vi er dine malere til dit indendørs træværk – og anden istandsættelse af din lejlighed i københavn

Vi er dine malere til dit indendørs træværk – og anden istandsættelse af din lejlighed i København

Vi er dine malere til dit indendørs træværk – og anden istandsættelse af din lejlighed i København

Når man renoverer en lejlighed, er det nemt at fokusere på de store ting. Som ommøblering, nye gulve eller gulvafslibning og opgradering af køkkenet, men det kan være let at overse de små ting: nemlig det indendørs træværk. Det betyder ikke, at disse mindre detaljer ikke er vigtige for at bringe dit rum fra kedelig til fantastisk, men blot at mange lejere renoverer deres hjem med et bestemt sæt funktioner i tankerne. Virkeligheden er, at en opdatering af dit hjem med ny maling eller en frisk gulvafslibning, kan være et stort skridt hen imod at få det til at føles nyt igen. Uanset om du har bejdset træværk eller malede vægge, er der flere forskellige måder, hvorpå du kan give din lejlighed et nyt look med træværksrenovering. Vores dygtige malere vil gerne komme og give dig et fantastisk tilbud på alt fra maling af indendørs træværk, til gulvafslibning til en komplet istandsættelse af lejlighed i København eller hele Sjælland. 

Vi hjælper også med afslibning af gulve ved fraflytning.

Beslut dig for, hvad der skal renovere

Før du ringer for at få et tilbud fra enten vores malere på noget kvalitets malerarbejde, eller på en komplet istandsættelse af lejlighed, så skal du gerne have gjort dig nogle tanker om hvad du har af drømme som vi kan opfylde. Har du indendørs træværk, så vil vores dygtige malere spørger dig om valget mellem slibning eller maling eller bejdse frem for maling, der er nemlig nogle få ting, du skal huske på, når du beslutter dig for renovering. For det første, er det indendørs træværk bejdset eller har du malede vægge, og ønsker du en genopfriskning af det samme eller skal der nyt til? Afhængigt af farven på din bejdse kan du måske nøjes med at male det indendørs træværk. Hvis du har bejdset indendørs træværk, skal det slibes og grundes før maling. Du bør også stille dig spørgsmålet om gulvet er en del af indendørs træværk i lejligheden, skal farven ændres til en lysere med en gulvafslibning først? Eller ønsker du en mere dyb mørk farve? Ved vores mange istandsættelser af lejlighed i København gør vi rigtig meget i gulvafslibning, efterfulgt af lakering eller nogen træsorter får blot en mættet olie. Men vi hos Udflytningsgaranti gør os generelt meget i forskellige gulvbehandling og har mange gode priser på netop gulvbehandling. Når vi er nede i gulvhøjde, så vil vi også gerne minde om at vi anbefaler maling af paneler i forbindelse med gulvafslibning, det giver det bedste helhedsindtryk når vi snakker istandsættelse af lejlighed i København eller hele Sjælland. 

Vi hjælper med hele pakken – læs om istandsættelse ved fraflytning af lejemål.

Slibning og eventuelt bejdsning af indendørs træværk under istandsættelse af lejlighed i København

Beslut dig for, om du hellere vil tilføje ny farve til dit bejdsede træværk eller blot genopfriske den eksisterende bejdse af dit indendørs træværk. Hvis du vælger at forny bejdsningen af indendørs træværk, skal der blot en grundig slibning af træet ned og påføres et nyt lag. Hvis du foretrækker at genopfriske den eksisterende bejdsning, skal det indendørs træværk slibes så grundigt som muligt og fjerne eventuelle ru pletter undervejs. Her er det vigtigt at malere bruger det rigtige type sandpapir, vi har stor ekspertise og vores malere sætter en ære i at levere et stykke håndværk, som du bliver glad og tilfreds med rigtig mange år frem til yderst konkurrence dygtige malerpriser. Lad os være en del af din istandsættelse af lejlighed i København og omegn, det er en opringning du ikke vil fortryde. 

