterregning udover sit depositum, med vores tilbud er du sikker på prisen og sikker på dit depositum

Skal gulvet slibes? - Få et uforpligtende tilbud ønskes der en gulvslibning sammen med din istandsættelse er det altid noget udflytningsgaranti kan klare, gulvslibningen laves oftes med maling af vægge og lofte samt træværk og men en hovedrengøring og vinduespudsning

 

Need the floor sanding page in English?

Click the flag in the menu for the Floor Sanding page in English.

UDTALELSER FRA KUNDER

Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video om C:\Greenshot\2023-02-03 00_05_52-Elementor _ Istandsættelse ved fraflytning – Google Chrome.jpg
Afspil video
Gulvmand og gulvfirma i København og på Frederiksberg

Afslibning af gulve – lejebolig, lejlighed m.m.

Når vi skal udføre en gulvafslibning af dit trægulv, så bedømmer vi først hvilken behandling dit gulv egentlig har behov for. Derefter bedømmer vi hvilken behandling dit gulv skal have ud fra udlejers liste af krav.

Vi lægger vægt på at være professionelle i vores arbejde, så du trygt kan give os nøglerne, og vide at du vender retur til et optimalt slutresultat.

Er lakken på dit gulv slidt, men uden dybe ridser, vil vores folk udføre en let slibning. Måden det foregår på er, at vi starter ud med en grov slibning af gulvets overflade med maskine. Derefter sliber vi med finere og finere poleringspuder. På den måde er slutresultatet en pæn og glat overflade.

Bærer dit gulv derimod præg af mærker og dybe ridser, er en let overfladeslibning ikke nok for at imødekomme udlejers krav til gulvafslibning ved din fraflytning. Efter en professionel vurdering af hvor dybt gulvet skal høvles, så høvler, sliber og lakerer vi gulvet indtil vi står tilbage med et jævnt og pænt gulv. Alt efter netop din udlejers krav.

Gulvarbejde ved istandsættelse i København – til en fair pris

Vil du også gerne flytte nemt fra din lejebolig og få hele dit depositum igen?

   

   
  – (Valgfrit – Maks 25mb):

   

  FAQ – Gulvslibning i København og omegn

   

  Hvad kræver udlejer af gulvslibning?

  Udlejer kan kræve enten en let eller grov slibning af alle boligens trægulve samt træbordplader hvis dette har forbrugs ridser, hakker eller slidtage. Udlejer vil som udgangspunkt stort set altid have at deres gulve skal let slibes samt lakeres. Forskellen på om et gulv skal have en grov eller en let slibning er hvis der forekommer for mange dybe hakker eller ridser i gulvet som trænger igennem lakken og derved trænger ned i trægulvet herunder. Ved dette skal der slibes udover lakken noget af overfladen på trægulvet som også kaldes en “Grovslibning eller en Fuld slibning”. Gulvene skal efterfølgende have 2-3 gange lakering med en godkendt lak, som kun kan skaffes fra godkendte gulvgrosister i Danmark. 

  Inden det sidste lag lak påføres, skal gulvet poleres som giver en glat og flot overflade på gulvet. Lakken er til at beskytte gulvet så det ikke kan modtage væsker eller lignende der kan ødelægge/misfarve gulvet, samt være det slidlag som tager imod gulvets brug i stedet for at der slides direkte på trægulvet.

  Husk – vi hjælper også med istandsættelse af lejlighed efter dødsfald

   

   

  Kan jeg selv stå for at slibe mine trægulve?

  Det er også her altid en mulighed at lave arbejdet med gulvene selv, vi vil dog på ingen måde anbefale dette hvis ikke at det er noget man har prøvet før, det vil derfor ikke være nogle god ide at kaste sig ud i dette selv, da det kan forværre situtationen på gulvene og derfor kan betyde at en større behandling skal laves end oprindeligt, vi vil meget gerne være behjælpelige med at vurdere og eller slibe gulvene, det eneste i skal gøre er at indhente et tilbud under vores kontakt formular, vi vil kraftigt anbefale at snakke med en gulvmand hvis i ved istandsættelsen ved fraflytning selv vælger at slibe gulvene, det er nemlig vigtigt at gulvene for den korrekte behandling ved fraflytning, selve istandsættelsen af gulvene er noget udlejer går meget op i, vi vil også meget gerne være behjælpelige med gode råd hvis i selv vælger at istandsætte gulvene.

  Kontakt os for istandsættelse, udflytnings rengøring, malerarbejde, gulvarbejde m.m.

  Gulvafslibning ved fraflytning

  Skal du fraflytte din lejebolig og er du nervøs for at du ikke får dit depositum retur på grund slidte gulve?

  Så er det Udflytningsgaranti du leder efter. Vi hjælper dig med at aflevere en lejlighed som udlejer kan godkende.

  Få hjælp af dygtige fagfolk: afslibning af gulve til en fair pris i København

  Vores folk er alle faglærte og meget kompetente inden for deres felt. Du kan derfor trygt efterlade dit gulv i vores hænder.

  Når vi skal udføre en gulvafslibning af dit trægulv, så bedømmer vi først hvilken behandling dit gulv egentlig har behov for. Derefter bedømmer vi hvilken behandling dit gulv skal have ud fra udlejers liste af krav.

  Vi lægger vægt på at være topprofessionelle i vores arbejde, så du trygt kan give os nøglerne, og vide at du vender retur til et optimalt slutresultat.

  istandsættelse ved fraflytning til en fair pris her.

  Vi vurderer, hvad der er bedst for dit gulv

  Er lakken på dit gulv slidt, men uden dybe ridser, vil vores folk udføre en let slibning. Måden det foregår på er, at vi starter ud med en grov slibning af gulvets overflade med maskine. Derefter sliber vi med finere og finere poleringspuder. På den måde er slutresultatet en pæn og glat overflade. 

  Bærer dit gulv derimod præg af mærker og dybe ridser, er en let overfladeslibning ikke nok for at imødekomme udlejers krav til gulvafslibning ved din fraflytning. Vi tager naturligvis en professionel vurdering af hvor dybt gulvet skal høvles, samt om dit gulv kan klare denne afhøvling. Derefter høvler vi gulvet, for at opnå en glat overflade uden de tidligere dybe mærker. Herefter sliber vi også gulvet med forskellige grovheder, som igen bliver finere og finere indtil vi står tilbage med et jævnt og pænt gulv.

  Ligegyldigt om gulvet skal afhøvles eller slibes let, så afslutter vi altid med en behandling med lak. Enten ludbehandling, hvid eller naturlig mat lak. Det vurderes efter netop din udlejers krav.

  Udover at stå for gulvafslibning af din lejlighed, så hjælper vi med en totalløsning med istandsættelse. Vi maler dine vægge og rengør hele lejligheden alt efter udlejers krav og sørger for at din lejebolig er klar til overdragelse. Sådan er du sikret et fuldt depositum retur. Se vores priser her. Læs også lidt omkring  hvilke forbehold vi tager i vores salgs- og leveringsbetingelser.

  Vi vil til hver en tid være behjælpelige med istandsættelse ved fraflytning og de tilhørende trægulve, hvis i bare ønsker rådgivning ved jeres fraflytning er dette også noget vi kan være behjælpelige med

  Skulle du ønske det, så er vi også meget gerne til stede ved selve fraflytningssynet med din udlejer.

  Kontakt os gerne på telefon 7174 9567 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også indhente et tilbud her på vores hjemmeside.

  Brug for maling af lejlighed i København? Så kontakt os i vores åbningstid på 7174 9567