Vi har styr på fraflytningsrapport, regler og lejeloven. Vælg os til istandsættelse.

Renovering af hus, kontor, lejemål og lejlighed ved fraflytning via maling, gulvafslibning og istandsættelse ved fraflytning

Fuld depositum tilbage ved istandsættelse

Udflytningsgaranti er en virksomhed, der tilbyder en service, der gør det muligt for lejere at få fuldt depositum tilbage ved istandsættelse af deres lejlighed. Undgå at blive snydt af udlejeren med Udflytningsgaranti. Læs mere om det på prissiden.

Istandsættelse af en lejlighed kan være en dyr og tidskrævende proces, og det kan være svært at finde pengene til at betale for det, inden du har modtaget dit depositum fra udlejeren. Udflytningsgaranti tilbyder derfor en løsning, der gør det muligt for lejere at få hjælp til at betale for istandsættelsen, indtil depositummet står disponibelt på din bankkonto.

Undgå en efterregning ved fraflytning med Udflytningsgaranti.

Vi har en advokat tilknyttet alle vores sager, så du kan have ro i maven overfor udlejer. Kontakt os her.

Istandsættelse

Få 5% – 10% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal istandsættes. Kontakt os og hør mere. 

Vi istandsætter dit lejemål og du får hele dit depositum igen.

Lad os stå for istandsættelsen ved fraflytning

Udflytningsgaranti har en række fordele for lejere. For det første kan det være en stor hjælp at have mulighed for at udskyde betalingen for istandsættelsen, indtil man har modtaget sit depositum. Dette gør det nemmere at planlægge økonomien, og det giver lejere mulighed for at få pengene til at dække udgifterne. Overlader du f.eks. blindt istandsættelsen af lejligheden, så får dit depositum hurtigt ben at gå på, samt du kan risikere at få en ekstra regning oveni. Det er de færreste som ønsker dette, dette sker dog oftere og oftere grundet udlejeren selv kan sætte priserne på istandsættelserne. Her kommer vi ind i billedet, vi er en virksomhed som tilbyder alle former for istandsættelse, alt fra flyttehjælp i København, alle former for malerarbejde i København og omegn til omfattende renovering af lejlighed i København.

Du kan nyde godt af vores store erfaring, når det kommer til økonomien ved fraflytning af lejemål

Derudover tilbyder Udflytningsgaranti også rådgivning og vejledning til lejere, der ønsker at få mest muligt ud af deres depositum. Vi har nemlig enorm erfaring med at hjælpe lejere med at sikre, at deres lejlighed er i god stand, når de flytter ud, så de kan få mest muligt af deres depositum tilbage. Det kan vi sikre grundet vores alsidige knowhow samt effektive håndværkere som er specialiseret i deres arbejdsgange. Vi har efterhånden samlet et stort team af dygtige personer som brænder for deres håndværk, samtidige bruger vi kun kvalitets materialer samt værktøj, som sikrer at arbejdet bliver udført problemfrit og til tiden.

Vores koncept omhandlende udskydelsen af betalingen til du har fået dit depositum, er skabt til at fjerne mest mulig økonomisk stress

Alt i alt er Udflytningsgaranti en nyttig service for lejere, der ønsker at få hjælp med istandsættelse af deres lejlighed ved fraflytning samt først betale når depositum fra udlejeren er overført. Det betyder at du sikrer dig lejligheden består flyttesynet, og du derfor er berettiget til at modtage dit fulde depositum.

At vi giver dig mulighed for at udskyde betalingen, er et koncept vi tilbyder for at give dig et større økonomisk frirum. Selvom istandsættelse af en lejlighed kan være en nødvendig og forventet del af at flytte ud, kan det være en udfordring at finde pengene til at betale for det, inden man har modtaget sit depositum fra udlejeren. Dette kan være en stressfaktor for lejere, der allerede har mange ting at tænke på i forbindelse med at flytte.

Udflytningsgaranti tilbyder en rigtig god løsning på netop dette ved at gøre det muligt for dig at udskyde betalingen for istandsættelsen, uanset hvor omfattende denne måtte være, indtil du har modtaget depositum fra udlejer. Så bliver det lidt nemmere for lejere at planlægge økonomien og sikre, at de har de nødvendige midler til at betale for istandsættelsen, når den skal ske.

