Fraflytning af lejemål og istandsættelse

Lejeregler og flytterapport: lejeloven fraflytning tilbagebetaling af depositum - istandsættelse

Opgaven at flytte fra et lejemål kan være en stressfuld og tidkrævende opgave. Fra at skulle finde et nyt sted at bo, pakke alle dine ejendele og istandsætte din nuværende bolig, kan det være en udfordrende opgave at komme igennem. Men det behøver ikke at være så svært!

Vores advokat med speciale i lejeloven er tilknyttet enhver istandsættelsessag, så du er sikret advokathjælp overfor udlejer igennem Udflytningsgaranti.

Undgå stress og jag med Udflytingsgaranti

Udflytningsgaranti er her for at gøre hele processen med at fraflytte et lejemål enklere for dig. Vi har som virksomhed mange års erfaring med at hjælpe lejere med at få deres depositum tilbage, når vi fraflytter deres lejemål. Dette gør vi ved at udføre en række opgaver, der omfatter istandsættelse ved fraflytning, malerarbejde og rengøring.

Med Udflytningsgaranti behøver du ikke at bekymre dig om, om du vil få dit depositum tilbage, når du fraflytter dit lejemål. Vi sørger nemlig for, at alle opgaverne er udført til den højeste standard, så du kan få dit depositum tilbage med et smil.

Står du i en situation, hvor du skal stå for fraflytning af lejemål, samt istandsættelse? Med Udflytningsgaranti, klarer vi det hele.

Altid kontakt til fagfolk når du er kunde hos os.

Udflytningsgaranti har et dedikeret team af fagfolk, der specialiserer sig i istandsættelse ved fraflytning, malerarbejde og rengøring. Vi er uddannet til at udføre deres opgaver til perfektion og har mange års erfaring i branchen. Det betyder, at du kan stole på, at opgaverne bliver udført til den højeste standard og at du kan få dit depositum tilbage med stor sandsynlighed.

Når du vælger Udflytningsgaranti, vil du også være i stand til at spare tid og penge. Du vil ikke længere skulle bekymre dig om at lede efter de rette håndværkere til opgaverne, da Udflytningsgaranti har alle de nødvendige kontakter. Du vil også spare penge, da Udflytningsgaranti har stærke samarbejdsaftaler med de nødvendige leverandører, hvilket betyder, at du får de bedste priser på de opgaver, du har brug for.

Så hvad venter du på? Hvis du er ved at fraflytte dit lejemål og ønsker at få dit depositum tilbage, så overvej Udflytningsgaranti. Du vil få en stressfri og bekymringsfri fraflytning, samtidig med at du får dit depositum tilbage. Så tag et skridt mod en langt mere behagelig istandsættelse og fraflytning

Gå udenom udlejer og slip med en billigere regning samlet set for istandsættelsesarbejde. Vi har de mest konkurrencedygtige priser når vi snakker depositumsgaranti og istandsættelse. Få fuldt depositum tilbage ved fraflytning. Kontakt Udflytningsgaranti og hør mere om den fantastiske ordning, som vi tilbyder.

Få 5% – 10% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal istandsættes. Kontakt os og hør mere. 

Istandsættelse og malerarbejde ved fraflytning til en fair pris