Professionel Hovedrengøring af lejlighed og private hjem

Professionel hovedrengøring af lejlighed og private hjem

Vi kender det alle. Døgnets 24 timer er fyldt godt ud med arbejde, små børn med 7 tilhørende fritidsaktiviteter og en fældende labrador, og så er det ikke hovedrengøring, der prioriteres højest. Eller også bliver hovedrengøringen ikke gjort helt så grundigt, som man egentlig godt kunne tænke sig. Rengøringen af lejlighed/hus kommer bare ikke altid første række. Man skal jo også have bare en smule tid til sig selv, ikke? Bare rolig – vi forstår.

Fraflytningsrengøring og slutrengøring i København til en fair pris. Flyttefirma på Sjælland klarer alt.

”Her kommer mutter med kost og spand, med skrubbe og klude og sæbevand…” Eller… Det er i hvert fald tæt på dét, der sker, når Udflytningsgaranti foretager en professionel rengøring af lejlighed eller hus. Vores hovedrengøring (professionel rengøring) opnår i hvert fald samme kvalitet som, når mutter har svunget kluden. Private hjem er dem, vi nyder allermest at rengøre, da der virkelig kan kæles om detaljerne her. 

Hos Udflytningsgaranti har vi stor erfaring med professionel rengøring af lejlighed og hus i form af hovedrengøring og rengøring af lejlighed i private hjem. Vi bruger udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, både af hensyn til indeklima, miljø og kvalitet. Vi har et godt samarbejde med de bedste rengøringsfirmaer i Danmark, så vi kan garantere, at vores hovedrengøring af private hjem, såvel som virksomheder, altid foregår sikkert – og professionelt.

Hovedrengøring/Rengøring af lejlighed/private hjem, hvor?

Vi foretager både rengøring af lejlighed, hus og firma. Ingen opgave er for lille – eller stor – til os. Så om du bor på Amager, Glostrup eller i Aarhus har ikke noget at sige ved bestilling af professionel rengøring af lejlighed og hus gennem Udflytningsgaranti. Vores erfaring med hovedrengøring af private hjem dækker alle typer af beboelse i alle dele af Danmark.

Pris for professionel rengøring af lejlighed/hovedrengøring (ved fraflytning)?

Vores priser på professionel rengøring (hovedrengøring) af lejlighed/hus/private hjem er således: Du får en faglig vurdering af gulv kvadratmeter inkl. Moms for en flytterengøring samt vinduespudsning 

Professionel rengøring af lejlighed/hovedrengøring (i private hjem) – en lille historie

Vi blev en dag ringet op af Kamilla, der stod over for en snarlig flytning fra sin lejlighed i København. Kamilla ønskede at få sit depositum retur, hvorfor hendes skønne lejlighed skulle efterlades i perfekt stand. Kamilla skulle derfor have foretaget en professionel rengøring af sin lejlighed. 

Hos Udflytningsgaranti er vi eksperter inden for hovedrengøring af private hjem, så vi var selvsagt et godt match. Vi kom ud til Kamillas lejlighed, og gik straks i gang. Vi foretog alt fra afrensning af vaskemaskiner til afvaskning af udsugningsventiler, til afrensning af stænk på trægulvet. Kamilla havde særligt haft problemer med at få sin ovn ren, hvilket hun havde brugt mange kræfter på i løbet af de år, hun havde boet i lejligheden. Vi startede med at afmontere ovnen og rense bagved, hvorefter vi afmonterede stålbagpladen i ovnen, da denne, meget naturligt, var meget fedtet. Herefter afvaskede vi blæseren samt bagenden af ovnen. Til sidst blev hele ovnen vasket og tørret. Under hele processen anvendte vi kraftig ovnrens, naturligvis miljømærket. Resultatet var en skinnende ren ovn, som ikke kun Kamilla, men også udlejer blev imponeret over.

Hovedrengøring af private hjem er noget, vi hos Udflytningsgaranti elsker. At kunne tilfredsstille kunder med enten hovedrengøring i hverdagen eller at kunne hjælpe dem med professionel rengøring under en fraflytningsproces, ligesom tilfældet var hos Kamilla, er noget der giver værdi for kunden såvel som for os.

Anmeldelser, Trustpilot, professionel rengøring af lejlighed/hovedrengøring hos Udflytningsgaranti

Her er en af vores +120 anmeldelser fra Trustpilot, foretaget af Kamilla, der fik foretaget en professionel rengøring af lejlighed:

Fuldstændig vanvittig rengøring af vores lejlighed!
Vi havde regnet med lidt udfordringer med at få det fulde depositum tilbage ift. hovedrengøring af vores lejlighed som vi havde boet i i 9 år.
Medarbejderne var sindssygt dygtige. Vores ovn har altid set lidt nusset ud, selvom vi har gjort en indsats for at få den pæn – men de kan åbenbart trylle, for ovnen så nærmest ny ud efter deres professionelle rengøring.

Udlejers første kommentar da han kom op i lejligheden var: “hold da op! I har virkelig gjort rent!!”

Vi fik uden problemer hele depositummet tilbage.

Har du lyst til at læse flere af vores anmeldelser, før du kontakter os, forstår vi dig godt. Det er altid en god idé at undersøge markedet – det kender vi alt til. Men overvejer du, eller kommer du frem til, ligesom Kamilla, at du gerne vil have foretaget en professionel rengøring af lejlighed eller hus af Udflytningsgaranti, tøv da endelig ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Hvad omfatter en professionel rengøring af lejlighed/hovedrengøring?

På vores hjemmeside, under services, har vi en liste, hvor vi uddyber, hvad vores hovedrengøring omfatter. På vores hjemmeside kan du også læse mere om vores andre services og oftest stillede spørgsmål. Du kan også finde billeder og videoer af vores arbejde på vores hjemmeside www.udflytningsgaranti.dk

Hvilke ydelser tilbyder vi, udover professionel rengøring af lejlighed/hus (hovedrengøring) hos Udflytningsgaranti?

Udover professionel rengøring/hovedrengøring/rengøring af lejlighed, tilbyder vi mange andre ydelser hos Udflytningsgaranti. Nedenfor har vi opridset følgende som omfatter; lejemål/lejebolig/hus/virksomhed

Så overvejer du, efter denne artikel, at få foretaget en professionel rengøring af lejlighed eller hus?

Overvejer du rengøring af lejlighed (hus eller firma), er du velkommen til at kontakte os via kontaktformular, tlf. eller mail. Vi er altid klar på et uforpligtende tilbud på rengøring af lejlighed – også hvis du bare har brug for råd til rengøring af lejlighed. Vi bestræber os på at vende tilbage inden for få hverdage.

Husk at al vores arbejde udføres udelukkende af faglærte medarbejdere.

istandsættelse ved fraflytning til en fair pris her.

Vi kan med garanti fortælle at vi er billigere end udlejer og af udlejer ofte sender en regning der er højere end lejerens depositum, i kan med vores garanti være sikker på at i ikke skal betale mere end hvad prisen i tilbuddet lyder på

Artikler