Call for eviction inspection

Depositum tilbage efter 8 år med malerfirma og malermester der har gode priser i København, Amager, Frederiksberg og Nordsjælland. Vi hjælper også med dit indflytningssyn.

Get a 5% – 10% discount on the moving home and the new home, if both homes need to be renovated. 

Indkaldelse til et fraflytningssyn kan være en skræmmende opgave, når du skal flytte ud af dit lejemål. Det kan være svært at vide, hvordan man skal takle denne proces og sørge for, at alt bliver gjort korrekt. Men heldigvis er der hjælp at hente! Med Udflytningsgaranti har du en samarbejdspartner, der tager sig af alt, når det gælder renovation upon moving out og indflytning. Når du har os med til at istandsætte, male, slibe gulve og gøre rent, så hjælper vi også med at tage indflytningssynet. Lige nu giver vi 5-10% rabat, hvis du lader os klare begge opgaverne. Ring og hør mere.

Tryghed med Udflytningsgaranti

Ved at samarbejde med Udflytningsgaranti slipper du for at stå alene med opgaverne ved ind- og fraflytningssynet. Udflytningsgaranti tager sig af alt lige fra floor sanding til istandsættelse, så du kan føle dig sikker på, at alt bliver gjort korrekt. Du behøver ikke at bekymre dig om, om du har glemt noget, da Udflytningsgaranti tager sig af alt og sørger for, at du får dit deposit back.

Vi deltager meget gerne på indflytningssynet, skulle du ønske det.

Lawyer associated with renovation cases upon eviction

Our lawyer with specialization in tenancy law is associated with any repair case, so you are guaranteed legal assistance against the landlord through relocation guarantee. We make sure things go by the book so you don't get ripped off. This way you can get as much of the deposit back as possible.

Contact us and hear more about refurbishment, painting and cleaning when moving out and moving in

Derudover er det en stor fordel, at Udflytningsgaranti har mange erfaringer med ind- og fraflytningssyn, istandsættelse ved fraflytning og indflytning. Dette giver os en unik forståelse for, hvad der kræves for at opfylde kravene til ethvert fraflytningssyn og indflytningssyn, så du kan føle dig sikker på, at alt bliver gjort korrekt.

Det sikre valg

Med Udflytningsgaranti har du en samarbejdspartner, der tager sig af alt, når det gælder indkaldelse til fraflytningssyn og istandsættelse ved fraflytning. Du slipper for at stå alene med opgaverne og kan føle dig sikker på, at alt bliver gjort korrekt og at du får dit depositum tilbage. Så lad Udflytningsgaranti hjælpe dig med at gøre indkaldelse til fraflytningssyn til en enkel og stressfri opgave.

Contact and hear more. 

Renovering af sommerhuse, hus eller lejlighed. Malerarbejde og malerfirma på Amager og Østerbro.