Renovering af sommerhus

Hvad koster en flytning? Istandsættelse og malerarbejde ved fraflytning

Drømmer du om at forvandle dit sommerhus til en oase, hvor du kan slappe af og nyde ferielivet? Så er du ikke alene. Mange sommerhusejere ønsker at renovere deres sommerhus for at gøre det mere moderne, funktionelt og komfortabelt. Nogle gør det også for at forøge værdien inden et salg.

Vælg det rette firma til opgaven – og få prismatch på din istandsættelse

Hvis der er noget, vi hos Udflytningsgaranti har styr på, så er det renovering og istandsættelse af boliger. Vi har mange års erfaring med at hjælpe danskere på Sjælland og i Storkøbenhavn med at sikre flotte renoveringer af deres boliger, så det fremstår som nyt.

Det gør vi via istandsættelser, der går i dybden med gulvafslibning, malerarbejde og rengøring, såvel som de småreparationer, der skal til for at man får sit depositum tilbage fra udlejer. Derfor er sommerhuse også en af vores specialiteter, hvad enten du ønsker en opfriskning af dit nuværende sommerhus, så det står klar til sommer – eller hvis du står og skal til at sælge. Vi hjælper med det hele.

En renovering af sommerhuset kræver både planlægning, tålmodighed og ekspertise. Hos Udflytningsgaranti har vi mange års erfaring med istandsættelse, malerarbejde, rengøring og gulvafslibning, og vi kan hjælpe dig med at realisere dine drømme om et nyt og forbedret sommerhus.

Kontakt os og hør mere.

Ludbehandling af loft giver et flot ludbehandlet loft i dit sommerhus

Istandsættelse af sommerhuset

Når du skal renovere dit sommerhus, er det vigtigt at starte med en grundig gennemgang af alt det vigtige. Det betyder, at du bør få tjekket alle installationer, som f.eks. vand, varme og el, og sørge for at de er i god stand. Hvis der er skader på taget eller facade, skal det også tages hånd om. De tekniske ting omkring vand, varme og el kan gå udover det, vi tilbyder med vores istandsættelse.

Det er ikke alle de tekniske ting, vi tager os af, uden at vi har talt med dig først, så kontakt os og hør, hvad vi kan klare, hvis det går udover malerarbejde, gulvafslibning og rengøring. 

Det er altid godt at forventningsafstemme, hvis I har forventninger til ting, vi potentielt set tager ekstra for vedrørende vand, varme og el. I må meget gerne kontakte os og høre mere om det. 

Få hjælp til fraflytning af lejebolig med Udflytningsgaranti.

Malerarbejde i sommerhuset

Malerarbejde er en nem og billig måde at forvandle sommerhuset på. Du kan vælge en helt ny farve eller en frisk nymaling af den eksisterende farve.

Vores professionelle malere har mange års erfaring med malerarbejde i sommerhuse og kan hjælpe dig med at finde den perfekte farve og udføre arbejdet til perfektion.

Gulvafslibning i sommerhuset

Gulve er en vigtig del af sommerhuset, og en gulvafslibning kan gøre underværker for både udseendet, værdiansættelsen og funktionaliteten. Når du renoverer dit sommerhus, kan det derfor være en god idé at overveje en gulvafslibning.

Vores dygtige gulvafslibere kan hjælpe dig med at forny dine trægulve og give dem en flot finish, så de passer perfekt til det nye look i dit sommerhus.

Rengøring af sommerhuset

Når renoveringen er færdig, er det tid til at gøre sommerhuset rent og indbydende. En grundig rengøring er en vigtig del af renoveringsprocessen og kan gøre en stor forskel i udseendet af sommerhuset.

Vores professionelle rengøringsfolk kan hjælpe dig med at få dit sommerhus til at skinne og blive helt klar til brug.

Renovering af sommerhuset

Det kan an være en stor og udfordrende opgave, men med hjælp fra Udflytningsgaranti kan det blive en let og tilfredsstillende proces. Vi har eksperter inden for alle de relevante områder.

Hør hvad andre kunder syntes om deres istandsættelse hos Udflytningsgaranti. Gå til Cases. 

SKAL DU FRAFLYTTE EN GAMMEL LEJELEJLIGHED ELLER BOLIG TIL DRØMMEHUSET?

Gå udenom udlejer og slip med en betragteligt billigere regning samlet set for istandsættelsen. Vi har konkurrencedygtige priser når vi snakker depositumsgaranti og istandsættelse. Få fuldt depositum tilbage ved fraflytning. Kontakt Udflytningsgaranti og hør mere om den fantastiske ordning, som vi tilbyder.

Få 5% – 10% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal istandsættes. Kontakt os og hør mere om istandsættelse ved fraflytning.

Vores advokat med speciale i lejeloven er tilknyttet enhver istandsættelsessag, så du er sikret advokathjælp overfor udlejer igennem Udflytningsgaranti.

Kontakt os og hør mere.