Hvad koster det at male et hus indvendigt?

Prisen for at male et hus indvendigt kan variere meget afhængigt af flere faktorer, såsom størrelsen på huset, kvaliteten af malingen, hvor mange rum der skal males, hvor meget forarbejde der skal gøres, og om der er skråvægge eller andre udfordringer i rummene. Det kan også være en god idé at tænke på, om der er behov for at få udført eventuelt andet istandsættelsesarbejde i huset samtidig med malingen, såsom gulvafslibning, rengøring, flyttearbejde, udskiftning af loftsplader eller småreparationer af vægge.

I gennemsnit vil man kunne forvente at betale mellem 100-300 kroner pr. kvadratmeter for indvendig maling af et hus, alt afhængigt af de faktorer, der er nævnt ovenfor.

Udflytningsgaranti laver både flytteboligen og indflytningsboligen til en fair pris

I det følgende kan du læse om, hvad Udflytningsgaranti vejledende tager for at hjælpe dig med at istandsætte jeres hus eller lejlighed. Tjek vores prisliste, der løbende opdateres for de sidste nye priser.

At male et hus indvendigt kan være en stor og tidskrævende opgave, men med Udflytningsgaranti kan du være sikker på, at du får professionel hjælp til en rimelig pris.

Udflytningsgaranti tilbyder nemlig en pris på 249 kr. pr. kvm. gulv, inklusiv moms, for istandsættelse af lejligheder ved flytning. Dette inkluderer en række ydelser, såsom fuld afdækning, spartling af forbrugshuller, maling af vægge, lofter og træværk, samt gulvslibning og lakering. Det er også muligt at tilkøbe rengøring for en pris på 51 kr. pr. kvm. gulv, inklusiv moms.

Med Udflytningsgaranti kan du være sikker på, at du får et perfekt resultat, da vores malerprodukter er godkendte mærker, som opfylder boligselskabernes krav. Dette gælder også for vores rengøringsprodukter, så du kan være sikker på, at der ikke benyttes skrappe og skadelige kemikalier i dit hjem.

Derudover tilbyder Udflytningsgaranti også en grovslibningstjeneste, hvis dine gulve er særligt slidte eller har store huller og ridser. Dette tillægges en pris på 80 kr. pr. kvm. gulv, inklusiv moms.

Udflytningsgaranti har fokus på at nedsætte arbejdsskader og forøge et godt arbejdsmiljø, så du kan være sikker på, at vores medarbejdere tager alle nødvendige forholdsregler.

Kontakt os for at modtage et tilbud på gulvarbejde, gulvbehandling, malerarbejde, rengøring og istandsættelse ved fraflytning.