Malerarbejde ved fraflytning

[section padding=”0px”]

[ux_banner height=”35%” height__sm=”60%” bg=”5227″ bg_size=”original” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.12)” bg_pos=”50% 100%”]

[text_box width=”100″ scale=”115″ scale__sm=”95″ position_x=”50″ position_y=”10″ position_y__sm=”10″ text_depth=”2″]

[gap height=”20px”]

Malerarbejde ved fraflytning af lejlighed

Når du skal fraflytte dit lejemål og er nervøs for, om du kan få hele dit dyre depositum tilbage, så er det Udflytningsgaranti, du leder efter.

[/text_box]

[/ux_banner]
[row style=”collapse” v_align=”middle” h_align=”center”]

[col span=”8″ span__sm=”12″ padding=”0px 40px 0px 40px”]

Vi har specialiseret os i flyttelejligheder og vores dygtige malere hjælper med at få dine vægge til at fremstå som var de helt nye. Så undgår du besværet med at male hele lejemålet, og kan komme videre til din nye bolig uden nogen bekymringer.

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”4″]

[ux_image id=”5258″ width=”95″]

[/col]
[col span__sm=”12″ padding=”20px 40px 41px 40px” align=”left”]

Fagfolk kender til kravene

Vi har et samarbejde med en stort vifte af boligselskaber. Derfor kender vi også til deres krav til malerarbejde, men også til gulvafslibning og rengøring af deres flyttelejligheder.

Vores folk er alle faguddannede, så det er en professionel og kompetent maler du bliver mødt af. Vi ved godt, at det med at skulle male sin gamle bolig, om det er et hus eller lejlighed, ikke er noget de fleste glæder sig til. Men hos Udflytningsgaranti er det dét, som vores folk brænder for og motiveres af. Så vi tager det altid med et smil. Vi sørger for at male vægge og træværk, så det lever op til din udlejers krav. Sådan kan vi garantere at malerarbejdet bliver godkendt under fraflytningssynet uden problemer.

Vi gennemtjekker også træværket i din lejebolig, da dette ofte er noget udlejere kigger på. Vi undersøger om der er forekommet skader på træværket, herunder dørkarmene, dørene, vindueskarmene, fodpanelerne og i køkkenet. Det er oftest udlejers krav at træværket skal være i samme stand som ved indflytning. Derfor sørger vi også for at male disse, når vi står for malerarbejde ved din fraflytning. Bemærk at det udelukkende er fodpaneler og indfatninger, der hører med i vores pris, da det oftest er her der er udfordringer. Vi giver dog gerne en skarp pris på andet, hvis der skulle være behov for det. Se mere om vores priser her.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du mod al forventning ikke skulle få det fulde depositum tilbage, så betaler vi differencen. Så sikre er vi nemlig på at vores arbejde er af allerbedste kvalitet. Så du kan trygt overlade nøglerne til os, og vende retur til en tip-top nymalet bolig. Læs lidt omkring  hvilke forbehold vi tager i vores salgs- og leveringsbetingelser.

Skulle du ønske det, stiller vi også gerne op til selve fraflytningssynet med din udlejer. Vi vil kunne hjælpe dig med at svare på eventuelle spørgsmål fra udlejer og til at få dit depositum tilbage.

Kontakt os på telefon 7174 9567 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig godt videre. Du kan også indhente et tilbud her.

[/col]

[/row]

[/section]
[ux_banner height=”43%” height__sm=”60%” bg=”5229″ bg_size=”original” bg_overlay=”rgba(255, 255, 255, 0.12)” bg_pos=”-10%”]

[text_box position_x=”50″ position_y=”50″]

[button text=”Indhent tilbud” style=”gloss” icon=”icon-checkmark” link=”https://udflytningsgaranti.dk/indhent-tilbud/”]

[/text_box]

[/ux_banner]