Billig flyttehjælp i København og på hele Sjælland – lige fra Roskilde og Næstved til Charlottenlund og Rødovre

Billig flyttehjælp i København og på hele Sjælland – lige fra Roskilde og Næstved til Charlottenlund og Rødovre

Få den billigste og bedste flyttehjælp til prisen i København og på hele Sjælland. Udflytningsgaranti hjælper fra Roskilde og Næstved til Charlottenlund og Rødovre. Kontakt os nu.

Billig flyttehjælp – Både i København og på Sjælland

Har du brug for billig flyttehjælp? Hos Udflytningsgaranti er vi eksperter til at hjælpe dig med din istandsættelse af lejlighed, gulvafslibning og rengøring ved fraflytning, malerarbejde samt flytning af indbo.

Søg flyttehjælp og få assistance af Udflytningsgaranti 

Vi har mange års erfaring indenfor flyttehjælp, og derfor ved vi også, hvor stor en opgave det kan være at stå med det hele selv, når man skal flytte fra sin lejebolig. Du har måske et krævende arbejde, en familie og en ny bolig, du er ved at sætte i stand? Ligegyldig din situation kan det være godt at søge flyttehjælp, så du kan bruge tid på andre sjovere ting. 

Istandsættelse ved fraflytning

Alle der bor eller har boet til leje ved, at ens lejlighed skal istandsættes, når man fraflytter. Samtidig er der mange udlejere, der tager nogle meget høje priser for istandsættelsen ved fraflytning, hvilket betyder at du ofte ikke får så mange af dine penge fra depositummet tilbage – hvis du overhovedet får nogen. Men det vil vi gerne ændre på. 

Vi ved hvad boligselskaber og udlejere kræver i forhold til istandsættelse af boliger. Derfor kan vi hjælpe dig med en billig istandsættelse ved fraflytning, så du kan få så mange af dine penge tilbage fra dit depositum. 

Gulvafslibning ved fraflytning

Ofte skal gulvene slibes, når du fraflytter din lejlighed. Det spiller selvfølgelig altid ind, hvor længe du har boet i lejligheden og hvor hårdføre gulvene er. Ofte er det sådan, at gulvene får mærker og ridser, når man går på dem hver dag – især hvis du har dyr eller børn er gulvene meget udsat. Derfor er det en meget naturlig del af vores billige flyttehjælp at tilbyde gulvafslibning.

Maling ved fraflytning

Nogle vælger selv at male ved fraflytning og ikke få billig flyttehjælp, men du kan risikere at hele lejligheden skal males om, fordi det ikke er gjort af en professionel, og så har det kostet dig flere penge end hvis du havde søgt flyttehjælp fra os til at starte med.

Rengøring ved fraflytning

Puha… Det kan godt være en stor mundfuld at lave en total hovedrengøring ved fraflytning. Vi snakker både køkkenskabe, emhætte, badeværelsesarmatur, vindueskarme, vinduer, spejle mv. Her kan det være en god idé med flyttehjælp, så du ikke skal stå med al det helt alene. Ligesom med malerarbejdet og gulvafslibningen der skal laves ved fraflytning, kan udlejer også godt finde på at sige, at der ikke er rengjort godt nok – og så skal du betale for en rengøring gennem udlejningsfirmaet eller boligselskabet. Det betyder, at du mister en del af depositummet. 

Flyttefirma – Hyr privat flyttehjælp

Du kender det sikkert godt. Du slæber kasser op og ned ad vejen, ind i opgangen og op på 2. sal i din nye lejlighed i København for at komme ind med den ene flyttekasse efter den anden… Det er et hårdt arbejde. Hvis du har prøvet det mere end én gang før, så ved du sikkert også, at for hver gang har du flere og flere ting du skal have med. Derfor bliver det også en hårdere og hårdere opgave at flytte alle dine ting. Her kan det være dejligt med lidt flyttehjælp. Hos Udflytningsgaranti hjælper vi med billig flytning af indbo, så du kan komme trygt og hurtigt på plads i din nye bolig.

Er flyttehjælp fra kommunen og flyttehjælp fra Udflytningsgaranti det samme?