Renovering samt istandsættelse ved fraflytning af lejlighed i København

Istandsættelse af en lejlighed er en proces, hvor lejligheden bringes tilbage til sin oprindelige tilstand, når man flytter ud. Dette kan omfatte en række forskellige opgaver, såsom malerarbejde, gulvafslibning og anden form for renoveringsarbejde. Vi har efterhånden fortaget mange hundrede renoveringer og mere eller mindre det samme antal flyttesyn, så vi ved hvad der skal til. Vi gør det naturligvis rigtigt efter alle forskrifter til den aftalte tid, vi sikre os at holde alle omkostninger transparente, så du undgår helt økonomiske forskrækkelser.

Malerarbejde er ofte en del af istandsættelsen af en lejlighed. Dette kan omfatte at male vægge, lofter og døre, male paneler eller renovere vægge efter hylder, billeder med videre, så lejligheden fremstår pæn og indbydende igen.

Gulvafslibning er også en del af istandsættelse af en lejlighed som vi tilbyder og har stor erfaring med. Dette kan omfatte at slibe gulvet, så det bliver jævnt og glansfuldt igen. Vi har alt det nødvendige specialudstyr og ekspertise til at give en kærlig hånd om alle typer af trægulve som måtte være i København og omegn.

Derudover kan istandsættelse af en lejlighed også omfatte anden form for renoveringsarbejde, såsom reparationer af skader, udskiftning af gamle installationer og møbler, rengøring og meget andet. Alt dette kan være dyrt og tidskrævende, og det kan være en udfordring for lejere at finde pengene til at betale for det, inden de har modtaget deres depositum fra udlejeren. Specielt hvis udlejeren insisterer på at udbedre disse, dette ser vi en stigende tildens for sker. Det er grundet udlejeren kan selv prissætte enhver renovering eller istandsættelse, helt uden at tage højde for priser som et eksternt firma som Udflytningsgaranti kan gøre det til.

Kend dine rettigheder når det kommer til valg af håndværker til istandsættelse af lejlighed ved fraflytning

Udlejere har stor interesse i at stå for enhver istandsættelse af lejlighed, ofte insistere de på at klare det at lejeren bukker under. Mange privatfolk kender desværre ikke nok til Konkurrencelovgivningen. Det er desværre ikke ualmindeligt, at udlejere har en økonomisk interesse i at stå for renovering af en lejlighed, når lejeren flytter ud. Udlejere kan have en interesse i at sikre, at lejligheden er i god stand, inden den udlejes videre, da dette kan være med til at øge lejeprisen. Men det er ikke kun her interessen ligger, for udlejer kan nemlig selv prissætte renoveringen og her ser vi en stigende tildens i at hele depositum, samt en efterregning bliver overladt til lejeren for istandsættelsen.

Lejere har imidlertid også rettigheder i forhold til renovering af lejligheden, og de har al ret til selv at vælge håndværker. Ifølge Konkurrenceloven har lejere ret til at vælge den håndværker, de ønsker, til at udføre renoveringsarbejdet i deres lejlighed så længe at arbejdet bliver udført korrekt efter gældende foreskrifter.

Lejere bør derfor være opmærksomme på deres rettigheder i forhold til renovering af lejligheden, og de bør sørge for at undersøge markedet for at finde den bedste pris på renoveringsarbejdet. Derudover bør lejere også sørge for at få et skriftligt tilbud fra den valgte håndværker, så der er en klar aftale om, hvad der skal udføres, og hvad det vil koste.

Vi giver dig naturligvis et skriftligt tilbud på hele pakken, uanset om det er alt inklusiv fra flyttehjælp til renovering af lejlighed, eller om det blot er malerarbejde samt gulvafslibning der skal til at bestå flyttesynet.

Ring i dag for at høre nærmere om al service vi tilbyder, især er du velkommen til at spørger nærmere ind til vores koncept hvor du kan udskyde betalingen til du står med depositummet tilbageført.

Vent med betaling for istandsættelse med Udflytningsgaranti

Vi ved det kan være en stressende situation at flytte ud af sin gamle lejlighed, og ind i den nye. Ikke alene kan det virke uoverskueligt at skulle pakke et helt hjem ned og ud igen, men økonomien kan også blive sat på prøve, da det som regel er det store summer det drejer sig om, når man venter på at få sit depositum tilbage og skal samtidig stå klar med depositum til den nye lejlighed.

