Fraflytningssyn skema

Lejeregler og flytterapport: lejeloven fraflytning tilbagebetaling af depositum - istandsættelse

Hos Udflytningsgaranti ved vi, hvor stressende det kan være at skulle fraflytte sin lejebolig og få sit depositum tilbage. Derfor har vi gjort det til vores mission at sikre, at vores kunder kan vide sig sikre på at få deres depositum tilbage ved fraflytning.

En af de vigtigste faktorer i denne proces er at have styr på skemaet til dit fraflytningssyn. Dette er en liste over de krav, som udlejeren stiller til tilstanden af lejligheden ved fraflytning. Det kan være alt fra rengøring og maling til udskiftning af ødelagt inventar.

Skemaet lægger klare forventninger, men kan være svært at gennemskue for alle

Vi står klar til at hjælpe dig med din istandsættelse, såvel som fraflytningssynet.

Uden et skema til dit fraflytningssyn kan det være svært at vide, hvad der forventes af dig som lejer ved fraflytning, og dermed også svært at vide, hvordan du bedst kan forberede dig og din lejlighed til at få depositummet tilbage. 

Men hos Udflytningsgaranti har vi styr på skemaet til dit fraflytningssyn. Vi kender de forskellige krav fra forskellige boligselskaber og ved, hvordan man bedst opfylder dem. Vi kan derfor hjælpe vores kunder med at forberede sig bedst muligt til fraflytningssynet og sikre, at lejligheden lever op til udlejerens forventninger.

Vi kan også hjælpe med at lave en liste over eventuelle skader eller mangler i lejligheden, som kan være med til at sikre, at vores kunder ikke bliver holdt ansvarlige for skader, de ikke har forårsaget.

Vi sørger for at have styr på lejeloven, lejeregler og lejelovgivning, og vores tilknyttede advokat sikrer, at vi altid er opdaterede på eventuelle ændringer eller nye regler.

Vi hjælper også med fraflytningsrengøring og svar på spørgsmål omkring lejeloven ved fraflytning, hvis du vælger os til istandsættelse, gulvafhøvling eller malerarbejde.

Kontakt os

Så hvis du vil vide dig sikker på at få dit depositum tilbage ved fraflytning, så kontakt os hos Udflytningsgaranti. Vi har styr på fraflytningssyn-skemaet, og vi kan hjælpe dig med alle aspekter af fraflytning og istandsættelse af din lejlighed. Vi gør det let og enkelt for dig, så du kun behøver at tænke på at sige op og overlade nøglerne til os. Resten klarer vi!

Kontakt Udflytningsgaranti nu – og få den hjælp, du fortjener.

renovering af stue

Istandsættelse ved fraflytning

Gå udenom udlejer og slip med en billigere regning samlet set for istandsættelsesarbejde. Vi har de mest konkurrencedygtige priser når vi snakker depositumsgaranti og istandsættelse. Få fuldt depositum tilbage ved fraflytning. Kontakt Udflytningsgaranti og hør mere om den fantastiske ordning, som vi tilbyder.

Få 5% – 10% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal istandsættes. Kontakt os og hør mere om istandsættelse ved fraflytning.

Vores advokat med speciale i lejeloven er tilknyttet enhver istandsættelsessag, så du er sikret advokathjælp overfor udlejer igennem Udflytningsgaranti.

Kontakt os og hør mere om at renovere hus – og modtag et tilbud på diverse opgaver.

Istandsættelse: Gulvarbejde og gulvafslibning