I nogle tilfælde kan man søge om flyttehjælp gennem kommunen, men denne flyttehjælp er begrænset til flytning af indbo, hvis du ikke selv har økonomi til at betale for flytning af dit indbo. Kommunens tilbud om flyttehjælp kan du derfor ikke sammenligne med vores hjælp fra Udflytningsgaranti.

Flyttehjælp gennem din kommune: Det kan ikke måle sig med flyttehjælpen hos Udflytningsgaranti

Det er en del af vores flyttehjælp – hvad enten du bor i København eller på Sjælland – at flytte dit indbo ligesom kommunen tilbyder det. Dog tilbyder vi så meget mere end det! Kommunen kan ikke hjælpe dig med at få en så stor del af dit depositum tilbage fra udlejer ved at istandsætte din bolig inden syn. Det er slet ikke der deres fokus ligger. Kommunen hjælp består kun i flytning af indbo for at hjælpe dig over i en ny bolig af forskellige årsager. Så hvis du gerne vil have hele dit depositum tilbage fra udlejer og få en god og billig flyttehjælp, så skal du rådgive dig hos og få hjælp af Udflytningsgaranti.

Billig flyttehjælp i København, Roskilde, Næstved, Vanløse, Køge – eller et helt femte sted? 

Hos Udflytningsgaranti har vi en del kunder, der ønsker flyttehjælp i København. Men vi kører rundt på hele Sjælland. Det er altså ligegyldigt om du bor i København, Taastrup, Ringsted, Charlottenlund, Køge, Herlev eller Kalundborg; så står vi klar til at hjælpe dig med lige præcis det du har behov for i forbindelse med din flytning.

Akut flyttehjælp i København og på Sjælland

Hvis du har brug for flyttehjælp, er det altid godt at være ude i god tid – både hvis du bor i København, men også hvis du ikke gør. Nogle gange er det bare ikke muligt, fordi der er opstået noget akut, der kræver handling med det samme. Der kan altså være sket alt muligt, der gør det umuligt for dig at have forudset at du havde behov for flyttehjælp. Du kan derfor få akut flyttehjælp af os – ligegyldigt om du bor i København, i Nordsjælland eller et helt tredje sted.

Flyttehjælp til en god pris 

I mange lejekontrakter står der beskrevet, at lejligheden skal være i samme stand ved fraflytning som den var ved indflytning – og det kan være sværere end som så. For selvom opgaven kan virke overskuelig, skal arbejdet klares professionelt – ellers vil du stadig blive modregnet i dit depositum. Derfor kan det godt betale sig at hyre nogle professionelle håndværkere fra start. Så ved du arbejdet bliver gjort ordentligt og rigtigt første gang og at lejligheden er klar til udflytningssyn.

Flyttehjælp for studerende, flyttehjælp for pensionister – Billig flyttehjælp for alle! 

Det kan hurtigt blive en dyr omgang at få istandsat lejligheden ved fraflytning, fordi udlejer selv kan vælge, hvilke håndværkere der skal udføre opgaven. Det betyder, at det også hurtigt kan blive dyrt for dig som lejer. Det kan især føles uoverkommeligt, hvis du som studerende ønsker flyttehjælp og aldrig har stået i sådan en situation før. Men det kan også være uoverskueligt, hvis du er pensionist og ikke selv har kræfterne til at klare en fraflytning med alt hvad der dertil hører. Ligegyldigt hvilken livssituation du står i, så vil vi hos Udflytningsgaranti gerne give dig en god service og billig flyttehjælp, så du kan komme godt igennem flytningen. 

Ikke helt gratis flyttehjælp – men i hvert fald billig flyttehjælp i København og på Sjælland!

Vi kan jo desværre ikke lave flyttehjælpen gratis, men vi vil gerne gøre det så billigt som overhovedet muligt, så du kan få gavn af dit depositum fra boligen. Derfor forsøger vi at holde prisen nede, så du ikke bruger alle de penge du får tilbage i depositum til at betale os for vores arbejde.

Flyttehjælp og rådgivning til dig der bor i København eller på Sjælland

Vi tilbyder rådgivning og sparring omkring flyttehjælp, så du kan fraflytte din lejebolig og få dit depositum tilbage. Du kan altid booke et uforpligtende møde, hvor vi kan rådgive dig omkring din flytning og få billig flyttehjælp.

Kontorflytning for Erhverv. Erhvervsflytning og flytning for private.
Artikler