Boligselskabet Balder er kommet i modvind – “dårligt malerarbejde”

Boligselskabet Balder er kommet i modvind - dårligt malerarbejde

Kampen mod de store boligselskaber kan ofte være en hård kamp som privatperson

Boligselskabet Balder mener ikke, at en uges hårdt arbejde og et beløb på 6000 kroner til kvalitetsmaling var tilstrækkeligt, selvom EB erfarer, at der blev knoklet fra morgen til sen aften.

Hos Udflytningsgaranti er vi meget forargede over den behandling, du som lejer kan få fra de store udlejningselskaber. Derfor at vi indført, det vi kalder depositumsgaranti, så du er sikret dit depositum tilbage, når du vælger os til istandsættelse ved fraflytning.

For to år siden flyttede Michelle ind i en nybygget lejlighed, men hun bemærkede malerstrøg i loftet, betonrevner og hakker i gulvet. Da hun gjorde Boligselskabet Balder opmærksom på disse mangler, blev hun informeret om, at “strukturforskelle i den malede overflade ikke var en fejlmangel”. – EB

Det er ikke unormalt, at der kan være uoverensstemmelser mellem lejere og udlejere i forbindelse med fraflytning af en lejlighed eller et hus. Det kan skyldes uenighed om, hvad der skal gøres for at bringe boligen tilbage til den stand, den var i ved indflytning, eller om det arbejde, der er blevet udført af lejeren, er tilstrækkeligt eller af tilstrækkelig kvalitet.

Michelle og Oliver har skrevet, at der er mange håndværkere, der står klar til at arbejde i lejligheden. De har en mistanke om, at alt er blevet bestilt på forhånd. Parret frygter nu, at depositummet på 35.000 kr., som Michelles forældre har sparet op til hende gennem hendes barndom, og de penge, hun tjente i sit sabbatår, som skulle bruges til at starte en familie og en fremtid, er forsvundet.

Læs mere om: Maling af lejlighed ved fraflytning pris

Normalistandsættelse

Ifølge dansk lovgivning er udlejeren forpligtet til at aflevere boligen i samme stand som ved lejers indflytning, medmindre lejeren har accepteret en forringet stand. Lejeren er omvendt forpligtet til at vedligeholde boligen og eventuelt afhjælpe skader, der er opstået under lejemålet. Hvis der er uenighed om, hvad der skal gøres for at bringe boligen tilbage til den oprindelige stand, kan der være behov for at få en synsrapport fra en uvildig tredjepart.

Istandsættelse med advokat i ryggen

Hvis du vælger Udflytningsgaranti til din istandsættelse, har du vores advokat i ryggen til at svare på gængse spørgsmål omkring lejeloven.

I det specifikke tilfælde med boligselskabet Balder og lejernes oplevelse af, at deres malerarbejde ikke blev godkendt af boligselskabet, kan det være en god idé at finde ud af, hvad der konkret står i lejekontrakten, og hvad der er aftalt i forhold til vedligeholdelse af lejemålet. Det kan også være en god idé at bede om en uvildig synsrapport fra en autoriseret fagmand for at afgøre, om arbejdet er af tilstrækkelig kvalitet og omfanget af eventuelle mangler.

Med Udflytningsgaranti får du ikke bare istandsættelse ved fraflytning, men vi tager også fraflytningssynet, så du slipper for bøvl med udlejer.

Total renovering og maling af hus

Istandsættelse ved fraflytning

Gå udenom udlejer og slip med en billigere regning samlet set for istandsættelsesarbejde. Vi har de mest konkurrencedygtige priser når vi snakker depositumsgaranti og istandsættelse. Få fuldt depositum tilbage ved fraflytning. Kontakt Udflytningsgaranti og hør mere om den fantastiske ordning, som vi tilbyder.

Få 5% – 10% rabat på flytteboligen og den nye bolig, såfremt begge boliger skal istandsættes. Kontakt os og hør mere om istandsættelse ved fraflytning.

Vores advokat med speciale i lejeloven er tilknyttet enhver istandsættelsessag, så du er sikret advokathjælp overfor udlejer igennem Udflytningsgaranti.

Vi hjælper også med fraflytningsrengøring og svar på spørgsmål omkring lejeloven ved fraflytning, hvis du vælger os til istandsættelse, gulvafhøvling eller malerarbejde.

Kontakt os og hør mere om at renovere hus – og modtag et tilbud på diverse opgaver.

Istandsættelse: Gulvarbejde og gulvafslibning