Erhvervslejemål: Istandsættelse og renovering af kontorer, lokaler til erhverv. Erhvervsflytning: Kontor. Få kontorrengøring her.

Erhvervslejemål: Istandsættelse ved fraflytning eller klargøring

Er du ved at skulle fraflytte eller klargøre et erhvervslejemål og mangler du hjælp til at istandsætte lokalerne? Så se nærmere på Udflytningsgaranti.

Hos Udflytningsgaranti har vi mange års erfaring med at hjælpe erhvervslejere gennem fraflytningen og istandsættelsen af deres lokaler. Vi har et professionelt og dygtigt team af håndværkere, der kan hjælpe med alt lige fra gulvafslibning og malerarbejde til rengøring og flytning af indbo.

Med vores Depositumsgaranti kan du være sikker på, at du får dit depositum tilbage, hvis der skulle være noget, udlejeren ikke er tilfreds med. Vi tager gerne snakken med udlejer og sørger for at finde en løsning, så du kan få dine penge tilbage.

Som noget nyt tilbyder vi også advokatbistand, når du benytter Udflytningsgaranti til istandsættelse af dit erhvervslejemål. Det giver dig ro i maven og sikkerhed i forhold til udlejer. Advokaten er tilknyttet din sag og har speciale i lejeloven, så du er i de bedste hænder.

Få hjælp til fraflytning og istandsættelse med Udflytningsgaranti.

Istandsættelse ved fraflytning af erhvervslejemål til en fair pris

Hos Udflytningsgaranti tilbyder vi også almindeligt malerarbejde, gulvafslibning, flytning og rengøring for at sikre, at dit erhvervslejemål altid ser indbydende ud. Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre din fraflytning så stressfri som muligt.

Gør brug af vores rabat tilbud og få op til 10% rabat på istandsættelsen af både dit gamle og nye erhvervslejemål, hvis du vælger os til begge istandsættelser.

Kontakt os i dag på tlf. 7174 9567 eller på info@udflytningsgaranti.dk for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og dit erhvervslejemål.

Kontorrengøring og Istandsættelse: fraflytning eller klargøring – få hjælp fra Udflytningsgaranti

Vi sørger for at handlingen om at flytte et kontor bliver en leg. Det kan være en stresset og tidskrævende opgave, men med Udflytningsgaranti som din professionelle partner, kan du være sikker på en glidende og effektiv flytning. Vores team af erfarne flyttemænd har stor erfaring med flytning af alt fra mindre kontorlokaler til store virksomheder med mange medarbejdere og store mængder udstyr.

Men flytningen er ikke alt – for at sikre, at du får dit depositum tilbage, er det vigtigt at dit kontor fremstår indbydende og velholdt efter fraflytningen. Derfor tilbyder Udflytningsgaranti også istandsættelse af kontorlokaler, herunder gulvafslibning og malerarbejde. Vores dygtige malere og gulvafslibere sørger for at få dit kontor klar til den næste lejer, mens vores rengøringsteam sørger for en grundig og professionel rengøring.

Er du udlejer af et erhvervslejemål kommer du til at måbe når du bruger os til gulvafslibning, rengøring og istandsættelsesarbejde. Kontakt os nu og hør mere, hvad enten du er lejer eller udlejer.

Indvendig vedligeholdelse af erhvervslejemål: Istandsættelsesteam hjælper med malerarbejde og istandsættelse af erhvervslejemålet for dig.