Privat rengøringshjælp – i københavn, frederiksberg, amarger og nordsjælland til skarpe priser

Privat rengøringshjælp - i København, Amager, Frederiksberg og Nordsjælland til skarpe og billige priser på markedet til den bedste rengøring ved en istandsættelse af lejlighed

Privat rengøringshjælp
– i København og omegn til skarpe priser

I denne artikel vil vi komme nærmere ind på hvad vi hos Udflytningsgaranti, kan hjælpe med at privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg og Amager, til rigtig gode priser for en billig rengøringshjælpe.

Vi har specialiseret os i at hjælpe private folk med at rengøre ved enten fraflytning eller hvis der blot ønskes en rengøring i hjemmet af andre årsager, vi kan tage billig rengøringshjælp i hele Købanhavn, Frederiksberg og Amager, derudover også i Nordsjælland og det meste af Sjælland, ved en flytterengøring er det alt der skal rengøres, udlejer har ekstremt strenge krav til hvad der skal rengøres, vi vil længere nede i artiklen, beskrive hvad der normalt skal udføres i en privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg og Amager.

Vi hjælper også med afslibning af gulve ved fraflytning.

KONTAKT OS PÅ

Flytterengøring i København, Frederiksberg og Amager til billige priser

Skal du fraflytte en lejebolig, vil det være en god ide at få hjælp til din flytterengøring eller bare en normal rengøring til billige priser, i København, Frederiksberg eller Amager.

Udlejer har som nævnt nemlig rigtig strenge krav og hvis ikke alt er rengjort præcis som de ønsker, vil de lave arbejdet om, på lejers regning, vi ser desværre tit at den private lejer selv mener at rengøringen som ellers er den billige del af en istandsættelse, bliver fravalgt da den private lejer, selv vil lave rengøringen.

Regler og krav til rengøringen

Den private person kender sjældent til alle de krav som udlejer har til rengøringen, f.eks. at alle filtre, membraner, ruder, hårde hvidevare skal rengøres, det vil ikke være til den store omkostning hvis Udflytningsgaranti skal hjælpe dig med en flytterengøring til billige priser i København, Frederiksberg eller Amager.

Få hjælp til fraflytningsrengøring med Udflytningsgaranti.

Vi hjælper med hele pakken – læs om istandsættelse ved fraflytning af lejemål.

Hvad der udføres ved en flytterengøring til billige priser i København, Frederiksberg eller Amager

I denne brødtekst vil vi nævne de krav som udlejer ofte har, og af disse punkter tager udlejer kontroltjek ved at f.eks tjekke membranen på køleskabet eller i ovnen for at se om disse er rengjort ved en flytterengøring eller privat rengøringshjælp i København, Amager, Frederiksberg eller Nordsjælland.


Punkter til flytterengøring eller privat rengøringshjælp i København, Amager, Frederiksberg eller Nordsjælland 

Hovedrengøring og vinduespudsning 

Støvsugning og vask af alle gulve.

Aftørring og vask af alle overflader.

Aftørring og vask af køkkenbordplade/køkkenbordplader 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Aftørring og afvaskning af alle overskabe, underskabe samt højskabe i køkken (der vaskes indvendigt samt ovenpå alle skabe, hylder, skuffer og låger)

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Affedtning og afvaskning af emhætte samt emhætte filter/filtre.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afkalkning af perlator på køkken armatur og badeværelse armatur samt eventuelle andre amaturer.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Pudsning af vinduer. Såfremt disse er tilgængelige indefra. (Vinduer som ikke er tilgængelig fra lejligheden vil ikke blive pudset. (Udlejers ansvar)

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Aftørring og vask af vindueskarme.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Aftørring og vask af alle dørblade. 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Aftørring og vask af alle dørkarme. 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Aftørring og vask af alle gerigter (paneler ved karme). 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Aftørring og vask af vægge og lofte (hvis nødvendigt.)

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Aftørring og vask af alle håndtag.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Aftørring og vask af fodpaneler og indfatninger.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afspritning og aftørring af spejl/spejle. 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afkalkning, aftørring og vask af bruser.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afkalkning, aftørring og vask af bruseniche.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afkalkning, aftørring og vask af toilet. (Toilet afrenses samt afkalkes så langt ned i kummen som muligt). 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Aftøring og vask af badeværelse.

Afkalkning af alle fliser samt rens af fuger mellem fliser.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afstøvning samt afvasnkning af radiatorer på for- og bagside, samt sider og nede imellem varmelameller (topdæksel klikkes af på radiator hvorefter der kan rengøres imellem varmelameller).

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Rens af afløb på badeværelse.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afrensning samt afvaskning af tørretumbler.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afrensning samt afvaskning af vaskemaskine.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afrensning samt afvaskning af alle filtre til opvaskemaskine samt dæksel og dækselgevind til saltpåfyldning.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afvaskning samt aftørring af front dæksler til opvaskemaskine og tørretubmler (der kan forekomme 2 dæksler på hver maskine) 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Affedtning, aftørring og vask af køleskab.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Affedtning samt afvaskning af ovnplader samt riste (Kraftig ovnrens bruges). 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Hvis ovn er selvstændig enhed i en ældre lejlighed, bliver denne taget ud og der bliver rengjort bagved (kun hvis den kan tages ud) 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afmontering af stål bagplade i ovn for affedtning og afvaskning af blæser samt bagende af ovn. (Kraftig ovnrens bruges). 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Affedtning, aftørring og vask af ovn. (Kraftig ovnrens bruges). 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Aftørring og vask samt afrimning af fryser.

Affedtning, aftørring og vask af opvaskemaskine.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afvaskning af alle membraner på køleskab, ovn, vaskemaskine, opvaskemaskiner, tørretumblere.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afvaskning under alle vandbakker i køkken og badeværelser.

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Afvaskning af udsugningsventiler/ventilationsriste.  

Pudsning af glaspartier og eller værn på terresse/altan, hvis dette forekommer. 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Fejning og afvaskning af altan (hvis der skal afrenses alger vil dette komme som tillægspris). 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Eventuelle stænk/pletter afrenses fra gulv, radiatorer samt alle andre overflader.

Let polering af corian vask på badeværelse hvis dette forekommer i lejemålet. 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Alle rengøringsprodukter er godkendte mærker som udlejer kræver 

Privat rengøringshjælp i København, Frederiksberg, Amager og Nordsjælland med Hvis ikke alle punkter forkommer i boligen vil disse ikke blive taget, det vil kun være de punkter der fremtæder i boligen der vil blive rengjort 

Tag en en snak med os

Privat rengøringshjælp - i København, Amager, Frederiksberg og Nordsjælland til skarpe og billige priser på markedet til den bedste rengøring ved en istandsættelse af lejlighed
Artikler