Flyttefirma på Sjælland

Fraflytningsrengøring og slutrengøring i København til en fair pris. Flyttefirma på Sjælland klarer alt.

Er du på udkig efter et flyttefirma på Sjælland, der kan hjælpe dig med alt fra malerarbejde til gulvafslibning, rengøring og flytning af dit indbo til dit nye hjem? Så er Udflytningsgaranti det perfekte valg for dig!

Istandsættelse ved fraflytning

Istandsættelse ved fraflytning med Udflytningsgaranti gør det nemt, billigt og bekvemt at fraflytte sit lejemål. 

Vil du gerne flytte nemt og problemfrit ud af din lejebolig og få hele dit depositum tilbage? Fuld istandsættelse ved fraflytning af lejebolig, lejemål og lejligheder, er netop det, vi som firma, har specialiseret os i. 

Udlejer tager ofte tager hele depositummet og sender en regning udover, at de beholder depositummet.

Gå udenom udlejer og slip med en billigere regning samlet set for istandsættelse, gulvafslibning, malerarbejde, rengøring og flytning. Vi har de mest konkurrencedygtige priser når vi snakker depositumsgaranti og istandsættelse. 

Få fuldt depositum tilbage ved fraflytning. Kontakt Udflytningsgaranti og hør mere om den fantastiske ordning, som vi tilbyder.

Få 5% – 10% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal istandsættes. Kontakt os og hør mere. 

Vores advokat med speciale i lejeloven er tilknyttet enhver istandsættelsessag, så du er sikret advokathjælp overfor udlejer igennem Udflytningsgaranti.

Flyttefirma og istandsættelse på Sjælland

Vi ved, at forarbejdet er fundamentet for et flot resultat, og derfor sørger vi altid for at alle overflader bliver korrekt forbehandlet, inden vi går i gang med malerarbejdet. Dette omfatter, at paneler og dørkarme slibes, samt at alle overflader vaskes grundigt af. Vi sørger selvfølgelig også altid for en let spartel i nødvendige områder, såsom tidligere skruehuller, ridser og skrammer.

Få et flot resultat med Udflytningsgaranti – Kvalitet og miljøbevidsthed I højsædet

Vores fokus på kvalitet betyder også, at vi altid bruger godkendte produkter og materialer, såsom miljømærket kvalitetsmaling fra Beckers, så du kan være sikker på, at dit nye hjem har det absolut bedste indeklima.

Vi har både svende og lærlinge i vores team, men der er altid en svend til stede, når vi arbejder på en opgave. Det sikrer, at arbejdet altid er af højeste kvalitet, og at vi lever op til vores kunders forventninger.

Flytning på Sjælland? Lad Udflytningsgaranti tage hånd om alt

Vores erfaring og kompetencer sikrer os at vi kan håndtere ethvert projekt, vi får i hænderne. Vi garanterer dig et flot resultat. Og vi har et tæt samarbejde med LLO så vi er nogle af Danmarks bedste til at hjælpe netop dig.

Hos os kan du også være sikker på, at du får en fair pris for vores service, og at du ikke skal bekymre dig om ekstra regninger eller tab af depositum. Med vores depositumsgaranti kan du trygt overlade alt til os, og være sikker på at dit lejemål kommer sikkert gennem et fraflytningssyn.

Så hvis du ønsker en professionel og pålidelig partner, når det kommer til din flytning på Sjælland, så tøv ikke med at kontakte Udflytningsgaranti – vi står klar til at hjælpe dig med alt fra malerarbejde til flytning af dit indbo.

Der tages forbehold for slåfejl.

Flyttefirma Sjælland