Paint the radiator - get help from Evvyltningsgaranti

Renovering af lejlighed eller hus med gulvarbejde i København og omegn

At male en radiator er en hurtig og nem måde at opgradere udseendet af dit hjem. En gammel, rusten radiator kan se træt og slidt ud, men med en frisk, ny farve kan du give den nyt liv og samtidig beskytte mod yderligere rustdannelse.

Men hvordan painter man en radiator korrekt, og hvilken type maling skal man bruge? Det er vigtigt at tage hensyn til de særlige forhold, der gælder for at male en radiator. Her er nogle tips og tricks til at give din radiator en frisk makeover.

Tips og tricks når du skal male radiatorer

Først og fremmest skal du sørge for at slukke for varmen og lade radiatoren køle helt ned. Når radiatoren er kold, kan du begynde at forberede den til maling. Brug en stiv børste eller en stålbørste til at fjerne al rust og gammel maling. Det er vigtigt at fjerne alt, da enhver rust eller gammel maling kan forhindre den nye maling i at binde ordentligt og få det til at skalle af.

Når du har fjernet alt rust og gammel maling, skal du vaske radiatoren grundigt med sæbevand. Brug en svamp eller en blød klud til at rengøre alle overflader af radiatoren. Når radiatoren er tør, kan du begynde at male.

Det er vigtigt at bruge den rigtige type maling til at male en radiator. En maling med høj varmebestandighed er nødvendig for at sikre, at den nye maling ikke skaller af, når radiatoren opvarmes. Du kan finde specielle radiator-malinger i de fleste byggemarkeder.

Køb din egen maling eller lad os stå for malerarbejde og istandsættelse

Når du har købt din maling, skal du røre den grundigt og påføre den jævnt og i et tyndt lag. Brug en lille pensel eller en skumrulle til at male radiatoren, og lad malingen tørre mellem hver påføring. Påfør mindst to lag maling for at opnå den ønskede farve og beskyttelse.

Efter sidste lag maling skal du lade radiatoren tørre fuldstændigt i mindst 24 timer, inden du tænder for varmen igen. Når radiatoren er tør, skal du tørre eventuelle overskydende maling af rørene eller omkring radiatoren med en ren, tør klud.

Kontakt os og få den rette hjælp

Du kan selvfølgelig også bare lade Udflytningsgaranti stå for renovation upon moving out, malerarbejdet, samt floor sanding.

At male en radiator kan tage lidt tid og kræver lidt tålmodighed, men det er en god måde at friske dit hjem op på. Ved at male din radiator med en varmebestandig maling kan du beskytte den mod yderligere rustdannelse og forlænge dens levetid. Med de rigtige materialer og lidt tid kan du give din radiator en frisk makeover, som vil gøre en stor forskel i dit hjem.

Hos Udflytningsgaranti tilbyder vi professionelt painting work, der inkluderer maling af radiatorer og andre opgaver, der kan være involveret i istandsættelse af et hjem eller en lejlighed. Kontakt os og hør mere.

renovering af stue

Repairs upon moving out

Go around the landlord and get rid of a cheaper bill overall for repair work. We have the most competitive prices when it comes to deposit guarantees and repairs. Contact Vvlytningsgaranti here and pay only when you have the deposit in your account.

Get 5% – 10% discount on the moving home and the new home, if both homes are to be renovated. Contact us and hear more about renovation upon moving out.

Our lawyer with specialization in tenancy law is associated with any repair case, so you are guaranteed legal assistance against the landlord through relocation guarantee.

Contact us and hear more about renovating a house - and receive an offer for various tasks.

Istandsættelse: Gulvarbejde og gulvafslibning