Kan man kræve nyistandsættelse?

Renovering af sommerhuse, hus eller lejlighed. Malerarbejde og malerfirma på Amager og Østerbro.

Nyistandsættelse eller nomalistandsættelse: Hvordan du får dit depositum tilbage og undgår overraskelser!”

Ved fraflytningen af en lejebolig kan det være svært at vide, om du vil få dit depositum tilbage. Udlejere har ofte en tendens til at kræve istandsættelse, selv når boligen kun har en normal grad af nedslidning. Men vidste du, at du har kan benytte Udflytningsgaranti, hvis du skal foretage en nyistandsættelse eller normalistandsættelse af din bolig?

Med vores hjælp får du en advokat, samt en projektleder tilknyttet, så du er sikker på, at alt forløber sig som det skal. Derudover har vi nok Sjællands billigste priser på istandsættelse ved fraflytning.

Læs også om fraflytningsrengøring

Opdag hemmeligheden bag en problemfri nyistandsættelse

Med Udflytningsgaranti er du sikret en nem og bekvem proces ved fraflytningen. Vi sørger for en nøjagtig vurdering af boligens tilstand, så du ved, om det er en nyistandsættelse eller normalistandsættelse, der skal til. Vi tager dig igennem hele processen, fra flyttesyn til at du får dit depositum tilbage, så du slipper for at bekymre dig om det.

Læs også om istandsættelse af lejlighed ved dødsfald

Slip for stress og bekymringer: Udflytningsgaranti tager sig af nyistandsættelsen eller normalistandsættelsen

Glem stressende regninger og overraskelser ved fraflytningen. Lad Udflytningsgaranti sørge for, at du får hele dit depositum tilbage og en bolig, der lever op til de krav, der stilles til en normal bolig.

Vi foretaget gulvafslibning ved fraflytning, rengøring ved fraflytning og malerarbejde ved fraflytning til en fair pris.

Så hvad venter du på? Kontakt Udflytningsgaranti i dag og få svar på alle dine spørgsmål om nyistandsættelse. Vi garanterer dig en sikker, nem og billig proces ved fraflytningen.

Istandsættelse og malerarbejde ved fraflytning til en fair pris