Errors and deficiencies list

Fejl og mangelliste og kan udlejer bestemme håndværker ved istandsættelse og nyistandsættelse

Fejl og mangellister er en uundgåelig del af enhver flytteproces, især når det kommer til at flytte fra en lejebolig. Som lejer er det vigtigt at sikre, at eventuelle fejl og mangler i boligen er noteret og dokumenteret på en korrekt måde for at undgå unødvendige tvister med udlejeren. Og som udlejer er det vigtigt at sikre, at eventuelle mangler bliver udbedret inden en ny lejer flytter ind.

Er du kunde hos os, kan vores advokat hjælpe med eventuelle tvivlsspørgsmål, du måtte have om fejl og mangelliste.

Med os på projektet er du sikker på, at vi istandsætter korrekt og præcist.

Bliv istandsættelseskunde og få svar fra vores advokat

Udflytningsgaranti er klar over, hvor vigtigt det er at overholde reglerne og gøre alt, hvad der står i vores magt for at sikre, at alle fejl og mangler i en lejebolig er noteret og udbedret på en korrekt måde. Vi tror på, at god repair, painting work, cleaning og gulvafhøvling er nøglen til at minimere fejl og mangler og sikre en problemfri flytteproces.

Når en lejer flytter ud af en lejebolig, er det vigtigt at lave en grundig gennemgang af boligen for at opdage eventuelle fejl og mangler. En fejl og mangelliste skal noteres og fremlægges for udlejeren, så eventuelle mangler kan blive udbedret, før en ny lejer flytter ind. Som udlejer kan det være fristende at skrive færre ting på fejl og mangellisten for at spare penge på istandsættelse, men det kan have negative konsekvenser senere hen.

Hos Udflytningsgaranti tager vi fejl og mangellister seriøst, og vores mål er at sikre, at både lejer og udlejer er tilfredse med resultatet. Vi vil gerne hjælpe dig med at sikre, at din lejebolig er i den bedste stand muligt for den næste lejer, samtidig med at du undgår unødvendige tvister med tidligere lejere.

Når vi modtager en fejl og mangelliste, starter vi med at lave en grundig gennemgang af boligen for at identificere eventuelle mangler eller skader. Vores erfarne håndværkere er specialiserede i istandsættelse, malerarbejde, rengøring og gulvafhøvling og kan udbedre alle former for fejl og mangler på en professionel og effektiv måde. Vi sørger også for at dokumentere alle udbedringer, så du har et fuldstændigt billede af, hvad der er blevet udbedret i boligen.

Som udlejer kan det være svært at vide, hvad man skal gøre, når en fejl og mangelliste bliver fremlagt. Men hos Udflytningsgaranti ved vi, at det er bedre at være på den sikre side og sørge for, at alt er i orden, inden en ny lejer flytter ind. Vi er altid tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål og hjælpe med tilbud på istandsættelse.

Few help for moving out of rental housing with relocation guarantee.

Hvorfor en fejl og mangelliste?

Undgå ubehagelige overraskelser ved fraflytning! Med en grundig fejl- og mangelliste er du sikret en fair behandling af din Udflytningsgaranti. 

Læs her hvordan en god fejl- og mangelliste guider dig igennem, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du bedst dokumenterer eventuelle fejl og mangler.

Husk, at selv små detaljer kan få store konsekvenser ved fraflytning, hvis de ikke er noteret på listen. Og hvis udlejer ikke vil udbedre fejl og mangler, så har du flere mulige løsninger – lige fra at få nedsat huslejen til at ophæve lejemålet.

Undgå at stå med en dyr istandsættelsesregning ved fraflytning og vær sikker på din ret til en fejl- og mangelfri bolig med en grundig fejl- og mangelliste.

We also help with move-out cleaning and answers to questions about the tenancy law in case of eviction, if you choose us for repairs.

Contact us

Contact Uvlytningsgaranti now - and get the help you deserve.

renovering af stue

Repairs upon moving out

Go around the landlord and get rid of a cheaper bill overall for repair work. We have the most competitive prices when it comes to deposit guarantees and repairs. Contact Vvlytningsgaranti here and pay only when you have the deposit in your account.

Get 5% – 10% discount on the moving home and the new home, if both homes are to be renovated. Contact us and hear more about renovation upon moving out.

Our lawyer with specialization in tenancy law is associated with any repair case, so you are guaranteed legal assistance against the landlord through relocation guarantee.

Contact us and hear more about renovating a house - and receive an offer for various tasks.

Istandsættelse: Gulvarbejde og gulvafslibning