Udflytningsgaranti tilbyder en unik service for lejere, der skal flytte ud af deres lejebolig. Når du skal flytte ud, kan der være store krav i forbindelse med istandsættelse. Oftest skal der males og laves gulvafslibning, det kan også være at der skal renoveres i større eller mindre grad. Naturligt slider man på en lejlighed ved at bo i den, der kan naturligvis også være opstået direkte skader mens du har boet der, men oftest ser man ikke normal slid, da man jo går i det hver dag. Det kan være trægulvet som slides mest i køkkenet, eller der kan være mærker efter sofaen eller andet møbel. Overlader du istandsættelsen blindt til udlejeren så kan du meget nemt stå i en situation hvor du ikke får dit depositum tilbage fra udlejer, og oveni hatten får tilsendt en regning på istandsættelsen.

Lejeloven fraflytning, mange er ikke klar over at lejeloven sikrer lejerens ret til fri valg af håndværker ved istandsættelse af lejlighed

Det er korrekt, at lejere i henhold til lejeloven har ret til at vælge den håndværker, der skal stå for istandsættelsen af lejligheden, når de flytter ud. Dette gælder også, selvom udlejeren forsøger at vælge en håndværker til så høje priser, at depositummet bliver brugt og der måske kommer en ekstra regning oveni. Det er imidlertid vigtigt at bemærke, at lejeren også har ansvar for at sørge for, at istandsættelsen bliver udført til en rimelig pris, og at lejeren skal betale for istandsættelsen ud fra den pris, der er aftalt med håndværkeren.

Det er derfor en god idé for lejeren at undersøge markedet og få et tilbud fra et eksternt firma som Udflytningsgaranti, inden der indgås en aftale om istandsættelsen. På denne måde kan lejeren sikre sig, at prisen for istandsættelsen ikke bliver for høj, og at depositummet ikke bliver brugt op.

Fuldt depositum tilbage

Med Udflytningsgaranti slipper du for denne bekymring. Vi er en virksomhed som kan stå for alt i forbindelse med din flytning, udover at vi har et team af professionelle flyttefolk, så tilbyder vi også alt inden for istandsættelse af lejlighed ved fraflytning. Med andre ord, så kan vi være behjælpelig med hele pakken hvad angår flytning.

Som et specielt koncept tilbyder vi at renovere din lejlighed ved fraflytning, som naturligvis opfylder selv den strengeste udlejers flyttesyn og du derfor opfylder din kontrakt, og dermed er berettiget til at få tilbagebetalt dit depositum. Først når du har modtaget depositummet på din bankkonto, skal du afregne for vores arbejde. Under hele processen holder vi alt transparant, så du ved med sikkerhed hvad istandsættelsen kommer til at koste. Du undgår derfor grimme økonomiske overraskelser, og kommer både mest bekvemt, men også bedst og billigst igennem fraflytningen.

Istandsættelse af lejelejlighed – alt fra totalrenovering til skift af pære

Udflytningsgaranti tilbyder også en professionel istandsættelse af lejeboligen, så du kan være sikker på, at alt arbejde udføres tilfredsstillende. På denne måde undgår du også at skulle betale for dårligt udført arbejde, og du kan være tryg ved at vide at alt vil være i orden, når du flytter ud. Vi er en total Enterprise når det kommer til istandsættelse af lejlighed eller lejebolig,

Malerfirma København og Sjælland

Udflytningsgaranti er nemlig også et malerfirma, der tilbyder malerarbejde i København og omegn. Vi er en virksomhed, der har specialiseret sig i at udføre istandsættelsesarbejde i forbindelse med lejers flytning, herunder alt inden for malerarbejde, vi maler paneler, slibning og maling af vægge samt lofter, maling af døre, vi opsætter alt inden for glasvæv, miljøvæv og filt væg. Vi kender til boligforeningernes strenge krav samt valg af farver, herunder kontrastfarver og andre typer af dekorative maleropgaver. Vi tager os også af maling af trælofter samt ludbehandling loft. Udflytningsgaranti tilbyder at udføre arbejdet til faste, lave priser og har som mål at gøre det så nemt og bekvemt som muligt for lejeren at få istandsat lejligheden, når de flytter ud. Ring i dag for at høre mere om vores maler afdeling, vi vil hjertens gerne rådgive dig om alt fra typer af malerarbejde til håndværkerfradrag for malerarbejde.

