Maling af flyttelejligheder i københavn til gode priser samt total istandsættelse af flyttelejligheder

Lejeloven er oftest misforstået eller endda fejlinformeret af udlejer, når det kommer til valget af håndværkere

Maling af flyttelejligheder

Står du og skal flytte i København eller omegn, og er du i tvivl om hvordan maling af flyttelejligheder bør gøres? Så kan du med fordel læse hvad vi tilbyder, hvilken pris vi gør det til og hvad der forventes af udlejer ved fraflytning af lejemål. 

Maling af flyttelejligheder

Når en lejlighed skal istandsættes ved fraflytning, uanset om det er Frederiksberg, Amager, Glostrup eller andre områder i København, så forventer udlejer at lejligheden er i samme stand som ved indflytning, før at de giver depositum tilbage. Det indebærer, at der skal udføres gulvarbejde, malerarbejde og hovedrengøring af den lejlighed, som fraflyttes.
Maling af flyttelejligheder omfatter som oftest hele lejligheden, hvilke er en større opgave, som kan være svær selv at overskue. Desuden er det umuligt selv at gøre det lige så godt som en professionel maler, så derfor vil det altid være en god idé, at få hjælp ved fraflytning. 

Udflytningsgaranti har stor erfaring med maling af flyttelejligheder, og så gør vi det til en knivskarp pris. Vi hjælper med den fulde istandsættelse, både maling ved fraflytning, gulvservice og total rengøring af lejlighed, og på den måde sikre vi at vores kunder får deres indskud tilbage. 

Maling af en 3-værelses lejlighed – pris

Ved maling af flyttelejligheder i København, fx maling af en 3-værelses lejlighed, har vi en standard pris. Den nemmeste måde at få en præcis pris er at udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage for at finde en dato for en gennemgang af den pågældende lejebolig. Her vil vores medarbejder, sammen med jer, gennemgå istandsættelse af lejemålet.
Medarbejderen vil opmåle kvadratmeterne af lejligheden for at udarbejde et præcist tilbud – og derved også en fast pris, som I får tilsendt på mail. 

For at finde en pris på maling af flyttelejligheder, vil vores medarbejder kigge efter tilstand på døre, karme, gulve, bordplader, vægge m.m., for at kunne udregne en pris på normalistandsættelse af lejlighed. Hvis der 

Vi kører i hele omegnen af København, og også andre steder på Sjælland. 

Udvendig maling af hus 

Når du maler din lejlighed eller hus indvendig eller udvendig, er det vigtigt at de korrekte materialer samt fremgangsmåde benyttes, hvis du er i tvivl om hvordan det skal gøres er du meget velkommen til at kontakte Udflytningsgaranti da vi har godt styr på alt hvad der hedder indvendig og udvendigt malerarbejde.

Prisen på malerarbejdet er alt afhængigt af omfanget og hvad der ønskes lavet, det er altid muligt at tage fat i Udflytningsgaranti for at få et gratis og uforpligtende tilbud på din maleropgave, prisen på malerarbejdet vil blive estimeret når vores tilbudsgiver kommer ud og besigtiger sagen og derved kender omfanget og hvad der skal laves, vi skriver herunder hvad der typisk er med i en indvendig opfriskning ved en flyttelejlighed eller et nyt hus.

Maling af flyttelejligheder med priser i København, Frederiksberg og Amager

Maling af flyttelejlighed med priser i Købehavn: Fuld afdækning af alt der ikke skal males.

Maling af flyttelejlighed med priser i Købehavn: Spartling af forbrugshuller.

Maling af flyttelejlighed med priser i Købehavn: Maling af vægge i den maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i glans 5 eller glans 7.

Maling af flyttelejlighed med priser i Købehavn: Maling af lofte i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver lofte malet i en glans 5 eller en glans 7. 

Maling af flyttelejlighed med priser i Købehavn: Maling af træværk (Fodpaneler og indfatninger) i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver træværket malet i en glans 40 (Træværksmaling)

Maling af flyttelejlighed med priser i Købehavn: Maling af vægge og lofte i badeværelset bliver, malet i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i en glans 20 eller glans 25.

Maling af flyttelejlighed med priser i Købehavn: Maling af vægge over køkkenbordplade, bliver malet i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i en glans 10, 20 eller 25.

Maling af flyttelejlighed med priser i Købehavn: Hvis udsugning eller udsugninger forekommer i lejligheden bliver der malet med spærende maling rundt om.

Maling af flyttelejlighed med priser i Købehavn: Hvis spots forekommer i lejemålet og derved har lavet et varmeskjold omkring spottet bliver dette malet med spærende maling.

Maling af flyttelejlighed med priser i Købehavn: Alle malerprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver 

Maling af vinduer, døre og vægge

Ved vores malerarbejde i København med gode priser, laves der oftest meget træværk, hvoraf det kun er fodpaneler og gerigter (gerigter er de paneler der sidder udenpå væggen ved en dørkarm.

Alt andet træværk ved malerarbejdet i flyttelejligheder i København som kan være følgende:

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende betegnes som ekstraarbejde af træværk: Dørkarme

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende betegnes som ekstraarbejde af træværk: Dørblad

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende betegnes som ekstraarbejde af træværk: Vindueskarme (store vinduer)

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende betegnes som ekstraarbejde af træværk: Vindueskarme (mindre vinduer) 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende betegnes som ekstraarbejde af træværk: Skabe

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende betegnes som ekstraarbejde af træværk: Stukke 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende betegnes som ekstraarbejde af træværk: Bundplader ved vinduer

Maling af lofter og trælofter

Ved maling af lofte og trælofte i lejligheder i København, er det oftest gamle profil brædder der bliver brugt til at etablere et loft, lidt ligesom der ses ved ældre sommerhuse, dette bliver oftest brugt i ældre lejligheder i København, Frederiksberg eller Amager, priserne på at male disse på eventuelt en flyttelejlighed, vil normalt ligge højere i pris en et normalt loft som der laves nemt med malerarbejde, ved filt og genmaling af loftet i normal maling, trælofte skal have træværks maling som har en højere kostpris på en flyttelejlighed end et normalt loft.

