Maling af 3 værelses lejlighed pris

Istandsættelse ved fraflytning. Vi maler i København, på Amager og omegn: Malerarbejde maling af 3 værelses lejlighed til en god pris.

Er du klar til at give din 3 værelses lejlighed et friskt og moderne look? Så er det nu tid til at overveje at få den malet! Men hvad koster det egentligt at få malet en lejlighed i denne størrelse?

Istandsættelse ved fraflytning

Istandsættelse ved fraflytning med Udflytningsgaranti gør det nemt, billigt og bekvemt at fraflytte sit lejemål. 

Vil du gerne flytte nemt og problemfrit ud af din lejebolig og få hele dit depositum tilbage? Fuld istandsættelse ved fraflytning af lejebolig, lejemål og lejligheder, er netop det, vi som firma, har specialiseret os i. 

Udlejer tager ofte tager hele depositummet og sender en regning udover, at de beholder depositummet.

Gå udenom udlejer og slip med en billigere regning samlet set for istandsættelse, gulvafslibningmalerarbejderengøring og flytning. Vi har de mest konkurrencedygtige priser når vi snakker depositumsgaranti og istandsættelse. Få fuldt depositum tilbage ved fraflytning. Kontakt Udflytningsgaranti og hør mere om den fantastiske ordning, som vi tilbyder.

Få 5% – 10% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal istandsættes. Kontakt os og hør mere. 

Vores advokat med speciale i lejeloven er tilknyttet enhver istandsættelsessag, så du er sikret advokathjælp overfor udlejer igennem Udflytningsgaranti.

Maling af 3 værelses lejlighed til en fair pris

Takket være vores prisliste kan du nemt og hurtigt få et overblik over, hvad det vil koste dig at få malet din lejlighed. Vi tilbyder en komplet istandsættelse, som inkluderer malerarbejde, letslibning og lakering af gulve samt en totalrengøring, alt sammen til en konkurrencedygtig pris.

Prisen starter ved en vurdering i DKK for en lejlighed på 70 kvm og stiger gradvist ved en lejlighed på 120 kvm. Prisen pr. kvm er inklusiv moms og inkluderer følgende: Fuld afdækning, spartling af forbrugshuller, maling af vægge, lofter, træværk, badeværelset, køkkenbordplade, udsugninger og spots.

Hvis dit gulv kræver en grovslibning, forekommer der et tillæg inklusiv moms pr. kvadratmeter. Hør mere om det ved at kontakte os.

Alle malerprodukter er godkendte mærker, som boligselskabet reglementerer ved istandsættelse af lejlighed ved flytning.

Men det stopper ikke her. Vi tilbyder også letslibning og lakering af dine trægulve, så de får et flot og holdbart finish. Alle trægulve slibes let efter behov og lakeres 3 gange, inklusiv en mellemslibning/polering mellem 2. og 3. lag lak.

Og for at sikre at din lejlighed er i tip-top stand, inkluderer vores pris også en totalrengøring. Dette inkluderer støvsugning og vask af alle gulve, aftørring og vask af alle overflader, køkkenbordplader, over- og underskabe, affedtning og afvaskning af emhætte samt emhættefiltre, afkalkning af armaturer, pudsning af vinduer (såfremt disse er tilgængelige indefra) og meget mere.

Så hvad venter du på? Giv din lejlighed det moderne look, den fortjener, og få den malet af professionelle med konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag for at få et tilbud på din 3 værelses lejlighed og lad os give dig det smukke hjem en god gang maling og ro i maven.

Der tages forbehold for slåfejl. Se prislisen LIVE.