Gulvafslibning København og hele Sjælland

En anden af vores specialiteter er at vi tilbyder gulvafslibning i København som en del af vores istandsættelsestjenester. Gulvafslibning er en metode til at fjerne skader, slidte områder og misfarvninger fra trægulve, så de bliver glatte og fine igen. Dette gøres ved at fjerne et lag af overfladen på gulvet med en gulvafsliber, inden der lægges et nyt lag lak eller olie på gulvet. Specielt har de lyse gulv været populære, vi tilbyder en del forskellige former for hvidpigmenteret lak, eller vi kan rådgive om hvidolierede gulve.

Udflytningsgaranti tilbyder at udføre gulvafslibning til faste, lave priser og har en række professionelle gulvafslibere, der er uddannede til at udføre arbejdet til høj kvalitet. Ydermere tilbyder vi rådgivning og vejledning om valg af lak eller olie til gulvet, så du kan være sikker på at få det bedste resultat muligt.

Rengøring København og Sjælland inklusivt Nordsjælland

Et andet punkt som vi tilbyder, er rengøringstjenester. Når du ringer til os vedr. rengøring, kan både være en del af istandsættelse af lejlighed, men også bestilles som en særskilt service til enten fast rengøringsaftale eller blot til slutrengøring af lejemål. Rengøring er en vigtig del af forflyttelse af lejemålet, da det sikrer lejligheden er ren og pæn, til når den overtages af den nye lejer.

Udflytningsgaranti tilbyder en række rengøringstjenester, herunder grundig rengøring af alle rum i lejligheden, trappevask i København, rengøring af køkken og badeværelse, vask af vinduer og tæpper, samt affaldshåndtering. Vi har erfarne rengøringsassistenter, der er uddannede til at udføre arbejdet til høj kvalitet, og tilbyder kvalitetsrengøring til faste, lave priser.

Tag kontakt i dag til en uforpligtigende snak

Hvis du er interesseret i at høre mere om de services, som Udflytningsgaranti tilbyder, er du meget velkommen til at tage kontakt for en uforpligtigende samtale for at få mere information. Du kan kontakte os enten via vores hjemmeside eller ved at ringe til dem på det telefonnummer, du finder på hjemmesiden.

Udflytningsgaranti tilbyder en række services inden for istandsættelse og rengøring, herunder malerarbejde, gulvafslibning og rengøring, og kan hjælpe med at fjerne flyttestress ved at være din samarbejdspartner, der tager sig af alt. Vi har et stort team af professionelle håndværkere og rengøringsassistenter, der er uddannede til at udføre arbejdet til høj kvalitet.

Alt i alt tilbyder Udflytningsgaranti en unik service, der gør flytteprocessen nemmere og mere sikker for lejere. Du kan være tryg ved at kende prisen for renoveringen, samt at du ikke betaler os før du har modtaget dit depositum fra udlejeren. Med Udflytningsgaranti er du sikret mod ubehagelige overraskelser, når du skal flytte ud af din lejebolig.

Istandsættelse ved fraflytning med Udflytningsgaranti gør det nemt, billigt og bekvemt at fraflytte sit lejemål. 

Vi specialiserer os i at udføre fuld istandsættelse ved fraflytning af lejeboliger og lejligheder.

Depositum tilbage med depositumsgaranti

Undgå at miste depositummet og få en billigere regning for istandsættelse, gulvafslibning, malerarbejde, rengøring og flytning. 

Få 5-10% rabat på begge boliger ved istandsættelse af fraflytter- og indflytterbolig.

Vælger du os til istandsættelse får du en advokat med speciale i lejeloven tilknyttet. Vi matcher priser og prismatcher.

Få hjælp til at tage fraflytningssynet.

Vi har kendskab til kravene for istandsættelse ved fraflytning af langt de fleste boligselskaber i København og Sjælland, og vores projektleder kan håndtere hele processen, så du kun har én kontaktperson.