Herunder kan ses hvad der typisk bliver udført ved en total istandsættelse af flyttelejlighed i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland: 

Malerarbejde

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Fuld afdækning af alt der ikke skal males.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Spartling af forbrugshuller.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Maling af vægge i den maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i glans 5 eller glans 7.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Maling af lofte i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver lofte malet i en glans 5 eller en glans 7. 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Maling af træværk (Fodpaneler og indfatninger) i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver træværket malet i en glans 40 (Træværksmaling)

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Maling af vægge og lofte i badeværelset bliver, malet i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i en glans 20 eller glans 25.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Maling af vægge over køkkenbordplade, bliver malet i den ønskede maling som boligselskabet ønsker, oftest bliver vægge malet i en glans 10, 20 eller 25.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Hvis udsugning eller udsugninger forekommer i lejligheden bliver der malet med spærende maling rundt om.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Hvis spots forekommer i lejemålet og derved har lavet et varmeskjold omkring spottet bliver dette malet med spærende maling.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Alle malerprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver 

Gulvslibning.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Alle trægulve bliver fuld/let slebet alt efter behov. Prisen i tilbudet er efter behovet.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Alle trægulve bliver lakeret 3 gange.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Alle trægulve for en mellemslibning/polering imellem 2 og 3 lag lak

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Alle gulvprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver 

Hovedrengøring og vinduespudsning 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Støvsugning og vask af alle gulve.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Aftørring og vask af alle overflader.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Aftørring og vask af køkkenbordplade/køkkenbordplader 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Aftørring og afvaskning af alle overskabe, underskabe samt højskabe i køkken (der vaskes indvendigt samt ovenpå alle skabe, hylder, skuffer og låger)

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Affedtning og afvaskning af emhætte samt emhætte filter/filtre.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afkalkning af perlator på køkken armatur og badeværelse armatur samt eventuelle andre amaturer.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Pudsning af vinduer. Såfremt disse er tilgængelige indefra. (Vinduer som ikke er tilgængelig fra lejligheden vil ikke blive pudset. (Udlejers ansvar)

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Aftørring og vask af vindueskarme.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Aftørring og vask af alle dørblade. 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Aftørring og vask af alle dørkarme. 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Aftørring og vask af alle gerigter (paneler ved karme). 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Aftørring og vask af vægge og lofte (hvis nødvendigt.)

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Aftørring og vask af alle håndtag.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Aftørring og vask af fodpaneler og indfatninger.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afspritning og aftørring af spejl/spejle. 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afkalkning, aftørring og vask af bruser.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afkalkning, aftørring og vask af bruseniche.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afkalkning, aftørring og vask af toilet. (Toilet afrenses samt afkalkes så langt ned i kummen som muligt). 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Aftøring og vask af badeværelse.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afkalkning af alle fliser samt rens af fuger mellem fliser.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afstøvning samt afvasnkning af radiatorer på for- og bagside, samt sider og nede imellem varmelameller (topdæksel klikkes af på radiator hvorefter der kan rengøres imellem varmelameller).

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Rens af afløb på badeværelse.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afrensning samt afvaskning af tørretumbler.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afrensning samt afvaskning af vaskemaskine.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afrensning samt afvaskning af alle filtre til opvaskemaskine samt dæksel og dækselgevind til saltpåfyldning.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afvaskning samt aftørring af front dæksler til opvaskemaskine og tørretubmler (der kan forekomme 2 dæksler på hver maskine) 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Affedtning, aftørring og vask af køleskab.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Affedtning samt afvaskning af ovnplader samt riste (Kraftig ovnrens bruges). 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Hvis ovn er selvstændig enhed i en ældre lejlighed, bliver denne taget ud og der bliver rengjort bagved (kun hvis den kan tages ud) 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afmontering af stål bagplade i ovn for affedtning og afvaskning af blæser samt bagende af ovn. (Kraftig ovnrens bruges). 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Affedtning, aftørring og vask af ovn. (Kraftig ovnrens bruges). 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Aftørring og vask samt afrimning af fryser.

Affedtning, aftørring og vask af opvaskemaskine.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afvaskning af alle membraner på køleskab, ovn, vaskemaskine, opvaskemaskiner, tørretumblere.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afvaskning under alle vandbakker i køkken og badeværelser.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Afvaskning af udsugningsventiler/ventilationsriste.  

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Pudsning af glaspartier og eller værn på terresse/altan, hvis dette forekommer. 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Fejning og afvaskning af altan (hvis der skal afrenses alger vil dette komme som tillægspris). 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Eventuelle stænk/pletter afrenses fra gulv, radiatorer samt alle andre overflader.

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Let polering af corian vask på badeværelse hvis dette forekommer i lejemålet. 

Alle rengøringsprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver 

Maling af flyttelejlighed med gode priser i København hvoraf følgende punkt bliver lavet: Hvis ikke alle punkter forkommer i boligen vil disse ikke blive taget, det vil kun være de punkter der fremtæder i boligen der vil blive rengjort 

Lejeloven er oftest misforstået eller endda fejlinformeret af udlejer, når det kommer til valget af håndværkere
Artikler