Maling af indvendigt træværk

Når du er i gang med istandsættelse af lejlighed i København eller hvor du holder til, så må du ikke glemme det indendørs træværk, som kan omfatte alt fra skabslåger til fodlisterne, der løber langs bunden af dine vægge. Hvis du blot skal male det indendørs træværk om, behøver du sandsynligvis ikke at slibe det helt i bund. Men hvis du maler over en eksisterende finish, skal du sandsynligvis have lavet en god gulvafslibning først. Udflytningsgaranti levere en totalservice så du kun behøver at ringe ét sted hvad angår istandsættelse af lejlighed i København af malerfirma. Når det indendørs træværk er slebet ned, kan der males eller lakeres. Efter gulvafslibning, så er gulvet helt ubehandlet og særlig sart over for pletter og mærker. Vi har mange forskellige gulvbehandling priser, det kommer an på opgaven – lad os komme ud og kikke på sagerne, så får du et malertilbud oveni hatten på gulvafslibning. Vi lytter også meget gerne på dine drømme hvad angår istandsættelse af lejlighed i København, Nordsjælland samt Frederiksberg og Amager. 

Gulvafslibning

Er du i gang med istandsættelse af lejlighed i København eller Sjælland i forbindelse med fraflytning, og hvis du har trægulve, kan du overveje om det ikke er tid til en gulvafslibning og efterbehandle dem. Det vil give dem et nyt, friskt udseende og samtidig gør dem lettere at rengøre. Hvis du har mørkere træ, kan der bruges en bejdse for at give det et nyt friskt look efter en gulvafslibning. Hvis du har lyst træ, kan du blot male det eller give det en hvid oliering efter gulvafslibning. Inden arbejdet påbegyndes vil vores malere og gulvslibere sørge for at dække møbler i nærheden med en dug og flytte eventuelle møbler ud af rummet. Gulvafslibning er en nemlig snavset, men yderst vigtig proces når det kommer til istandsættelse af lejlighed i København. Udflytningsgaranti gør os meget i at få fjernet møbler hvor støv kan sætte sig i og ellers holde god udluftning, mens arbejdet står på. At få lavet en gulvafslibning af indendørs træværk, vil lysne enormt i dit hjem. Du går hver dag på det og tænker det er lyst og lækkert, men efter en gulvafslibning så vil du tænke ”nøj det var slet ikke så hvidt og lyst som jeg gik og regnede med”. Du vil blive glædeligt overrasket hvis du ringer i dag og beder om et uforpligtigende tilbud på gulvafslibning, samt at vores malere kommer forbi og kikker på andet indendørs træværk som du måtte have. Virksomheder som flyttefirmaer ringer oftest til os hvis de står over for en firmaflytning og istandsættelse af deres kontor, det som de finder os mest på, er sådan nogle søge ord som slibning af gulv, slibning af gulv pris eller slibning af gulv København da vi kører mest i hovedstadsområdet, og herunder er vores speciale slibning og lakering af gulv pris, vi vinder nemlig rigtig mange tilbudsrunder, grundet vores gode omdømme blandt kunder samt at vi lever vores håndværk i tide til perfektion. 

Renovering samt istandsættelse af lejlighed

Når du er i gang med istandsættelse af lejlighed i København, så gælder det uanset om du har bejdset træværk eller malede vægge, er der masser af måder, du kan renovere dit boligs indendørs træværk på. Hvis du har bejdsede vægge, kan du blot male dem. Hvis du har malede vægge, kan du blot male dem om i samråd med vores malere. I begge tilfælde skal der påføres flere lag og sørge for tilstrækkelig tørretid mellem hvert lag, alt dette vil vores dygtige malere give klar besked om. Hvis du vælger at dit indendørs træværk skal bejdses, så er det vigtig at der bruges en bejdse, der er beregnet til indvendigt træ. Disse bejdser er specielt udviklet til at være sikre, når de anvendes indendørs. Alt dette er en risiko du ikke skal løbe selv ved at prøve at kaste dig ud i renovering af dit indendørs træværk, ring hellere til os og lade vores malere give dig korrekt rådgivning samt et uforpligtigende tilbud på dit projekt. 

Er du i gang med istandsættelse af lejlighed i København samt bemærker at det indendørs træværk er blevet forsømt i dit hjem, er det på tide at give det lidt kærlighed. Der er masser af måder at opdatere træværket i dit hjem på, lige fra slibning og bejdsning til maling. Uanset om du renoverer det udvendige af dit hjem eller blot maler det indendørs træværk, kan renoveringer af indendørs træværk være med til at give dit rum liv. Du skal blot beslutte, hvad der skal renoveres, og du kan nemt tage dit hjem fra kedelig til fantastisk ved at ringe til os. Lad os være med til at opfylde dine drømme.

Lejeloven er oftest misforstået eller endda fejlinformeret af udlejer, når det kommer til valget af håndværkere
Artikler